Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Díky kluci, chvála těší :) Jen na fotkách nejsou vidět ty nedostatky a puchýře na laku. Budu to muset o prázdninách vyřešit s nějakým klempířem a lakýrou, jen nevím u koho/kde ... kdybyste někdo měl nějakej tip, tak sem s tím :) Klidně to auto někde týden/14 dní nechám, když to pak bude OK :)
S blinkrama mám v plánu něco trochu jinýho, ale dík za tip! :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Tak, včera vyměněno ... a zjistil jsem přitom taky důvod, proč mi z toho ventilu tekl olej po motoru ... protože to v servise ulomili, zalepili dvousložkovým lepidlem a vrátili na oko zpátky ... nefotil jsem to, protože jsem měl vztek a hned jsem s tím práskl do popelnice ... Asi si mysleli, že tam za chvíli zase dojdu s tím, že mi tama chčije olej, ať mi to vymění oni, ale to se spletli. Fakt vychcanost tohle, místo aby se k tomu postavili čelem...

IMG_0536.JPG

Odkaz ke komentáři

no to nepotesi. ale je to stale castejsie, pokial nad nimi clovek nestoji, zrobia len same blbosti a poskodia aj to ,co nemaju..... Vid aj v inom vlakne ako chalanovi donicili kolesa. to zeby si clovek fakt fotil auto pred servisom tesne ako ho odovzdava..ale samozrejme taku vec ako si mal,nezstis, ale naserie tiez. Este,ze to nie je draha vymena, - aspon myslim :unsure:

Odkaz ke komentáři

Nj, ale nenadelas nic, leda bys to po nich krok po kroku kontroloval, ale to by si to člověk mohl rovnou dělat sám....jen ten čas chybí

A dneska jsem to poradně v tom vedru provetral, intercooler je hodně znát, žádný pokles výkonu...se na mě nalepilo nový trojkovy bawo, ale ja jsem mu ukázal, ze tam něco pod kapotou mám a ze tady ty okresy znám a vím, co kde mužů, tak jsem ho nechal 300m za sebou jen ty brzdy ke konci docela vadly

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Palec nahoru, tak to být :D že to tam znáš už vím, moc dobře si pamatuju jak jsem s tebou jel a myslel jsem si že se skončíme ve škarpě, hold víš co kde můžeš :D ale asi nasere když ti to v Báwu natře jedničková Okyna :D

Takže bude další upgrade brzd ? :D ;)

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

No, chtěl bych letos poresit zadek, pokud se to povede ... Ale nejdřív musím opravit nutný karosarsky věci. Tak je to ve hvězdách, jestli to zvládnu o prázdninách nebo ne. A až sjedu desky ve předu, tak tam půjdou 100% 312ky, to bude příští rok no

S tebou jsem jel ještě pomalu :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

zmena na 312 je urcite citit. Ale uz aj mne to je malo :lol: obzeram sa po brzdach z golfa R32. Intercooler je super, ja tiez teraz vonku 35 stupnov a auto ide ako v zime. je to bomba a tesim sa.

Poznam ten pocit, ked ti druhy nestihaju :palec: teraz mam frajerku na 3 mesiace prec ,tak jazdim sam a to si uz vyberam trasy cez horske priesmyky a narocnejsie trasy, nie dialnice. Su tam trocha viac rozbite cesty a tymi cestami chodi len par aut, tak sa tam da vyblaznit.

Tam clovek zisti, ako je na tom vykon,podvozok a brzdy lepsie ako u inych aut, ktore v tazkych zakrutak (vracak) musia brutal brzdit kvoli podvozku, brzdia skoro ,lebo maju slabe brzdy , tak len cloveku zavadzaju :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...