DanTe Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) To je "skladana zelena kraska" jen si nepamatuju nick toho člena EDIT: Už jsem to našel, je to Mesier90 Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 vcera po 23:00 Lucasse na D2 prijezd do Brna Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Jo byl jsem nacapan :D ale tu modrou octu taky potkavam a cca 2x uz jsem zdravil Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 (upraveno) Dneska v Jevíčku (u Svitav) na benzince černá dvojková Octavia, cca 14:30. Stihnul jsem zaregistrovat jen barvu, že je dvojková a nálepku na kufru. Jestli kombík nebo ne, bohužel nevím. A ještě jsem stačil zatroubit. Já v červené O1 lift směrem na Chornice. Možná to byl Martty23, tak se třeba přizná :) Upraveno Červenec 30, 2014 uživatelem bullitson Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Jo byl jsem nacapan :D ale tu modrou octu taky potkavam a cca 2x uz jsem zdravil <br />Tak to sorry že jsem nemavnul... teď už se polepším a vím po jakem autě koukat. .. na srazu v Plzni jsem tě ještě neviděl. .. ;) Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Dneska v Jevíčku (u Svitav) na benzince černá dvojková Octavia, cca 14:30. Stihnul jsem zaregistrovat jen barvu, že je dvojková a nálepku na kufru. Jestli kombík nebo ne, bohužel nevím. A ještě jsem stačil zatroubit. Já v červené O1 lift směrem na Chornice. Možná to byl Martty23, tak se třeba přizná :) Ne ne, to já nebyl. :) Od soboty su na cestách (Letovice - Brno - Letovice - Hradec Králové - Česká Lípa - Rumburk - Praha - Karlovy Vary - Praha - Rumburk - Liberec), tak jsem doufal že někoho potkám a nikde nic. :) Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 <br />Tak to sorry že jsem nemavnul... teď už se polepším a vím po jakem autě koukat. .. na srazu v Plzni jsem tě ještě neviděl. .. ;) ted jsem asi 3x vynechal ale jinak jezdim :) Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 (upraveno) Nemá nálepku, ale třeba je zde taky, nebo ho někdo zná ... Edit - upraveno foto Upraveno Srpen 3, 2014 uživatelem stanmar Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 ...mi se nelíbí, když někdo vyfotí cizí auto a aspoň částečně neumaže značku.. Přitom to každý z nás u svého auta dělá. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 jenze pak prijedes na sraz a kdo se ma mazat s 200 fotkama? takze je to skoro jedno podle me jinak kdyz nema nalepku, tak muze byt i tady ale v sekci jen pro cleny tim padem tezko Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Mazat rz podle mě zbytečný. K cenu by komu jako byla? Že by si jako v policejní evidenci zjistil majitele, bydliště a pak si jako pro to přijel to čornout? Nesmysl. Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Tak sem konečně potkal taky někoho koho sem stihnul vyfotit :D Chomutov globus pro jistotu sem umáznul značku :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 neni to uplne na silnici ale tak ... Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 včera ráno někde kolem 8 v Náchodě u kaufu zachycen cico86 Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 ...mi se nelíbí, když někdo vyfotí cizí auto a aspoň částečně neumaže značku.. Přitom to každý z nás u svého auta dělá. Mno, foto jsem upravil, nicméně v tomto případě by to asi nikomu neublížilo - vyfoceno v Chorvatsku. A že by si to tady někdo vyhlédl a pak šel auto ukrást.... Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 včera ráno někde kolem 8 v Náchodě u kaufu zachycen cico86 ked zastavim vedla teba..tak som to bol ja :) nabuduce kupujes pivo ked sa stretneme znova pred kaufom :D a moze ist aj mamča :D Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 ked zastavim vedla teba..tak som to bol ja :) nabuduce kupujes pivo ked sa stretneme znova pred kaufom :D a moze ist aj mamča :D no však hej, mi říká, vy se scházíte jen tady co :D Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Mno, foto jsem upravil To si myslím bylo víc zbytečný jak sem to foto vůbec dávat když si přečteš název vlákna ;) Pokud bych sem dal každou Octu jakkoliv upravenou kterou sem potkal či viděl ať u nás či v zahraničí tak už bych měl ten povolenej limit dávno v čudu a tohle vlákno by bylo hódně dlouhý. Já osobně mám na členy smůlu, oči mám dobrý a umím si všímat, ale za celou dobu co sem tu, sem potkal jen jednu Octu s lepkou (za jízdy nefotím), a to na cestě z Jihlavy na Třešť. Přes sezónu najezdím vcelku dost po našem území. Asi když vyjedu tak jsou všichni po tahu a nikam nejezdí Kdyby náhodou, tak 12. Ostrava, 13. 14. Přerov a okolí (Vašu nepočítám, u něj se budu cíleně stavět), 14. Valtice + místa po cestách (i Rakousko), tak se prosím vás neschovávejte Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 (upraveno) Ono já to beru dle sebe. Nejsem rád, když mi někdo fotí auto a bez retuší ho vystavuje na internetu. Na srazu OK, ale nemusí na internetu roky viset fotky mého auta, kde třeba budou patrné firemní polepy - každý nemusí vědět, co dělám, ani jakou mám RZ.. Asi to každý vidí jinak, ale třeba mi by to vadilo. Pokud jinému majiteli takto vyfoceného auta ne, OK, nic neříkám :) Upraveno Srpen 3, 2014 uživatelem Stickler Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Včera zachycen Lupino směr na Nový Jičin na 4proudovce :) Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Slnečné jazerá Senec, minulý víkend. I loni jsem na ni narazil, ale nestačil vyfotit. Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 :D :D my sme tamy byly tedkom v sobotu :D jo vypad že je Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 To si myslím bylo víc zbytečný jak sem to foto vůbec dávat když si přečteš název vlákna ;) Pokud bych sem dal každou Octu jakkoliv upravenou kterou sem potkal či viděl ať u nás či v zahraničí tak už bych měl ten povolenej limit dávno v čudu a tohle vlákno by bylo hódně dlouhý. Já osobně mám na členy smůlu, oči mám dobrý a umím si všímat, ale za celou dobu co sem tu, sem potkal jen jednu Octu s lepkou (za jízdy nefotím), a to na cestě z Jihlavy na Třešť. Přes sezónu najezdím vcelku dost po našem území. Asi když vyjedu tak jsou všichni po tahu a nikam nejezdí Kdyby náhodou, tak 12. Ostrava, 13. 14. Přerov a okolí (Vašu nepočítám, u něj se budu cíleně stavět), 14. Valtice + místa po cestách (i Rakousko), tak se prosím vás neschovávejte Kudy pojedes přes Ostravu :P Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 (upraveno) Včera při návratu z dovolenky ze Znojma jsem předjížděl kousek od Jemnice zelenou OI lift s "Béčkem" v RZ. Samolepka vlevo nahoře na kufru a jen nápis bez autíčka. V tý rychlostli jsem nestihl fotit. Já jezdím zatím bez nálepky. Upraveno Srpen 4, 2014 uživatelem Mirouch76 Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Kudy pojedes přes Ostravu :PNikdy sem tam nebyl, takže tudy kudy mě povede navigace Ale je jistý že navštívíme s prckem Dinopark a asi i Zoo ;) předjížděl kousek od Jemnice zelenou OI lift s "Béčkem" v RZ. Samolepka vlevo nahoře na kufru a jen nápis bez autíčka.Si děláš prdel ne, já tady bydlím a nepotkal sem ani jeho a ani tebe Si mohl zajít na kafe ;) Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Tak mně možná jo jak říkám jezdím bez samolepky. Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 :D :D my sme tamy byly tedkom v sobotu :D jo vypad že je my, čt-ne...člena neznám, ale loni tam nyl taky a ve stejném termínu -kemp Sever a poblíž hotelu Sun. Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Tak mně možná jo jak říkám jezdím bez samolepky. To by sis asi všiml ty mě ;) Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Jezdite tady na dovču do Znojma a nikdo se neozve na pokec :D :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky