romariooo Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 (upraveno) Kluci: nespal jsem z toho... ale vše dopadlo jak v tom nejlepším snů.Vzal jsem s sebou dva lidi(jeden z nich se lakováním zabývá profi) a lakuje pro autor.servisy na živnost a odsouhlasili mě převzetí.Prý si to za dva měsice ještě více sedne a nebude to vůbec poznat že to bylo lakováno.Jsem spokojený.Roztřik nebyl tim pádem ani potřeba takže mě čeka opět keramika na předek a vyleštit předek jako takový se Štěpánem. JSEM VELMI SPOKOJENÝ Upraveno Červenec 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Mozna byvch na to ted keramiku nedaval, nechal bych slunce at zapracuje a treba se to trochu srovna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Super, to je asi kolikrat i o stesti, stalo pri tobe. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Stopro nechat chvilku "opalit" slunickem a nesahat na to lestickou ted. To nech na konec leta. Ale mam pocit, ze nejaky tahy lesticky jsou tam videt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Já myslím, že dobrý, jen bych to vzal voskem na myčce. V Pardubicích u Globusu v té ruční myčce ti to za dvacku osprchujou voskem a to ti v klidu na měsíc vydrží určitě. Já jsem takhle hned od Forda vzal o 100m vedle na tu myčku a hned to nechal osprchovat voskem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 (upraveno) SirMike: ten kámen co mi spadnul ze srdce musel být slyšet až v Barceloně :D Petře: nene,leštičkou se na to nesahalo ale když jsem to viděl s Jardou poprvé tak jsem byl schopný skočit do auta a jet za Štěpanem aby se to poleštilo.Jsem uchyl... Bavil jsem se s nim a prý to neni problém,že se dá sáhnout i na nový lak ale jak píše Jirka-počkám až to nebbude uplně syrové(běžně se dávaji dokupy nová auta leštěním) Tomas: do myčky nejezdim,maximálně wapka pod tlakem.Jinak ručofučo anebo vůbec to nemeju,u černoty se mi to vyplatilo. Upraveno Červenec 21, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Romane, já taky nepíšu nic o kartáčích, ale jen zajet do myčky a nechat to osprchovat voskem. To znamená jen to nechat postříkat vodou s voskem, který ti ulpí na autě a chrání. V Pardubicích u Globusu jak je ta ruční myčka, tam to šlo za 20,-. Jen co jsem si Mondeo vyzvednul, ujel jsem 100m jen do té myčky a hned pod vosk, než se to zapráší. Jinak nový lak by se neměl do kartáčové myčky poslat dřív než za půl roku, takže i leštění by podle mně nemělo být dřív jak za půl roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Tome, nový auto nemusíš leštit, stačí když je nový, pořádně ho zavoskovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 No právě že má nově nalakované díly, tak bych to prostě nechal postříkat voskem bezkontaktně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Byste se divili, co je na laku na novych autech za zverstva a bordel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 No jasný, ale tak rozhodně není třeba leštit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Petře já to vím od Štěpana.Lešti fungl novy laky a Petan P2M má v tomhle naprostou pravdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Prave ze lestit, clayovat, nekdy i brousit se musi. A to jsou i znacky typu Aston apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Moj detailista vravel ze beru auta priamo z showroomu a hned detailinguju a ako vravi P2M zvykne tam byt bordel :) Ale asi by som to nechal na slnku nech to vytiahne tu farbu do stratena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 (upraveno) Je to tak Petře. Jinak Jardo: to vičko neni plastové :) auto za 1,2 míče díky Bohu má vičko ocelové :D Pár fotek z dnešního myti se starším bráchou se 400 kobylkama Gatorade: auto se peče P.S dnes byla prdel na benzině...on obdivoval mou trojku a já jeho emko.Masakr ten zvuk pánové Stejně mám krásné auto :) a budou brzo drobné úpravy...Prý jsem jediný komu se líbí ledvinky v original chromu...že v té černé by to vypadalo o 100% lip.Nasral mě!!! Upraveno Červenec 21, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Krasne auto mas kamarade ;) neni co dodat... mozna ten air ride a naku veci kola a je to top ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Je to tak Petře. Jinak Jardo: to vičko neni plastové :) auto za 1,2 míče díky Bohu má vičko ocelové :D Pár fotek z dnešního myti se starším bráchou se 400 kobylkama Gatorade: auto se peče P.S dnes byla prdel na benzině...on obdivoval mou trojku a já jeho emko.Masakr ten zvuk pánové Stejně mám krásné auto :) a budou brzo drobné úpravy...Prý jsem jediný komu se líbí ledvinky v original chromu...že v té černé by to vypadalo o 100% lip.Nasral mě!!! Romane, oni tomu nikdo nerozumí, ledvinky jsou nej tak jak jsou :D Mko je brutus a ještě lepší je s tím jízda. Jen koukám, že to Mko takhle zprasil tou černou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 mko pěkný, ale ta černá je fakt humel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Teda takhle zprznit Mtrojku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Ja by som na to žiadny vosk nedával min. 2 mesiace, len čistú vodu. Pekne to nastriekali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Tak před chvilkou jsem zjistil že se jedná o originální přislušenství BMW Performance a jedná ledvinka vyjde na cca tisicovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Samože je to origo díl BMW. Já bych na auto neorigo díl nedal... Romane, neuděláme hromadnou objednávku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Cierna je top ja som si tiez vpredu dal chromovy ramcek do ciernej (plasti dip). Mne sa chrom hodi len na limuziny typu S, 7, A8 a pod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Na tom bílo čeným vypadaji černý ledvnky dobře, chrom už by bylo moc barev. Na tvým brumlovi vypadají chromový suprově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Jakozto odpurce chromu uvnitr i vne....SCHVALUJU!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 černý k té modré sednou parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 se současnýma stříbrnýma kolama zásadně chrom. Pokud by sis romane hodil kola do černý barvy tak pak i ledvinky by šly černý. Já jsem ale každopádně pro chromovaný ledvinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Mně se taky libí ty černý, vypadá to hezky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 mě se líbí více aktuální chromové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.