Přejít na obsah

Chycení členové clubu na silnicích

Doporučené příspěvky

Slnečné jazerá Senec, minulý víkend. I loni jsem na ni narazil, ale nestačil vyfotit.

Ano, jsem to já, chycen na Slovensku :palec:

Škoda, že jsme se tam všichni nepotkali, přijeli jsme v sobotu v poledne.

Navíc včera odpoledne jsem narazil ještě na jednu klubovou Octu, byla to OII modrá kombi, a paní říkala, že jsou z Pelhřimova, ale na majitele jsem nenarazil... (spíš se mi v davu ztratil) :)

Odkaz ke komentáři

Nezná někdo to modré RS ? , České Budějovice, parkoviště u Globusu, 31.7. nálepku sem neviděl, postavil se vedle mně i když bylo všude celkem dost místa na parkování...

Jestli je z budějc někdo ho chytí.

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Navíc včera odpoledne jsem narazil ještě na jednu klubovou Octu, byla to OII modrá kombi, a paní říkala, že jsou z Pelhřimova, ale na majitele jsem nenarazil... (spíš se mi v davu ztratil) :)

Potkal jsem tě tam i loni...cca začátek července. Pokud budeme mít na sebe takové štěstí, tak můžem dát příští rok pivko. Letos jsem stál 15m za tebou :D

jedna z tak trosku neobvykle ulice by Alessi

Není to dvoupatrový most přes Želivku? Byl jsem tam před dvěma týdny 14dní na dovči a chytal ryby :) Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

Tak se přiznám

Ta OII modrá kombi to jsem byl já. Slyšel jsem že jsi se na mě ptal ale nevěděl sem kde tě hledat.

Neměl si červenou OII s Anetkou na zádi? Zaparkovanou za řetězem?

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...