Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Všechna BMW s výjimkou modelů M budou od roku 2020 elektrická

• Od roku 2020 budou mít všechny modelové řady BMW elektrický model
  • BMW přesto počítá, že ještě v roce 2025 bude mít 85 % aut spalovací motor

To jako fakt?????? :blink: :blink: :blink:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak Bawo je po měsici zpět v HK ale bohužel s naprcaným zadkem.Neni to sice moc,je to pojizdné,jezdím s tím do práce ale štve mě to.Odhaduju to na desitku i když neni prasklý náraznik.

Ve středu jdu na olejový servis tak se to vezme i s lakováním.

Tome: jak jsem slíbil tak i plním:

dobrý den,

viděl jsem opět po týdnu kolegu a zeptal jsem se ho na stav věci DN u soutoku.
Musí ještě "doladit" a s tím, že DN bude asi do týdne odeslána na MM HK,
kdy podezřelý ze zavinění bude pán, co jel ve směru od Lipek. O dalším bude rozhodovat opět "úředník" na MM HK.
Odkaz ke komentáři

Super, Romane, díky! Snad zítra nezapomenu. Ráno si přijedou pro auto z půjčovny, pak jedeme s manželkou pro druhé auto za super price 3,-Kč/km včetně paliva!!! Pak manželka jede domů a já pokračuji za jedním známým panem profesorem http://reportermagazin.cz/a/wk9EM/pod-vrcholem-nobelovky Teď je tady v ČR na pár týdnů, tak spolu budeme něco řešit pracovně. Už pár let jsem u něj dobře zapsanej a ten druhej co je v článku zmíněnej jako jeho kamarád, tak s tím mám taky dobré vztahy a jsem jedním z mála, komu uděluje audience. Ono ani k jednomu není jednoduchý se dostat.

Odkaz ke komentáři

Nahodou je pekna motokara.Ale ja bych se v tom zabil...

V tydnu budu mit pujceny od Stratos auto X3 tak aspon ze nebudu muset cestovat Fabii.Ve stredu jsem objednany na servis a na lakovani zadniho narazniku.

Zitra auto umeju po 4 mes.Jsem ostuda ale me uz to proste nebere.Nechapu to ale je to tak.

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem nechápal tátu, že nemeje naše auta. ˇ5íkal, že mu bohatě stačí, že musí 1x za měsíc mýt zvenčí autobus. Někde od deseti let jsem myl pravidelně. Když mi bylo nějakých 12 pořídili jsme si obytnou Avii, tu nejdelší. Vždy jsem se těšil, když někam pojedeme, že bude pršet a budu moc mýt. To nadšení mi vydrželo do daby, než jsem poznal svoji ženu a pak to nějak vyprchalo ... . Myju ručně, do myčky nejezdím, případně v nouzi tak 1x za rok, mytí provádím tak jednou za dve měsíce, u veteránů dle důležitosti akce a podle počasí které to ráno zrovna vládne. Ale včera jsem si dal maratón, omyl 6 aut a karavan + jedno leštění, Berlingo leštit ještě budu. Do zimy mám vybráno :) :). Honza

Odkaz ke komentáři

Tak dnes mi byl slavnostně předán ten ošklivej Yeták :))) Moje stará Fabie nakonec nepůjde na prodej ale bude jezdit i nadále v Temelíně se 174 tis.km.

Takže 4*4 s tatarskýma RZ 2,0 TDi a nějakou tou výbavou navic.Co mě dost překvapilo tak to že to nemá slot na CD ale na flashku.Budou mi dost chybět zadní park asistent a co mě vadi už ted je že střední panel je fakt neštastně vymyšlený jelikož to tlačí do pravé nohy a v neposlední řadě dolejvání každých 7 tisic km močuvky.

Plusy: dobrý výhled z vozu,šestikvalt,propracované připojení mobilniho telefonu.

Máro časem vypnem start stop.Strašnej opruz!!!

Je to poprve v životě co mám auto od novoty.Zvláštní pocit.Mám jakoby respekt z řizení,dávam hodně pozor.

post-81-0-72725100-1491252210_thumb.jpg

post-81-0-93601800-1491252236_thumb.jpg

post-81-0-04913900-1491252263_thumb.jpg

post-81-0-88902700-1491252289_thumb.jpg

post-81-0-68568300-1491252319_thumb.jpg

post-81-0-94002400-1491252337_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...