Přejít na obsah

Fekiho greenlinovka

Doporučené příspěvky

meria to urcite nejake cidlo :D co to meria neviem, ale bolo to v gramoch rolleyes.gif cital to jednoducho cez vcds, cakal som ze to bude horsie, ale tak regeneruje sa to samo pri nejakych otackach, vravel ze staci kludne ist na 3jke 60, teda cca 2000otacok, a taktiez sa to vraj na 80kmh zapina samo...

Odkaz ke komentáři

inak este mi odporucal ist aspon napr na nejaku vymenu oleja do skodovky... aby ma nahodili do systemu a pripadne pri nejakej zvolavacke zavolali na tu zvolavacku, je to pravda? alebo pripadne, vie niekto zistit, ci na moje auto boli/su nejake zvolavacky napr podla vinka? rolleyes.gif ajked vsetko funguje perfektne, klop klop

Odkaz ke komentáři

tak uz aj nove gumy v predu maju malicke zubky... no stale su po celej ploche pneu, aj v strede, takze to budu tlmice? alebo sa to fakt takto neda povedat? pri geo by to zralo asi skor boky ci?

co za tlmice mi odporucite(znacku)? ajked viem ze je na to ina tema... hlavne tlmice s popisom greenline nikde nenajdem, tak neviem ani ake by tam spravne mali ist rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

zadny stierac nejak nema sily wallbash.gif prichytil som ho ako lenosi v strede skla... po postrceni spravil dalsie kolecko a zasekol sa na tom istom mieste...teraz ked som rozobral z vnutra tapec, z vonku krytku a odsruboval ramienko, som neprisiel ajtak na nic...skusal som tu osicku v ktorej sa kruti primazat wckom, no mam pocit, ze bez uspechu... po par mavnutiach bol motorcek poriadne horuci... co s nim moze byt? pocut aj na zvuku ze proste nevladze, akoby ho nieco drzalo/drhlo, aj ked dvihnem ramienko a chodi naprazdno...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

tak dnes odcinklo 180000, 177777 som nejak prepasol sad.gif

nejake fotecky:D

1. a 2. su ako ju vyuzivame pracovne ( robim si kupelnu na poschodi v podkrovi... fotky su tam po dvoch dnoch roboty, dneska som trosku pokracoval, akurat sa iba natiahli kable na satelit a internet... http://fekino.rajce....s.cz/podkrovie#

3. krasnych 180tisic, spotrebu si nevsimajte, boli to cukacky po meste s klimou na max... laugh.gif

4. rychla fotka na motoreste pod tatrami, ked sme smerovali do hradca na rock for people, a nasledne do prahy...

5. nepresvihli sme to s batozinou pre 3ch ludi? :D

inak na 1550km vylete mi vysla priemerna spotreba 5.1litra, pricom po dialniciach som fical 140, a cestou z5 som mal v kufry este 2 predne pera na v3sku a 2 kostice, cize dalsich par kg navyse... spokojnost palec.gif

post-24561-0-42188300-1374091702_thumb.jpg

post-24561-0-18986200-1374091788_thumb.jpg

post-24561-0-89376700-1374092183_thumb.jpg

post-24561-0-52873900-1374092248_thumb.jpg

post-24561-0-10749400-1374092292_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

udaj z pp, merat som to akosi zabudol... teraz v lete na nej chodim ovela viac, tak najblizsie pomeram realne podla tankovania, no po kupe som to skusal merat a vysla mi iba nejaka mala ochylka takze odvtedy som to neriesilsmile.gif inak uz je doma rok, spravili sme na nej cca 28tisic km

v kufri je gumena vanicka, nakladal som si to sam, takze bez problemov... a ani vahovo to nemohlo byt take strasne, ved to bolo 8kvadrov +3 lepidla(kvader 30*50*25, odhadom tak 40-45kil max, *8=320+75kg lepidla=400kg) a isiel som s tym tak 5km z vedlajsej dediny, stale to vcelku pruzilo, takze to na dorazoch nesedelo... otec raz napr niesol aj 400kil muky + asi 60litrov vina a nejake dalsie blbosti laugh.gif, pravidelne sa nosi plny kufor nakupu do pizzerie, pred zimou tam bolo ihlicie z lesa, alebo trebars 3jity hlinikovy rebrik polozeny zo zadu az k palubovke, dokonca sa daju zavriet 5tej dvere :D kufor sa vyuziva naplno, nosi sa tam uplne vsetko(aj motorve pily, benziny, nafty v bandaskach, kosacky...) ... a nad privesom som uvazoval, ale nakoniec som ho nebral smile.gif

Odkaz ke komentáři

pochybujem ze tam bude nejaky rozdiel...prevadzkova je 1385, najvecsia celkova 1970, a na napravy je to 1050/1150

ja sa snazim davat vzdy pozor, setrim si ho aby to nejak vyzeralo aj ked ho za nejaky ten rocik ,,podedim" , otec je na tom horsie, ten vela veci vobec neriesi, pre neho je hlavne aby to fungovalo... ale ajtak vecsinou ina moznost nie je smile.gif normalne auto mame len toto, takze musi odsluzit svoje aj ako pracant, ale za odmenu dostava vsetko co potrebujepalec.gif

ked ona sedi stale....staci nalozit par veci a hned si sadne na zadok, uz to ani neriesim len davam pozor na zadny naraznik ked niekam cuvam aby som ho nesuchol zo spodu

Odkaz ke komentáři

tak greenline v pravom slova zmysle to uz davno nie je, obute namiesto 195tiek eco pneu su tam 205tky premium contacty, pribudla aj rezerva v kufri( povodne je tam len polystyren, aby sa setrila vaha), ostala akurat oplastovana zo spodu, nizsia a taktiez ma napis :D

inak ani nikde v technickom nema napisane ziadne greenline, je to mozne? este pozriem ake spotreby tam ma uvedene, a podla toho by sa to dalo urcit ci je to vlastne povodne greenline...

lubinob, posles nejaky odkaz, alebo ich kupujes niekde osobne?

honzo, potom pekne pofot pracanta biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Keby stavam barak tak by sme o nieco mozno uvazovali, ale kvoli jednej mini (4,3x1,9m) podkrovnej kupelni kupovat auto? Kto na to ma cas? Mame 2 felicie v pizzerke a uz to je na nevydrzanie lebo sa na striedackku kazia... Nehovoriac o tom ze tych par 100eur nazvys na dalsie auticko nemam :) to radsej 5x nalozim octavku a odveziem bez problemov a dalsich starosi vsetko co potrebujem :) proste musi pracovat

Odkaz ke komentáři

co na nej vlastne podla vas nicim? :) celu cestu som nesiel viac jak 70... ak by do auta sadlo 5 ludi, + nalozili kufor tak by si bol podla mna na tej istej vahe, auto na dorazoch nesedelo lebo to stale pruzilo :) takze podvozkovo to bolo v poriadku, podla mna podvozok viac trpi na 19" gumach s max znizenim rolleyes.gif .. interier sa povysava, plasty v kufri pri nakladacej hrane mame sice ponicene, to priznavam, ale aj pri nakladani malej blbosti ich kedykolvek tu a tam skrabnes, s tym sa proste rata ak sa to auto pouziva a nie je len na paradu pivo.gif a chvalabohu ze sme kupili kombik a nie sedana palec.gif ale kludne ma ukamenujte laugh.gif

ps: zachvilku mam kupelnu hotovu, uz sa nebude tolko nakladat a budem ju trosku viac setrit palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...