Přejít na obsah

Chycení členové clubu na silnicích

Doporučené příspěvky

...jestli Tě dřív nezavřou za neoprávněné zpracování osobních dat :prcprc:

Nezavřou, protože nejde o osobní údaje shromážděné v souvislosti s výkonem veřejné moci ani o povinnost mlčenlivosti (§ 180 TZ), nicméně SPZ osobním údajem ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů (§ 4) je, takže bych se nějakého systematického zpracovávání doporučil raději zdržet.

Odkaz ke komentáři

Každopádně kluci nevím, co tu řešíte. Tohle je sekce přístupná pro členy klubu. Proč si takhle neudělat nějakou takovou akcičku s lovením ostatních členů :).

Snad vlastní členové nezradí členy kvůli tomu, že tu někdo umístil jeho RZ.

Pokud to někomu bude vadit, tak snad může poslat PM dotyčnému, co si jej "ulovil", aby RZ nějak přemazal nebo poupravil. Co je na tom.

Odkaz ke komentáři

Jakou paranoiou? Jen jsme s mischickou objektivně nastínili, jak se mohou věci mít. Nemusíme to tu vůbec dál řešit, ale pokud s něčím nesouhlasíš, tak argumentuj a nepleť si pojmy s dojmy.

Taxi to precti znova, co jsem psal, a argument najdes. Tohleto programovy straseni je fakt moc posledni dobou, nemyslis? :)

Každopádně kluci nevím, co tu řešíte. Tohle je sekce přístupná pro členy klubu. Proč si takhle neudělat nějakou takovou akcičku s lovením ostatních členů :).

Snad vlastní členové nezradí členy kvůli tomu, že tu někdo umístil jeho RZ.

Pokud to někomu bude vadit, tak snad může poslat PM dotyčnému, co si jej "ulovil", aby RZ nějak přemazal nebo poupravil. Co je na tom.

Asi tak :palec: Nehlede na to, o jaky jde prozrazeni, jako ze jsem nekde byl se svym polepenym autem? :)

Odkaz ke komentáři

krysarr: že jde o RZ viděné v běžném provozu? To podle mě na věci nic nemění, i to může subjekt osobních údajů poškodit

Wokhiii: jde jen o výklad práva, pokud to ale někdo pociťuje jako zastrašování, tak já se tady odmlčuju, jen jsem se pokusil o částečnou odpověď na problematiku, která se zde nakousla

Odkaz ke komentáři

Zatim te trumfne otec s bmw 525 s nalepkou ;) ale zamerime se i na yetaky ;)

a myslím, že zatím nej je ten Neoplán z Plzně, na kterém dle fotek ta nálepka dodnes :lol:

dones mi pak ještě jednu a uvidíš, kam si ji nalepím :D

jinak nemám nic protiuvedení například mojí SPZ v tomto seznamu.

co se týče z právního hlediska, tak by stačilo dát do stanov klubu, že v tomto tématu se dané info objeví a zaplacením klubovného s tím každý souhlasí...

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

seru na to :) je to tady schovany, takze kdyz to praskne nekdo z clenu, tak aspon vim, ze se mam uz na vsechno vyprdnout a zrusit to cely :D

beztak si myslim, ze i ty udaje jako jmeno a adresa co od tech lidi beru, bych mel nejako osetrit, uz mam ale napad jak to udelat

no ale zpatky k tematu

Bus vede to je fakt :)

myslim, ze bychom mohli udelat nejakou guerrila akci a pak dalsich polepit, preci jen dosti jezdej :D

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...