krysarr Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Swed: uka auto a ja Ti reknu ;) Pripadne to posli pres SZ... Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Dnes 22.6. kolem 17:30h pred Globusem v Chomutove... Kdopak to je? Majitele povedeneho auta jsem zahledl, ale uz jsem ho nestihl dobehnout a pozdravit (mel nejak naspech). Tusim, ze jsem toto auto videl s bandou Ustecaku, ale znacka KLAME... ;) Sejvi jezdi na srazy a budeš vědět je to Swed Odkaz ke komentáři
Hejdid Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Jezdi nekdo po trase - HK-Jaroměr - ? Ja čumim po každy octe a ne a ne nikoho stretnout Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Já jo, jsem z TU. Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Já tam jezdim taky. Tak jednou za tří - čtyři roky, když mi vyjde čas a jedu za dědou do Borovničky. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Prej jednou za tri ctyri roky :)))))))) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Lucasse vcera kolem 21:00 parkoviste u M-Palacu Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 v čéra chyceno pár členů v Chomutově u Globusu jediné auto sem poznal Vittoriovo :) ostatní sem neznal ale pozdravil všechny :)z jedním si podal ruku myslím že říkal že je Kaby, kouknul na auta a zase jel ,měli ste hloučky a povídali a já nikoho neznám :( ale někdo mě tam fotil tak snad v Žamberku se poznáme Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Prej jednou za tri ctyri roky :)))))))) Bohužel je to tak. Častěji se tam nedostanu. Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 v čéra chyceno pár členů v Chomutově u Globusu jediné auto sem poznal Vittoriovo :) ostatní sem neznal ale pozdravil všechny :)z jedním si podal ruku myslím že říkal že je Kaby, kouknul na auta a zase jel ,měli ste hloučky a povídali a já nikoho neznám :( ale někdo mě tam fotil tak snad v Žamberku se poznáme To jsem tě fotil já, máš v Treffen topicu fotku Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 jj děkuji pěkná fotka co máš za foťák ? Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 No nic moc právě, měl jsem fakt špatně nastaveno a všechny fotky z Treffenu jsou přepálený Každopádně mám Canon EOS20D Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Lucasse vcera kolem 21:00 parkoviste u M-Palacu Fakt že jo :) Taky jsem zaregistroval ne zrovna normální Octu - moc pěkná. Kola taky super! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 dik, me prvne trkla podlozka pod SPZ a pak koncovka. Jestli byvas casto v Brne ve Stredu mame sraz. Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Rad bych se urcite nekdy zastavil a poznal mistni rajon a cleny. Naposled jsem videl fotky ze srazu na parkaci u Olympie, tam to byva pravidelne? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 misto je jinak podrobnosti zde do Olympie uz nejakou dobu nejezdime jen naposledy jsme tam jeli na hromadnou fotku ale z 99% sraz zacina a probiha v Cole Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 dost často viděna v Kvasinach na parkovisti u Skoda auto kdopak to je??? prislo me ze na me nejak divne koukal do zrcatka kdyz jsem fotil Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Měl si ho předjet a ukázat mu kdo jsi. Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 nasel jsem este jednu fotku taky nekdo ze Skodovky z Kvasin ;) ten se divil vic objel kruhak okolo a rekl bych ze taky potom fotil :lol: Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Taky teda přidám jednu fotku z ostravské Nové Karolíny. Pak jsme i pokecali. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 samy vyletnici koukam :) chip na druhym konci republiky :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 hezky zaparkoval ale s tak nalestenou karou to byl predpokladam umysl Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 to je klasicky na darebaka :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 ja se vzdycky mackam k nejakymu >1M czk autu a pak prijdu a parkuje tam nejaka <10k czk plecka... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 No kdyby lidi nebyly prasata tak parkují normálne ale přijít k autu a najít nový dulek na aute je po tom k zlosti;-) Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 ale sranda by byla kdyby se ti tam nacpal třeba aixam nebo to maly daihatsu Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tady další dvě káry z fóra, tentokrát v Opavě u Globusu, pokec taky ok. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 No kdyby lidi nebyly prasata tak parkují normálne ale přijít k autu a najít nový dulek na aute je po tom k zlosti;-) Já myslím, že větší pravděpodobností je, že tímhle stylem parkování někoho nasereš a pomstí se ti na autě Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 ja uz jsem parkrat udelal to, ze kdyz nebylo jinde misto tak jsem to postavil za to auto a neresil :D :D at si pak pockaj :-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky