MaroCZ Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 taky bych byl pro tuhle moznost ... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Pátek, cca 14:10 na D11 směr HK u sjezdu na Kolín, černá Octa 2 před FL, ostravské značky a na pátých dveřích vlevo samolepka clubu ...., byl tam v ten okamžik celkem mumraj :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 To bude nejspíš Swed ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 vpředu černá maska místo chromu Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Jestli to byla tato, tak to byl Swed :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 mapu se jmeny delat nebudu, nechci aby kazdy na internetu vedel kde kdo bydlime, to fakt neni idealni. zamykat to na heslo se mi taky nechce, takze tohle je kompromis, muzu udelat nejaky priblizny seznam sem do sekce jen pro cleny, to by asi slo ;) EDIT : POKUD TEDY CHCETE, NAPOSILAM VAM NEJAKE LETAKY NA ROZDAVANI, DAVAM HEZKYM OCTAVKAM A PAK I SERIIM SAMOZREJME, NEDAVAM NEJAKYM UPŮNYM POPELNICIM MAM NAPSANE : MAROCZ MARTTY23 MYŠ RADESS RAYM0N Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 juuu, aj já, to je super ;) nešla by přihodit i lepka oc clubu, včera jsem na srazu zjistila že se mi sloupl o dost větší kus než sem myslela ono možná nedávát kdo kde bydlí, ale třeba udělat nějaké skupiny, nebo kdyby se podle něčeho dalo v uživatelích najít z jakého jsou kraje, pak třeba při posílání sz se srazem, ne každej bohužel sleduje téma :( viz. foto Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 to nevim jak bych to delal hlidal , kdyz je na foru 30 000 lidi skupiny mam dojem IPB nepodporuje Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 ok, v pohodě, takhle to je na vw-c a ten má více lidí tak mě nenapdalo že tu to nejde :( takže mlčím :) Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Supr díky moc..... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 jine forum, jine vlastnosti ne vse co je na vw clubu jde aplikovat jinde Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Co jsem si všiml tak v mapě je to teď rozdělené podle okresů a u toho počet lidí kolik je v tom daném okrese... co kdyby místo toho počtu tam byly vypsány nick-ky členů co vtom okrese bydlí? Je to takový kompromis. .. žádná konkrétní adresa jen okres.. Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 jine forum, jine vlastnosti ne vse co je na vw clubu jde aplikovat jinde v pořádku, proto mlčím, nevěděla jsem že to tu nejde sem tam dlouho a tak to mužu porovnat jen s tímhle forem Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Jj to by asi odpovidalo jel jsem smer morava. Ale tebe jsem si nevsiml :-( a to cucim po kazde Octavce jestli nema nalepku... ...jar_da ty mas ale Golfa ze jestli se nepletu :-) ;-) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 jj, červený Golf a trochu jsem spěchal v levým :D , jsem chtěl lehce zatroubit, ale oni by se ti okolo divili, tak jsem jenom mlčky jel dál .... Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Ty vole, Swed přistižen a to dělá do tří hodin. I ty jeden Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Heh no jel jsem jeste pracovne do Opatovic :-P ;-) Odkaz ke komentáři
Ghost Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Já bych si s dovolením taky nechal poslat pár letáků :) Už jsme se domlouvali, že něco dovalíš na sraz pod Pálavou, ale nedopadlo to... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 TAK JSEM VAM UDELAL RYCHLY VYCUC PODLE NICKU A PODLE OKRESU TI Z VAS, KDO JEZDIT ENA REGIONALNI SRAZY, TAK TO MUZETE ZKUSIT POUZIT NA VYHLEDANI LIDI NA FORU (NE VSICHNI TU ALE MAJI UCET) A POZVAT JE NA REGIONALNI SRAZEK. SNAD VAM TO POMUZE :) 2014-ROZDELENI-OKRESY.xlsx Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Možná bych si vzal tak pár letáčků :-) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 wow, 61x Brno-město a na srazek 10-15 lidi?! Mame v tom nasem kraji nejake prisne zeny Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 nektery jmena uz neplati respektive zmenili misto bydliste Ostrava apod. Ale jako porad je to malo i kdyz se nas sejde 20 je to jen tretina. Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 a to tam príde ešte pár cezpolných Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 u nas v praze to samy, kdyz se na to fakt zamerim, tak je nas 20 ze 105 a to nepocitam prahu vychod a zapad :) Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Chuchelná u fabriky PF stříbrná Octa I RS SPZ 6T4 XXXX, lepka na kufru :) možná to byl jen paket RS ale vypadala pěkně. Odkaz ke komentáři
cougar7 Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Já se třeba na žádný sraz ještě nedostal ze 2 důvodů. Na mém autě se není čím chlubit a zatím každý vycházel tak, že jsem měl směnu v práci <_< Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Dnes v Jihlavě u Penny marketu.Stříbrná O1 na 5-tých vratech klubová samolepka a nápis Rabby,jestli si správně pamatuju. Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Taky koukam Znojmo 7 a nevidel sem jeste ani jednoho a teda ani vlakna sem nenasel.. :( Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Vcera v Plzni na lochotine u benzinky agip, mne odchytl se zelenou oc I. Nadherny lak i kola. Samolepka na skle od kufru v levem hornim rohu. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Já se třeba na žádný sraz ještě nedostal ze 2 důvodů. Na mém autě se není čím chlubit a zatím každý vycházel tak, že jsem měl směnu v práci <_> ta prvni cast je nejvetsi blbost, co muzes rict preci :) sraz kazdorocni, je proste sraz vsech octavii, vsech clenu clubu, kteri chteji/mohou prijet. a je uplne jedno jak tvoje auto vypada (jasne, pokud prijedes necom totalne zrezlym a osklivym a spinavym, tak naklonnost k octaviim neprojevis :D ). holt nevyhrajes pohar a co? o to preci nejde ;) te druhe casti se da samozrejme rozumet ;) letos ale jedes, takze pohoda :)))) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky