princes Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 jezdime k TDIfun :-D Ale bliz k tobe snad taky bude nejakej dobrej ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 No musím se poptat. Nechci to dávat jenom tak někomu kdo má počítač a víc nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 (upraveno) Jedine TDIFUN Jezdime k nemu a mame to 400km :D ale vzdycky se to vykompenzuje slevickou... :palec: jinak ja mam 19" a taky 215 :) Upraveno Leden 28, 2013 uživatelem Jarysek120 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Ahoj Michi, musím ti říct, že články o mytí jsou super. Přiznám se, že jsem trochu postiženej mytím. Jo ale on má 20 a ještě široký. Takže má obnaženej límec kola. A když najede třeba na koleje tak jede po hraně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Zdar Dufíno, jj koukal jsem, že za oknem je Autoglym! Okta vypadá super, nechcete se k nám letos připojit na klubovej výjezd do Worthersee 3-5.5?? Jinak doufám, že se potkáme na srazu v Žamberku :lool: S tím mytím si asi podáme ruku Já do auta lezu jen bez bot a kosmetiku, to ani nemůžu doma říct co všechno to stálo, bo bychom za to měli nové auto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Jo rád bych jel. Ale teď ti neřeknu dopředu co a jak. Tak to víš prošel jsem si kosmetikou z benzinek a postupně jsem se zatím propracoval k autoglym. Seznámil jsem se s Karlem, má myčku v Brně. Tak od něho chytám rozumy. No a Matěj Vepřek už taky řádil na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 JJ, Mat je špička v oboru je vidět, že je o něj pečováno dobře, ale vždycky si to nejlíp uděláš sám Já myslím, že můžu mluvit za všechny, že budem rádi když se přidáte Autoglym je základ a dobrá cesta k TOP produktům. Ale já třebas používám dost často Bodywork, pěkně voní, supr se míchá a lesk jak blesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Jo budu se snažit, aby to vyšlo s tím Worthersee. Jinak samozřejmě jsem strávil několik hodin na tvých stránkách a na detailing a koukal jsem kolik toho nevím. Neplánuješ nějakou prezentaci výrobků? Měl bych určitě zájem přikoupit. Třeba utěrky, a nějaký vosky, lesk na kola atd. Mám sice celou řadu od Autoglym včetně kufru, ale novinkám se nebráním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Hele na jaře (kolem března) bude klubový sraz v mycím centru kolem Prahy, či v Praze. Takže budu rád, když se tam uvidíme ( to už i já budu na 19" a - nějakej ten centimetr :lool: ) Jinak já prodejce nejsem, jen dávám dál co vím a snažil jsem se pro OC připravit nějakou slevičku v DS, ale když bude velký zájem, tak to můžu domluvit s klukama z DS a oni rádi některé prémiové produkty představí. Já jinak budu ukazovat techniku mytí, čištění laku a clay, finish a voskování...takové to, co si každý šikovný doma může dělat sám, když tomu dá čas...chtěl bych aby si každý přinesl své nakoupené produkty a já mu pomůžu s aplikací, poradím, podržím...prostě co budu vědět to dám dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Aha tak já myslel, že jseš i prodejce. Tak ok. a nemohl bys mi doporučit nějakou utěrku pro začátek.A pak čím aplikovat jak vosk tak detailer. Jinak na ten březen se mnou počítej. To by muselo být něco moc jinýho abych nejel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 (upraveno) Ok, hele doporučím ti mikrovlákna úplně na vše! Dobré jsou od Micro. Madness Ale na takové ty dirty joby používám mikrovlákna co si kupuju v UK, nebo v KIKtextil stojí 25kč jedna :lool: slabá gramáž, ale na rutinu to stačí Musím teď makat, kdyby něco písni mi do SZ, online budu zase ráno Jo a doufám, že už pod tvým nickem brzy uvidím nápis člen klubu Upraveno Leden 28, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Ok. Mrknu na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Neznáte někdo kontakt na čalouníka někde u Mladé Boleslavi co šije pro škodovku nebo tak něco? Potřeboval bych opravit sedadlo řidiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 ser nato!Kup si ty cerne RS ;-) ty jsou pecka! