Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Petře:v první řadě děkuju za přání,díky moc jinak neblázní :).Jsem rád že to má aspon tempomat a je to čtyřkolka šestikvalt :) Dnes najeto 200km,začíná se mi to líbit.Dá se s nim jezdit i za 5 litru na sto.Normovaná spotřeba je 6,5.

Pořád mě sere ten prostřední tunel kvůli pravé noze ale třeba to časem vychytám.

Dnes jsem odstranil nápis 4 krát 4,nápis Construkt a nalepil "Fandim hradeckému hokeji" :lol: :smich: :palec:

Jinak Bawo jde zitra do Stratosu,vyfasuju nějakou mrdku X3 s polomotorem a v pátek hurá na letiště pro synátora(reprezentanta)

Máro: to trochu přestřelil s tou cenou ne? Asi zkouší trh :)

Lanci: hele neber to osobně ale u nás jsou ostravací prostě jiná sorta lidi :jelen: umí všechno lip než my,dělaji všechno poctivě apod...a my jsme povl..

Odkaz ke komentáři

Jinak Bawo jde zitra do Stratosu,vyfasuju nějakou mrdku X3 s polomotorem a v pátek hurá na letiště pro synátora(reprezentanta)

Co v tom je, 2.0TDI 140kW ? Mne se s tim jezdilo fajnove, v automatu, mpacketu apod se mi to libilo. Schvlane sem zvedavej, co na to bude rikat, protoze treba ten novej head up display ma bawo proste TOP.

Odkaz ke komentáři

radši pořádnej motor než nějakej head up displej pro ovce.

Ty si spis osel, kdyz omilas takove hovadiny, nevim co je na HUD pro ovce. Je to prijemna featura. Jak Ti tu nekdo psal par postu vys,. nekdo chce 400 koni a nekdo radsi vybavu, treba podle me je 140kW pro auto ve kterem vozis deti naprosto dostatecne, kdyz chces blbnout, nekoupis si X3 ale M2.

Odkaz ke komentáři

Však v pohodě, každý má své požadavky... jenom nevím k čemu je dobré vidět na skle rychlost, navigaci a nebo nějaké značky.... pak stejně sedneš do auta a jedeš a nemá čas člověk řešit nějaké tyhle "příjemné fíčury"

např. vyjde novej android na S7 a moderní ovčí infotaimenty v autech se z toho můžou podělat...

Odkaz ke komentáři

Však v pohodě, každý má své požadavky... jenom nevím k čemu je dobré vidět na skle rychlost, navigaci a nebo nějaké značky.... pak stejně sedneš do auta a jedeš a nemá čas člověk řešit nějaké tyhle "příjemné fíčury"

např. vyjde novej android na S7 a moderní ovčí infotaimenty v autech se z toho můžou podělat...

Na to bych mel asi napsat ... a koho zajima ovci S7 ne ? Nebo takovej nejakej nonsense.

Odkaz ke komentáři

Také gratuluju k novému vozu, pokud je to opravdu první nový, tak tuplem. Tatarský RZ by mi nevadili, už jsem si zvyknul i na ty pražský, který jsou tady na horách fakt za trest. Že ti z tatarstánu vědí vše nejlíp, no jo, to je takový kolorit, hlavně si s nimi popovídáš česky. U nás s Němci, nebo Švýcary to je taky horor. Ty ještě daj vyloženě najevo, že mluví s českým povlem.

Osobně bych taky upřednostnil výkon před výbavou, ono v krizový situaci, při potřebě rychle předjet mi bude úplně jedno, jestli mám barevný maxidot, nebo nějakou conectivitu na rádiu.

Co by mě štvalo jsou ty polepy, které musíte mít. Naštěstí u nás u "osobních" aut máme dáno smlouvou, že tam žádné polepy nebudou. Jak často se ta auta mění? Vím, že známý má taky jednoho poskoka od doby, co je ČEZ koupil, je to nestutečnej více, než 10 let starej krám, ale výměna prý nepřichází v úvahu. Honza

Odkaz ke komentáři

Martine a všechny co mi popřáli k novému služebnímu vozitku moc děkuju.Sice nevím jak dlouho ještě ve firmě vydržím protože po 22 letech u firmy se ději neskutečny prasárny kolem našeho oddělení a já už na tom nemám sílu...Mám slíbený přestup z Pardubic do Hradce Králové ale nevím zdá to podepíšu.Nový kolega co nastoupil do práce to psychicky nevydržel a vzdal to po třech měsicich :(

V květnu zase odborné zkoušky a zaučování nového.No prostě mě to totálně nebavi.

