Přejít na obsah

Točí ale nechytne


Doporučené příspěvky

Mam totozny problem pri startovani leto/zima pri studenym motoru, zatim jsem ho vzdy nakopnul. Frekvence zavady (ve vagu zadna chyba) se zvysuje, na zacatku to bylo1x za pul roku a tenhle mesic uz 2 x. Bojim se abych nezostal viset nekde na dovolene. motor 1,9 ;77kW, BXE 2009. Pomuze ta vymena ridici jednotky motoru, nebo se ubirat cestou Olafovho postu?

Odkaz ke komentáři

ve skodovce tu moji jednotku vymenili za jinou a auto bez problemu startovalo na drc. Jine auto do ktereho vlozili tu moji jednotku melo stejne potize se startovanim. takze v mem pripade by vymena jednotky melo byt reseni problemu. pochopitelne opravu ve skodovce jsem odmitl a nasel jsem dva odborniky v okoli, kteri by mi mohli pomoci. jedu tam v pondeli, tak uvidim. pak dam vedet jak jsem dopadl.

Odkaz ke komentáři

Tak sdilim vysledek opravy ridici jednotky jak jsem slibil.......OPRAVENO. V pondeli rano jsem auto odvezl do Prostejova do jedne nejmenovane dilny a dnes tj. v utery odpoledne bylo hotovo. O cene ve srovnani s novou jednotkou bych se ani nebavil. Ted uz nezbyva nez doufat, ze to nejakou dobu vydrzi.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

OK dodávám pár podrobností. Stálo mě to 2300,- Kč. Jak jsem již psal, jednalo se o nějakou vadu v řídící jednotce motoru. Po podrobnostech opravy jsem nějak dál nepátral a vše zatím funguje na 100%. Co se týká místa opravy, bylo to v Prostějově, v případě zájmu pošlu kontakt SZ.

Odkaz ke komentáři

Ahojte,

mám taky potíže se startováním. Když delší dobu auto stojí( stačí přes noc), tak pak má takový divoký první start.

Jakoby nemohlo popadnout dech, jako když nemůže chytit ten správný rytmus. Trvá to tak 5 vteřin, pak se chytí a jede normálně. Někdy se stane, že při tom blafání úplně chcípne, napodruhé už startuje úplně normálně. Nevím co to je, dělá to i v chladnu i v teple, mokro, sucho - nic s čím by se to dalo spojit. Může to být špatná baterie? Koupil jsem to už s ní, a čert ví jak dlouho tam byla. Jinak mě nenapadá čím by to mohlo být.

Odkaz ke komentáři
Guest Davidek3456

taky mám menší problém s teplými starty .. Oct ll 2,0 103kw ... v helleru rekli spatna baterka a starter ... jiny servis napojil a zjistil spatné tlaky na 2a 4 válci ... vhelleru by vymenili pul auta člověk by zaplatil a stejne nic ... :) zatím to řesit nebudu točí točí a po 3 s to naskočí

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Ahoj, sorry že sem po dlouhé době přispívám, ale dnes se mi stalo to samé co kolegovi v úvodu. Mám O2 2.0 tdi 103 kW, motor BMM, 6 st. DSG.

Až do včera každodenní ježdění, dnes ráno vlezu do auta, motor jen točí ale nechytne, bliká ikona žhavení a na maxidotu hláška Motor do dílny.

Když mi známý cestou na oběd vzal sebou diagnostiku, že to napíchne a kouknem co tomu je, diagnostika hlásí, že vozidlo neodpovídá, a to prostě ani nekomunikuje s tou diag.

Takže jsem totál bezradný, co s tím dál 🙂

Že by ta jednotka? Nebo už nevím...

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...