Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Me docela prekvapilo ze kdybych objednaval novou Octavii a skladal ji podle sebe tak tu barvu si objednat nemuzu. Moc se mi libi.

Mich:do ceho jsi nakonec sel?

Jeste do niceho, resp. dovezl jsem si fabii rs z D, 2007mu a 158na hrbu. Tu si necham na vikendy, je krasna. A jako hlavni auto nevim, snad treba s2 nebo passata b7, ale furt vicemene koukam, nemuzu zatim vybrat :-(

Odkaz ke komentáři

A takhle to vypadalo po 5 měsicích po objednání.Moc pěkná předávačka to prý byla :)

SirMike: rezonátor asi myslíš to jak ten zvuk jde do repráku ne? To je fakt k smichu ale už to dělá i BMW.Strašny.

Mich: Golf v combajnu nevypadá špatně :)

Jinak do toho elektrického kufru jsem fakt zamilovaný.Skoda že nejde zavirat nohou.P.S fakt to nemá limuzina???

post-81-0-00123500-1437720465_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jirko nevím co řešíš, jdi se nejdřív podívat do výrobny jak tam s těmi auty zachází hned po výrobě, pak uznáš že to nemá cenu zajíždět. než se nové auto dostane k sobě, tak má tolik krátkých jízd.. po polygonu na plnej kotel....

stačí to auto jenom ohřát a no problém...

Jinak kdyby se vyrovnali síly a RSe se přidal čip, tak si ani nevrzneš :) a ještě máš mega výhody zadokolky.

jinak pěkný video :palec:

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Víš jak se zkouší novej motor ve fabrice? ?

a v tý fabrice jsi to viděl?

Jirko nevím co řešíš, jdi se nejdřív podívat do výrobny jak tam s těmi auty zachází hned po výrobě, pak uznáš že to nemá cenu zajíždět. než se nové auto dostane k sobě, tak má tolik krátkých jízd.. po polygonu na plnej kotel....

na kterém polygonu v Mladé Boleslavi?

myslíš tu dráhu ve fabrice?

Odkaz ke komentáři

Pepíno: jdeš do toho? :lol:

Jak jsi vůbec dopadl s Octávii.Prodala se?

Jinak mi malinko mám pocit začína vrzat panorama nebo čalounění? Těžko říct.Koncem roku pojedu na olej tak zkusím říct aby se na to podívali.Neni to moc ale mě to vadi.

Snad se to vyřeší.Nemám rád ty zvuky ^_^

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...