Honzo u nás se auta mění podle toho jestli to je leasing nebo vůz Korporátních služeb.V mém připadě to byla druhá varianta tzn.10 let neboli 175 tisic km.Ale co mě překvapilo tak auto staré F1 jde jezdit dále do Temelina.Já myslel že půjde do dražby a pár známých na to připravil ale bohužel...Honzo: Ty spolupracuješ s ČEZem?

Ve čtvrtek jsem dostal náhradní vůz 530d a když to porovnám s Brumlou tak je takový neomalený a těžkopádný,je to dané asi váhou vozidla ale dá se udělat HK -Letiště za cca 8 litru i přes ucpanou Prahu.

Dnes proběhne výměna vozu :) mám mit čistokrevnou motokáru v jedničce,čtyřkolku 320 koniku...

Mělo by to být ono http://auto.idnes.cz/test-bmw-m135i-xdrive-049-/auto_testy.aspx?c=A140515_231450_auto_testy_fdv

post-81-0-58806300-1491723374_thumb.jpg

post-81-0-03111600-1491723390_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Kluci :( asi mi odešel motor z Brumly.Vůbec to nejede.Jsem z toho vyloženě rozladěný,190kW přes 500 krouták ale je to líny jako prase.

Pláču,moc pláču...

Srovnávám s jedničkovou motokárou se kterou jsem měl čest jezdít celý týden a musím říct že nemá konkurenci.Ten zvuk a zrychlení,těžiště a celkový projev motoru.

Dnes jsem jel HK- Trutnov - Pec a psal jsem šéfovi BMW sms že to bíly chci zpátky...že Brumla vůbec ale vůbec netáhne.Hoší hoší...normálně mám zkaženou sobotu.Nekecám.

Ptal jsem se na srovnání s M2 a je to prý pocitově dost srovnané.Měl jsem za to že ne ale obě jsou skvělé motokáry jen dvojka má níž těžiště.Mám ji slíbenou v létě.

Navic ta vypůjčená 140i byla skoro nová,měla najeto cca 200 km a ja najel dalších 400km - spotřeba 18 l na sto ale do toho auta nebylo líto lejt benzín.Zážítek jako blázen :)

post-81-0-21380700-1492258950_thumb.jpg

post-81-0-08910900-1492258958_thumb.jpg

post-81-0-24971000-1492258967_thumb.jpg

post-81-0-25649200-1492258980_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Lanci: právě že váha auta tam je plus minus stejná.

Jardo: z toho smrku nemám moc strach.Je to takové oddělení pomyslné mezi námi a sousedy navíc to každý rok zastřihávám tak že rok od roku je stejný.Navic kořeny tahají vlhkost z baraku-ni to moc ale funguje to.

Tome: teď se mi stavby rozjíždí na plné obrátky. Není moc čas na kecání u Benzinky ale neboj. Ukážu ti krabici mou pomalovanou.

Mara: kdy pojedeš do Pardubic?

Odkaz ke komentáři

Michale po dřívějších zkušenostech o všem jednám a domlouvám přímo se šéfem servisu.

Ted tam budou velké změny na nejvýšších místech...tak jsem zvědavý kdo bude dělat generala...

P.S nechal jsem tam vyčistit a zregenerovat koženy sedačky.Vypadá to fakt dobře.Ta jejich origo kosmetika je fakt výborná.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Klucí,nastal čas nabídnout Bawo dál,tak kdyby jste o někom věděli tak mě kontaktujte.Cena bude vyšší ale jak jistě víte takový stav se bude těžko hledat.Najeto cca 112 tisic momentálně.

Nové brzdy komplet dělané,výměna oleje každých 15 tisic,vyměněný olev v převodovce,nová origo baterie a veškeré úkony dělané v originál servisu Stratos.

Zimní a letní kola,veškerá dokumentace.Mimo adapt.radaru a pádel pod volantem TOP výbava.

Bud se to prodá nebo ještě třeba nenastal ten správný okamžik.Uvidime.

:)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...