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 No já mám jenom trochu ošoupanej bok u řidiče asi tak 5cm. Ale nejraděj bych to celý vyměnil Nemáš obrázek, který sedačky myslíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 koukni treba k Bazymu nebo Peťas do vlakna ;-) něco takoveho bys měl hodně cool 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Koukni se na autocalounictviCL na netu, je to v Český Lípě a myslim,že mi řikal, že dělá i pro škodovku,ale možná kecám. Jinak auto pecka, ještě bych zkusil tu masku nacpat do tý barvy kol a zrcátek. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Neznáte někdo kontakt na čalouníka někde u Mladé Boleslavi co šije pro škodovku nebo tak něco? Potřeboval bych opravit sedadlo řidiče. Známe, tady to je: http://www.autointerier.cz/ Jo a vítej v klubu, ten kamarád s tím Pašíkem stává na začátku Hybešky nebo Vodní (kousek od Fida) a nedávno jsem viděl, že mu to nějaký prasátko ojelo klíčem, ty lidi jsou ale závistivý hovada :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Sindelar sije pro benet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Díky za kontakt, už jsem tam napsal. Jinak ty sedačky na obrázku jsou určeny pro Anglii takže nevím kde bych je sháněl. A myslím, že jich byl i omezený počet.Jinak samozřejmě jsou super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 ty limited edition se mi fakt nelíběj. Vypadá to jak ty masážní podložky z lidlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Ten calounik z cesky lipy je hroznej lamoid... K nemu uz nikdy predsval mi sedacky a obsil mi nejakou jinou operku hlavy. Pak jsem cekal snad mesic nez mi konecne dodal tu moji. Nehlede na to ze kvalita nic moc... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Díky za názor. Už jsem mluvil s panem Šindelářem a jsme domluveni tak uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Tak to drzim palce at to dobre dopadne!Budes jen spravovat tu sedacku tvoji a nebo budes precalounovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 No asi uděláme obojí. Sedačku nechám originál akorát nový potah. A jestli sežene zelenou kůži jakou má benet v octávii, tak nechám udělat výplně dveří, řadičku, ruční brzdu a loketní opěrku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Tak to bude pecka!!A nebude to uz moc kombinace barev??Kdybys dal aj ty kola a zrcatka do zelene hmm ;-) myslim si ze by to byl brutus!Takova ta kawasaki zelena ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 No já jsem chtěl ty kola předělat na tu zelenou, ale lidem v okolí se prostě líbí ta růžová že se povedla. Takže bude oddělenej interiér a exteriér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Myslíš ty do té anglie? Nebo od benetu. Tady přidávám ceny přešití doplňků od Benet Design Volant – 6.024,- Řadící páka – 2.820,- Výplně všech dveří – 18.300,- Loketní opěrka – 2.712,- Spoiler předního nárazníku (příprava na lak-plnič) – 4.896,- Kč Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Předpokládá se výběr ze základní nabídky kůží. Pokud si vyberete kůži v jiné cenové relaci, pak to samozřejmě bude mít vliv na cenu. Demontáž + montáž jednotlivých dílů přijde cca na 3.000,- včetně DPH. Níže zasílám ceny pokožení další dílů, které by Vás mohly třeba také zajímat. Madlo ruční brzdy – 1.600,- Bristungy (horní části dveří) – 12.000,- Horní část přístrojové desky – 25.500,- Středová konzole – 17.700,- Sedačky přední + zadní – 69.700,- Když jsem viděl tyto ceny, tak jsem začal shánět alternativu. Vypadá to, že pan Šindelář to zvládne. Tady ještě něco o výkonu. Děkujeme za Váš zájem o náš projekt. Ano, Octavii II RS 2.0 TDI 2009 125 kW je možné zvýšit na 150 kW a ani pro automatickou převodovku to není žádný problém. Pokud byste o tuto službu od nás měl zájem, objednáváme zhruba s týdenním předstihem. Cena je Kč 24 480,- vč. DPH. Poskytujeme záruku 2 roky na řídící jednotku a 5 let na software zvyšující výkon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 tak to je dobre!Ale ceny jsou mastne no!Ale zas mato malo lidi! ;-) Josef ty cerne byli ted na netu kolem 17tis! Ale jsou strasne malo k sehnani :-( A kolik za tohle chce pan Sindel zhruba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Záleží na kůži. Musí se koupit celá kráva zhruba 5m2 á 1800m a potom práce. Za řadičku, ruční brzdu,loketku a výplně cca 10000kč V osm jdu dát novou baterku do auta, tak udělám nějaký foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.