Anonym2020 Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Ahoj, mají Octavie po faceliftu jiné víko kufru nebo je rozdíl jen v té liště? Není to nějak kulatější nebo tak?... Protože i když má někdo komplet předělávku na face - nárazník, světla a lišty pod světlama, tak stejně nějak poznám že je to předělávka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Podle toho, co jsi vypsal, tak to jde asi jen poznat podle té lišty a zadního okna, který má po stranách taky lišty, nebo co to je. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Je to tak jak napsal Brawl, pokud je vyměněný nárazník, světla a lišty pod světlama, tak se to dá ještě poznat podle lišty co je nad SPZ, podle zadního skla (předface má po stranách lišty) a podle stěrače (ten měl jen facelift), namotný dveře jsou stejný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anonym2020 Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Díky díky, já mám předfacelift a po stranách lišty nemám, stěrač taky ne, a lištu mám předfaceliftovou, tak nevím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Pokud nemáš po stranách zadního skla lišty, tak už máš sklo měněné, teď se dává faceliftové, které lišty nemá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Sterac nemely vsechny facelifty.. Byla to priplatkova vybava, stejne jak ted u O2. Aspon pokud vim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 RadimCep: máš pravdu , blbě jsem to napsal, myslel je to tak, že předface neměly vůbec stěrače (combi tuším ano), ale měly je až facelifty (ovšem jako příplatek) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Doplním, že jsou jiný ještě v interieru. Měnil jsem šedej na černej a plasty s reprem jsou jiný. Černý jsou kratší a aby nevznikla mezera je jiná výplň pátejch dveří. Tuďíž pátý dveře z facu ti budou zřejmě v interiéru narážet právě na plast s reprem (pokud necháš šedej). Jinak plastová výplň z faceliftu nejde nasadit na předfacelift dveře. Má to jiný uchycení pod oknem. Obráceně to možná jde jelikož tam ty předfaceliftový úchyty nechali. Já nakonec sehnal celý pětky za facelift. Ještě jsem ovšem musel dát kratší plato. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Doplním, že jsou jiný ještě v interieru. Měnil jsem šedej na černej a plasty s reprem jsou jiný. Černý jsou kratší a aby nevznikla mezera je jiná výplň pátejch dveří. Tuďíž pátý dveře z facu ti budou zřejmě v interiéru narážet právě na plast s reprem (pokud necháš šedej). Jinak plastová výplň z faceliftu nejde nasadit na předfacelift dveře. Má to jiný uchycení pod oknem. Obráceně to možná jde jelikož tam ty předfaceliftový úchyty nechali. Já nakonec sehnal celý pětky za facelift. Ještě jsem ovšem musel dát kratší plato. Naprostá pravda, mě jeden blb nabořil zadek, tak jsem sehnal nový pátý dveře za 2500,- i se stěračem (v barvě), nechal to zapojit u Rolbaře a po předělání auta komplet na facelift nemá nikdo ani páru že je to 97 ročník :-) Samozřejmě, že profík to zjistí za 20 vteřin, ale to jen podle mini drobností, jako regulace jasu na zapínání světel atd. . A musim říct, že ten zadní stěrač je super věc, mužu jenom doporučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Únor 5, 2017 Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 Jak to tak čtu tak mám jednu otázku. Mám model 96/97, origo předface a nechci předělávat. Ovšem manželka je zvyklá na zadní stěrač a ten bych tam chtěl tedy dát. Tady ale píšete, že je problém s tapecem dveří. Když dám faceliftové dveře se stěračem, bude na ně pasovat šedý plast dveří? Nebo je v tomto případě lepší přelepit jen okno (kvůli díře na stěrač)? Bude ve dveřích bez stěrače k čemu přišroubovat motorek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.