Guest sozze007 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Poradite mi s timhle? Jak do toho dostat a kde sehnat mapy. Zkusenosti, rady, tipy. Brat to vubec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goose Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Jestli v tom běží IGO, coz je nejpravdepodobnejsi, tak do toho das aktualni mapy bez problemu, ale myslim ze jedine pres SZ, postovani linku ma warez je tusim zakazany pravidlama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 staci nahrat mapy na sd kartu a pak v radiu pokud tam uz neni zadana cesta tak vybrat exe soubor ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Zeptám se tady ať nezakládám nové téma. Nevíte někdo v čem by mohl být problém, že mi po 10 minutách zhasne obraz DVD a vyskočí ten nápis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goose Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Mi to Psalo podobnou hlášku když jsem měl v menu zapnutou detekci ruční brzdy (handbrake). Neboli pokud jsem stal na miste se zatazenou ruckou tak to nepsalo. Musel jsem v menu tu detekci vypnoit a byl klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Podívám se do menu večer jak pojedu na noční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 ahoj, nevite nahodou jestli bych to narval do jednickove octavky? Predface. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Mi to Psalo podobnou hlášku když jsem měl v menu zapnutou detekci ruční brzdy (handbrake). Neboli pokud jsem stal na miste se zatazenou ruckou tak to nepsalo. Musel jsem v menu tu detekci vypnoit a byl klid. V menu jsem nic o brzdě nenašel,ani nic s podobným názvem,tak nevím. Asi kodovani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 padouch-bylo by fajn napsat o jakem radiu mluvis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 sorry myslel jsem ze se probira to z prvni stranky. nejak jsem si nevsiml ze se mluvi o necem jinem. pokdu mate nekdo nejake jine s navigaci (za dobrou cenu) poslete mi odkaz? Jak rikam chtel bych to do octavie predface, bez multi. volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sozze007 Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 tak jsem to nainstaloval a strasne spatne hraje radio. Kdyz dam automaticke hledani, tak nenajde nic, vse musim zadavat rucne a i tak hraje spatne. Cim by to mohlo byt? Pomohl by nejaky zesilovac? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 u tech radii je spatny prijem vzdycky :-( zalezi kde mas umistenou antenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Ako je to s napajanim zosilovaca v antene u tychto radii?Ako u origo stredom koaxialu alebo to treba prerobit.Tutu informaciu som nikde nenasiel ani v manuali radia.dik Jozef 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 nejspíš by se měl použít napáječ pro anténní zesilovač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Jardo mozme skusit ked sa stavim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 (upraveno) Mi to Psalo podobnou hlášku když jsem měl v menu zapnutou detekci ruční brzdy (handbrake). Neboli pokud jsem stal na miste se zatazenou ruckou tak to nepsalo. Musel jsem v menu tu detekci vypnoit a byl klid. Tak v menu o brzdě opravdu nic není a jediný drát,který jsem našel a mohl by mít možná s problémem souvislost je růžový s označením SPEED(rychlost),ale kde by měl být zapojený? Přesný popis rádia http://www.carpcdvd.com/skoda-fabia-70-touchscreen-pip-rdsvcdc-audio-multimedia-player-dvd-gps-playerradiotv_p294.html Goose...nepamatuješ si jestli jsi tam měl i nějaký drát s nápisem BRAKE a barvu? Upraveno Květen 10, 2013 uživatelem sisin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Sisin-mozna se zeptam hloupe,ale ten co ti to zapojoval tak proc zapojil ten drat na rucni brzdu?Co kdybys ho odpojil?Nebo proc ho vubec zapojoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 (upraveno) Sisin-mozna se zeptam hloupe,ale ten co ti to zapojoval tak proc zapojil ten drat na rucni brzdu?Co kdybys ho odpojil?Nebo proc ho vubec zapojoval? Vyčetl to z manuálu, schéma zapojení drátů. Nenapojil to na ruční brzdu, ale ukostřil ho, takže by si to mělo myslet, že je ruční brzda furt zatáhnutá. Včera jsem to vypojil