startak Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Dá se nějak nastavit aby bimbání a kontrolka nezapnutých pásů signalizovali dokud není řidič připoután? po chvilce mi zhasne a ja se nepripoutam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Dá se nějak nastavit aby bimbání a kontrolka nezapnutých pásů signalizovali dokud není řidič připoután? po chvilce mi zhasne a ja se nepripoutam A proc se nepripoutas hned po nasednuti do auta? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Víc čist to chce. Prostě nepřipoutám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Víc čist to chce. Prostě nepřipoutám. Mozna jsem jediny, kdo nechape, vysvetli. At ctu jak ctu... Proc se nepripoutas hned? Nebo jestli se nechces pripoutat, proc chces, aby te ta kontrolak porad otravovala? Logiku chapu v okamziku, kdy se nechces pripoutat a nechces, aby te kontorlka otravovala.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ja na takovyhle veci tedy nezapominam, ale dam priklad : Nastartujes si auto, vyjedes ze dvora, vylezes zavrit vrata sednes zpet do auta a uz se nepripoutas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Tak ja nevim, clovek je bytost myslici, ma urcitou pamet a navyky. Nechci nejak urazit tazatele "problemu", ale na automaticke zapinani si pasu neni problem zvyknout si. priklad : -nastartujes si auto -vyjedes ze dvora -vypnes motor, protoze nez ty proklate vrata zavres, trva to minuty -vylezes zavrit vrata -a kdyz je konecne zavres, sednes zpet do auta a uz by to chtelo kontrolku, abys vedel, ze mas nastartovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Zbytočné riešenie...nepripútajte sa a čakajte na ranu od airbagu...potom pochopíte o čom sú pásy v aute...prinajlepšom..prinajhoršom pochopia vaši blízki aké je dobré že ste si stihli našetriť na rakvu sami ... a áno keď niekto chodí na aute iba kúsok tak to sa pripútavať netreba ...pretože na tom kúsku je človek nesmrteľný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ja ti neviem ale mne to bimba otravne dlho.az tak ked aj nechcem tak sa racej priputam.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Tak jeste jednou. Pac a protoze travim vic casu ve vseliakych aparatech typu bagr a nakladace v praci tak pak se proste nepripoutam pac tam se taktez bezne nepouta. A proto bych to udelal jako u jinych znacek automobilu kde to bimba a bimba a bimba dokud to clovek bud neojebe nebo se nepripouta. Blemty typu je to zvyk atd neberu jsou jiny veci co by se meli a nemeli a nedelaj a delaj. Ja to jen chci vyresit timto pokud to jde. Pokud ne neni co resit a dal rozebirat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Ako čítam tak kontrolka svieti...takže sa stačí pozrieť na zámok pásu u vodiča či od neho ide nejaký kábel. Ak áno tak potom je to už len zaležitosť softu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Ano kabel jde. Nezapnuní hlásí jak maxidot tak symbol v tachometru. Ted ještě kde v softu hledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Podľa VISu, ktorého náhľad prikladám by mala byť prístrojová doska nakódovaná nasledovne : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Mám dojem že to softem nastavit nejde,jen to 6x pípne a dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Taky se teho obavam. Coz je skoda ze soudruzi ve skodovce na tuto nemysleli a francouzsti a jini soudruzi ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Dobrý den. Navážu na toto vlákno mojí otázku. V příspěvku výš je obrázek z VIS ohledně kodování. Jde mi o kontrolku otevření dveří. V budících není r.v.2000. Čistě hypoteticky: Když bych budíky nakodoval a dal připájet diodu, bude to fungovat? Nebo je to spojené ještě s něčím jiným? Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin_petr Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 já mám zase problém, že se mi kontrolka rozsvítí jen když otočím klíčem do polohy 2, pak zhasne a pak když se nepřipoutám a rozjedu se tak už nic nedělá. čekal bych, že se rozsvítí nebo začne nějak hulákat, ale ono nic. nějaká rada čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Me to kokta r.v01 dela taky. Otocim klic. Zatuta, a kdyz nastartuju a nepripoutam se nic se nedeje. Kontrolka zhasne a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Tak to je taky v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.