Přejít na obsah

Radio DVD z číny

Doporučené příspěvky

Jako ty navigace od Audiosources vypadají pěkně, hlavně podle popisu umí pořádně komunikovat přes CAN. Uvidíme jaký budou zkušenosti v reálu. Mně na tom všem jen vadí že to vypadá jako Columbus, takže se obávám že o ně bude zájem i z řad méně poctivých... Nicméně co se týká funkce, tak až na pár much (viz výše) nemůžu říct proti klukům z Shangaje křivý slovo, šlape to dobře!

Odkaz ke komentáři

Ja ho mam chinu uz dva roky a som snim spokojny.Ucel pre ktory som ho kupoval (video) plni super.radio trosku horsie na signal,moze to byt aj tym ze mam jednu antenu.A rds funguje len na zvolenu stanicu.Navigacia podla mna dostacujuca a kazdy rok nove mapy zadara.

Za ty prachy super vec.:-)Ale rozhodnut sa musi kazdy sam.:-)

Odkaz ke komentáři

Ja mam audiosurces ans 510 pohode ide. Ale potom som tam dal columbusa, takze mam to v keabici, ale vyskusane otestovane, ide bez problemov.

Mam aj erisin 1068, tiez spolahlivo slo ale, pre mna moc farebne, ringispilove. ale niekto prave to ma rad.

ans 510 predas?ak hej za kolko.dik ked tak sz.

Odkaz ke komentáři

Jo, to sem pocital tak stejne, 9+2, to je jedenact. Napr. co sem dal do Googlu, vypadl mi audiocom kde maj skoda radio od audiosources za 14 s DPH, to je bez dane jeste min.

http://www.audiocom.cz/znacky/volkswagen/navigace-audiosources-ans-510-seat-skoda-vw-1738cz

Takhle, ja nikoho nepresvedcuju, treba tohle nema tusim DVB-T (napr. pro mne k nicemu), jinak podle mne vse. Taky jsme si koupil primo z Chiny, spokojenost, ale pri tomhle cenovym rozdilu bych priste koupil u nas s vetsim klidem zaruky. Jen muj nazor, nic vic ;)

Odkaz ke komentáři

jo dobry!!Ale za 11tis s chiny mam radio s 8palc led hd monitorem,mam k tomu kameru,sd kartu s mapami,dvb-t do 250km/h can bus atd! Tohle radio je u nich za mensi penize nez co si poslal tu stranku a ma vse co jsem psal u te nej,8palc navi co maj v nabidce a zaruka 2roky tam je taky ze ti poslou nove a je komplet v cestine!Sorry ale porad me to nepresvedcuje si ho koupit tady!Porad vychazi draz nez od nich!!! ;-)

Odkaz ke komentáři

No to je ten problem, ze ty porad myslis ze ja te presvedcuju koupit si ho tady ale to je omyl ;) Kup kde myslis, kdyz jich koupite vic, budete mit treba lepsi cenu, vsechno super, ale tak jak to tady podavas tak mi prijde ze mas nebo davas trochu zkreselene informace, jako ze tady stoji 21tis,v chine ze mas sd kartu, mapy, can bus, ...to mas tady krom dvb-t taky, bez canu by to tezko psalo na maxika nebo cetlo parkovacky apod.. Psal jsem to nekolikrat, pisu to jen pro info ze netreba se chiny bat kdyz se da koupit i tady s ofiko CZ zarukou. Co jsem komunikoval s cinanama, tak ta komunikace po koupi je vzdycky trochu jina nez pred koupi ;) Proto bych JA uz ted volil radsi CZ prodejce, alespon u drazsi veci, kde NENI velkej cenovej rozdil a mam vic zaruk. :) Tak to prosim porad neber tak ze to je neco proti tobe. Tvoje a kazdyho vec kde si co koupi ;)

Odkaz ke komentáři

stejně jak na telefony, že :lool: mám Skyfalk telefon bo jak se to píše Xperii T a taky jsem ji mohl koupit za 7tis a koupil jsem ji za 9tis z internetovýho obchodu s CZ distribucí a světe div se telefon za desítku vydržel 10 dní a byl mrtvej, tak jsem byl nakonec hrozně rád že jsem si připlatil, holt nikdy nevíš. ;)

Odkaz ke komentáři

GHOSE-Ok pokud podavam omylne info tak co je potom tohle? :palec:

http://motoprislusenstvi.cz/?275,doporucujeme-8-autoradio-skoda-2-%28octavia2-superb2-roomster-fabia2-aj%29-audiosources-s76

Zaklikni si v pravo u radi to co mi k tomu vse daj v chine to je DVB-T,kamera,3G... cena 18899!!!

S chiny s clem 11tis!!! Takze vcem jsem na omylu???Ja to nikomu nenutim a je mi jedno jestli si to radio kupim sam nebo nekdo dalsi bude chtit ja nepotrebuji snizovat a zebrat kazdou kacku abych to mel co nejlevnejsi!! :pivo: Takze pokud mi tohle vyvratis tak neni co resit! :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...