a napojil znova na kostru pod volantem, abych si byl jistý že to ukostřené opravdu je, ale výsledek stejný. Prodejce mi psal, že by tam měl viset drát s označením BRAKE, ale nikde nic. Žádné papíry už k tomuhle rádiu nemá, doprodal je a prodává jiné. Je tam i can bus krabička,ale co jsem pochopil tak je k ovládání rádia z MF volantu. Ještě mi psal, že jestli tam drát BRAKE nikde není tak bude nejspíš někde napojený a špatně,možná servaná nálepka s označením. Na rádiu by měla být nálepka s popisem zapojení/drátů, ale to ho zase musím vyndat!!! Nevíte někdo jakou barvu by ten drát měl mít? Upraveno Květen 11, 2013 uživatelem sisin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 aha tak ;-) mas ty draty nekde vyfocene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Zítra vykuchám znova rádio ven a budu fotit,možná na té nálepce na rádiu něco zjistím. Už mě to začíná srát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 ok zkus!Melo by byt aj na tom radiu zezadu schema jaky drat naco je tak uvidis ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 (upraveno) Až zítra bo teď už bych musel psát do sekce co jste si dneska koupili,respektivě co jste dneska nakoupili....a já u jsem nakoupil a pořád dokupuju!!!Štítek by tam měl být a pokud je tak to možná bude řešení. Upraveno Leden 15, 2015 uživatelem sisin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 ok bez!No pokud budes myslet na radio pritom tak je to uchylka k autu co tu mame vsichni :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) Tak mám vyřešeno a hraju, teda DVD hraje tak jak má. Elektrikář je debil, ukostřil růžový drát s označením SPEEd, který přeloženo znamená rychlost, takže ten bude mít něco společného s rychlostí jízdy. Měl ale podle nálepky s popisem drátů přerušit hnědý(elektrikáři se musí chytat za hlavu),který jde z konektoru rádia do Can busové krabičky a ten ukostřit!!! Cvaknul jsem ho a ukostřil pod volantem a hele....obraz nezmizí!!! Takže elektrikář je debil a já ještě větší, protože jsem se měl nejdříve podívat na rádio a nálepku. Nevím proč, ale jak jsem ho měl venku tak jsem si popisu s nálepkou vůbec nevšiml a to jsem u toho nechlastal. Možná to bylo právě tím. A určitě na to měl kladný vliv i ten včerejší večerní šoust a odběr. :lool: Takže všem moc díky za rady. Ještě dotaz...máte někdo vyzkoušenou nějakou anténu do auta pro příjem TV? Popřípadě odkaz. Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem sisin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Ted jsem to chtel napsat! :-D Ze vcerejsi vecer pomohl!Tak to je parada! ;-) jsem rad ze uz to hraje jak ma!Me by stvalo kdyby se mi obraz pri jizde vypnul! :-( Ja chci zkusit tu antenu nalepovaci na sklo tak uvidim ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Už jsem byl nepříčetný, za chvilku budu volat tomu hňupovi co to zapojoval tak asi bude čumět až mu řeknu co je to za trotla a to se tím živí!!! Kuwa to je dneska materiál. Teď budu řešit nějakou kvalitní anténu na příjem TV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Tu antenu na tv taky nevim,chtel bych tu vnitrni nalepovaci tak uvidim co a jak ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukaslbc Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Ta vnitřní nalepovací s předzesilovačem je celkem cajk. Nevýhodu má akorád za jízdy oproti magnetce na střeše, která má výhled na všechny strany.... Ale já sám za sebe bych neměnil, mám tu nalepovací na sklo a nemusím nic řešit, zapnu - koukám.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 OK diky za info a jak je to za jizdy teda??Neda se koukat s tou nalepovaci nebo do jake rychlosti to funguje a jakou tu antenu nalepovaci mas prosim te??Mas odkaz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukaslbc Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Za jízdy se koukat dá, ale ve volnějším prostranství. Jinak se trhá obraz. Ale třeba u nás v Lbc se dá koukat za jízdy i ve městě na silné stanice - nova, čt, barrandov, atd.... Když stojím a dám vyhledat, tak mi ta anténa chytí víc televizí, než kolik programů mám doma :D... Odkaz by ti byl asi k prdu, objednával jsem to přímo s rádiem - v Číně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.