Guest Thorus Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Zdravím všechny, mám problém na své octávce jsem si všiml, že když dám spínač stěrače do první polohy na cyklovač tak se stěrače buď vůbec nezapnou a nebo když se zapnou tak fungují např jen 6 setření a pak nic .... pokaždé když se tak stane tak jakkékoliv hýbání páčky nemá žádnou odezvu ani při odstřikování odstřikovače sice fungujou, ale stěrače ne a ne něco stírat . Zjistil jsem, že když se tak stane musím dát páčku do maximální polohy ( nejrychlejší stírání) a po tom se zase stěrač rozběhne, ale někdy ani to nepomáhá tudíž opět musím opakovat proces s maximální polohou Neví někdo čím je tento problém způsoben ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 počítám, že máš předfaceliftovou OI, tam zatuhá mechanismus stěračů, zkus ho rozebrat a promazat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 moje řeč .. musel jsem to sundat rozebat a promazat, bylo to zatuhle,,ted to frči jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 neni to jen u predface... stalo se mi to taky a to mam model 2002 rozebrano, namazano, rozhybano (minulou zimu), tak uvidime, jak dlouho to vydrzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Zkuste mi někdo poradit, když mi cyklovač stěračů odmítá poslušnost. Nerozlišuje cykly, každým okamžikem jde po svém - hrozně krátké vynechání (ve všech polohách), často třeba i souvisle bez pauzy. To je KO? Kolik si mám připravit Kč??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 nejspíš bude páčka KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 mechanismus včetně motorků kdyby něco mám na prodej a nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ignác Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Koupil jsem motorek stěračů i s mechanismem, ale je to na facelift, má 4pinovou svorkovnici. Ale já mám předfacelift s 5pinovou svorkovnicí. Jde přepinovat svorkovnice na těch přívodních drátech? Mám tam čtyři přívodní dráty. result: koupil jsem správný motorek a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Jsem taky v klubu zblblych steracu.Mam obcas problem s jejich zastavenim.At jiz pri ostriku nebo v ruznych polohach,obcas se proste ne a ne zastavit.Slysim cvakat relatko ale sterace stiraji dal.Obcas se pak zastavi i uprostred okna.Nekde na skodahome se to resilo,motorek rozebrat a neco s kontaktama,ale nemuzu to najit.Nevite kde by mohl byt problem?Pujde to opravit nebo musim koupit novy motorek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 mne kazdy radi rovno mtorcek ale jak bude teplo skusim zohybat a potom ho asi aj tak kupim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yirka Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 motorek nekupuj vyndej ho je tam taková velká placka na tři nejty ty odvrtej pak sundáš deklík, vyčistíš tu měděnou dráhu a pak jsou tam takový tři měděný pacičky který jezděj po tý dráze, tak ty opatrně přihneš aby hezky dolehly na tu dráhu, pak dáš vazelínku, deklík přichytíš na tři malé samořezky a bude zase makat, jo a řádně rozhejbat a namazat čepy na táhlech bejvaj hoodně zatuhlý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimbo Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Zdravím, včera jsem jel poprvé v dešti s mojí O1 r.v. 2003(mám ji 3 týdny) a zjistil sem že cyklování blbne. Druhá a třetí poloha páčky - vše jede v pořádku, ale v první poloze stěrač setře jen jednou a hotovo. Když změním polohu cyklovače, tak zase jen jednou setře a hotovo (a to ještě musím měnit polohu zleva doprava, naopak to taky nic nedělá). No takže musím jak ocas co chvíla mačkat páčku kvůli jednomu setření. Druhá a třetí poloha jsou zase moc rychlý. Nevíte někdo co by to mohlo dělat? Páčka? Díky všem za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimbo Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Nikdo neměl takový problém? Dneska jsem jel opět v dešti a je to o nervy, 2. rychlost moc rychlá a brnkat pořád dolů páčkou je opruz, chce to prostě 1. rychlost a možnost nastavení cyklovače.... Díky za reakce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Nejspíš to bude 6. odpověď v tomto vláknu. Asi páčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.