marekczek Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 u O3 RS 230 píšou že je sportovně laděný vejfuk, tak sem mkrnul do etky a jak downpipe od turba tak i zadní vejfuk je stejný jako u RS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Spíš je to myšlený tak, že tam bude nějaký rezonátor ne? Šedá steel je skvělá, když OIII RS ta kvůli té barvě a v kombíku, jelikož elektrický kufr... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Me docela prekvapilo ze kdybych objednaval novou Octavii a skladal ji podle sebe tak tu barvu si objednat nemuzu. Moc se mi libi. Mich:do ceho jsi nakonec sel? Jeste do niceho, resp. dovezl jsem si fabii rs z D, 2007mu a 158na hrbu. Tu si necham na vikendy, je krasna. A jako hlavni auto nevim, snad treba s2 nebo passata b7, ale furt vicemene koukam, nemuzu zatim vybrat :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Jsi mel kupovat Yetiho, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 To jsem nevzal, protoze me pan tak trochu vodil za nos :-) a bavil jsem se s kamosem ze skodovky, ktery mi yetiho na muj styl jizdy vyrazne nedoporucoval (dalnice). Tak jsem si nechal poradit. Ale yetik se mi moc libi, treba nekdy pro pritelkyni, ale jeji salek caje to neni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 (upraveno) A takhle to vypadalo po 5 měsicích po objednání.Moc pěkná předávačka to prý byla :) SirMike: rezonátor asi myslíš to jak ten zvuk jde do repráku ne? To je fakt k smichu ale už to dělá i BMW.Strašny. Mich: Golf v combajnu nevypadá špatně :) Jinak do toho elektrického kufru jsem fakt zamilovaný.Skoda že nejde zavirat nohou.P.S fakt to nemá limuzina??? Upraveno Červenec 24, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 hele to jak nějaké dobrodružství s párty akcí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Elektrický zavírání kufru nohou se dá dodělat. Jen musí být k dispozici Kessy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 (upraveno) dnešní moda v novych škoda salonech s plachtou :D nechápal sem taky. liftback to má, ale jenom u superba :D Upraveno Červenec 24, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Jde o ten wow efekt, za me z hlediska marketingu a umocneni dojmu pri predani urcite palec hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Jj, je to hezký;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Už jenom nervrtaji rámečky ale skrabou lak plachtou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Tak snad nejsou jatra a bude to nejakej velmi mekkej a predevsim cistej material, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Elektrický zavírání kufru nohou se dá dodělat. Jen musí být k dispozici Kessy. Tohle bude chyba na GTI, že hatche nemají el. kufry. Ale Kessy bude - lze to pak tedy dodělat i na VW? Plachty a škrábání bych se nebál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 (upraveno) :) Letiště Kobylice rozdíl cca 35 koni plus větší krouták. Upraveno Červenec 26, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 To ji davate na prdel hned takhle od zacatku? Ty tam mas po chipu 255 koni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 hezky sis povodil OIII rs :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Víš jak se zkouší novej motor ve fabrice? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 (upraveno) Jirko nevím co řešíš, jdi se nejdřív podívat do výrobny jak tam s těmi auty zachází hned po výrobě, pak uznáš že to nemá cenu zajíždět. než se nové auto dostane k sobě, tak má tolik krátkých jízd.. po polygonu na plnej kotel.... stačí to auto jenom ohřát a no problém... Jinak kdyby se vyrovnali síly a RSe se přidal čip, tak si ani nevrzneš :) a ještě máš mega výhody zadokolky. jinak pěkný video Upraveno Červenec 26, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 Víš jak se zkouší novej motor ve fabrice? ? a v tý fabrice jsi to viděl? Jirko nevím co řešíš, jdi se nejdřív podívat do výrobny jak tam s těmi auty zachází hned po výrobě, pak uznáš že to nemá cenu zajíždět. než se nové auto dostane k sobě, tak má tolik krátkých jízd.. po polygonu na plnej kotel.... na kterém polygonu v Mladé Boleslavi? myslíš tu dráhu ve fabrice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 Ja nic neresim, samozrejme at si kazdej svoje auto zajizdi podle svyho;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 Jardo ano u fabriky v Kvasinách. Hlavne že v návodu píšou o zajíždění :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 parkrat už sem ve fabrice u značky kterou dělám byl... Pokud nemas možnost pust si někdy kanál discovery v TV i tam to bylo vidět i vysvětleno ? i ja sam jezdím s novými auty ?☺️ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 Auto uz ma okolo dvou tisic za tyden. Je fakt ze by do trech tisic nemel tocit do cerveneho pole ale kdyz to je jednou za cas...tak bych to asi taky neresil. Voni to novotou ale vadi me tam rucni razeni. Zkouseli jsme prohidit auta a sam majitel RS rekl ze ta moje je vic do sportovna a to nekecam :) To je ale pocta! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 Tak o tom neni pochyb, Bawec je podvozkove jinde. Octa RS je jen Octa se silnejsim motorem. Ale stejne se mi moc libi a bral bych ji:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 (upraveno) tak O3 RS už je docela cenovej ulet, od začátku ji pěkně zdražili. Upraveno Červenec 27, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Zaplat panbuh. Jezdi skoro vic rs nez socialek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 V Praze kousek od letiště Ruzyně jsme se zakulatili. Rovných sto tisic :) Co s tim dál? :) MichalF: chceš ho? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Já bych ho bral hned, mám teď skoro třikrát tolik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Pepíno: jdeš do toho? Jak jsi vůbec dopadl s Octávii.Prodala se? Jinak mi malinko mám pocit začína vrzat panorama nebo čalounění? Těžko říct.Koncem roku pojedu na olej tak zkusím říct aby se na to podívali.Neni to moc ale mě to vadi. Snad se to vyřeší.Nemám rád ty zvuky ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.