MiraPros Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Když už jsem se přihlásil, napíšu taky něco málo o mým vozítku. :) Cirka před rokem uzrál výběr náhrady za shnilý Subárko a v peněžence přibyl techničák na toto: Oktávka v kombíku, rok 99, 66kW 'silná' nafta, se vzpomínkou na předchozí vozidlo to musela bejt 4x4. Původem je vozítko z Belgie a já jsem (doufám) prvním majitelem v naší krásný zemi. Co se výbavy týká, řekl bych že umí všechno, co ji v roce výroby mohli naučit, najeto podle tachometru cca 130tkm. Od koupě proběhla jen výměna provozních a jim příbuzných věcí - filtry, náplně, tlumiče, zadní brzdy, stahovačky dvou okýnek. V plánu nemám žádný zvláštní úpravy, spíš udržovat v pěkným původním stavu, snad jen fólie a mooožná lehčí posílení motouru. Aby se neřeklo, přidám i pár rozmázlejch fotek, hezčí budou až na jaře s alu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Další Liberečák, tak tu vítej a mnoho spokojených km s Octulí Interiér vypadá dost zachovale, jak je na tom exteriér? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ď. :) Řekl bych, že exteriér je na tom podobně jako interiér, až na sem tam odprejsklej lak - na prahu u řidiče a na pár jinejch místech, ale celkově je ok. Hlavně na co jsem koukal byly prahy vepředu.. tak buď v Belgii neznaj servisy, nebo mají rozum a za prahy to neberou. :D Doufám že to druhý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Spíš tam mají v servisech mnohem lepší přístup než tady, bohužel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Pěkná,výtej ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Vítej mezi námi. Jsem rád, že přibyl další LBC. Auto vypadá dobře, ať slouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Vítej, octule vypadá moc pěkně, tak se o ni i nadále hezky starej a uvidíš, že o na ti to vrátí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Zdravim te, taky sem tedka dosti premyslel nad 4x4 protoze se mi to nejak zalibilo... :D Oktule vypada hezky jen ja uz bych vybiral facelift ale de o to kolik mas penez a taky o vkus. Preji hodne kilometru a nech ti dela jen radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 No o peníze... však taky stála jako facelift. :) Mě šlo spíš o stav a motor - chtěl jsem 66kW. Jediná změna co bude, tak na léto kola z faceliftovaný 4x4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Pěkná čtyřkolka. Ať slouží pane Hlavně spousty a spousty šťastných kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tak něco málo pro radost, když už začíná bejt rozumnější počásko. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Táák, na letních je to hnedle veselejší. :) Zítra ještě folie a po vypucování interiéru možná ukážu i matraci na míru do kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Slušně to je nahoře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Na naše cesty kolikrát ještě málo.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Foolie na voknech a tím už asi hasnou úpravy zevnějšku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Já bych ještě pouvažoval o folii na B sloupek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Takhle je to naschvál. Divný, ale pro mě pěkný.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Taky jsem dodělával dneska polepy. Bez zadních ofuků OK, ale takhle to vypadá divně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Se zadníma ofukama souhlasím... ale jsou potřeba na léto, když se v autě spí, musí se někudy větrat a zadníma oknama je to ideální a bez nich zase do auta prší. Čas ukáže, jestli je nechám. :) Každopádně jsem přemejšlel ještě o zadních klikách do stříbrna, aby byl celej zadek takovej.... sjednocenej / maskovanej, ale to je hudba budoucnosti, nechce se mi trhat novou fólii ze dveří.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Pokud bys polepil ještě přední sloupky (ty jdou proti tomu co tam máš nalepené už samy :D ), tak se to sjednotí a nebude to jako pšst na oko :) aspoň podle fotky. Ve skutečnosti to je určitě jinačí. A když už kliky do barvy, tak všechny. Nedělej si z toho cirkus .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Jo, cirkus u nás teď jeden stavěj.. :) Myšlenka byla spíš taková, aby vynikly přední dvéře a zadek se spojil v jedno (pohledově). Takovej 'pickup' efekt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Tak si to zkus polepit nějakou stříbrnou folií, jen jak to bude vypadat. Stejně si myslím že to nebude moc k světu .-) a spousta lidí nepochopí, co tím básník chtěl říct :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Já si to tu sice přečtu, ale i tak si myslím, že je ptákovina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Tohle jsou jednoznačně nejhezčí origo kola, který se na Octuli dávaly Bohužel jsem je nesehnal za slušnou cenu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 No... já si pro kolesa jel až někam do Žďáru nad Sázavou, taky nebyly vůbec k sehnání, ale teď spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Čištění zadehtovanejch kamen.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Pro pobavení, do čeho jsem cpal peníze před Oktávkou. :P http://subaru-libero.cz/forum/viewtopic.php?f=18&t=846 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 S tím bych se bál jet. :D Se to musí každou chvíli převrátit. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Duben 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Stabilita byla docela vpohodě, ale hnilo to před očima.. holt Japonci asi neznají zimu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Tím jsem jednou jel. :lool: Je to mrcha líná, ale na ten děsivej vzhled, to v zatáčkách drželo dobře. Japončíci to maj zmáknutý. Brácha má Nissan 100Nx 2.0 a ten taky mizí před očima. Rez je bolístka starých japonských aut. Je to škoda, protože motory jsou vynikající. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.