Romix95 Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Za mě super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Taky se mi to líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Díky kluci :) Dneska to už dokonce budu moct vyzkoušet na autě :DZávy: Já jsem o tomhle tak 15 minut přemýšlel :D ale pak jsem to tu u někoho našel a nevím, jestli se mi to úplně líbilo právě, tak přiložím na auto tohle a uvidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Já mám ty blinkry uz taky dost žlutý, tak jsem objednal folii ale furt na ni čekám tam nevim jaký bude výsledek Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Já to zkoušel s folií, ale i tak to není ono ... furt jsem tam tu žlutou prostě viděl... Jinak lakování se celkem povedlo, až teda na 5. dveře, tam jsem nebyl spokojenej s lehkým pomerančem, je tam už prý hodně vrstvev a šlo to blbě, ale po dovolené ve Španělsku tam zajedu, přebrousí mi to a rozleští, aby to bylo dobrý (až ten lak vytvrdne). Jinak sváry super, není nikde nic vidět, rozstřik je taky celkem povedenej :) Co víc říct, mám nový auto skoro :D :D Blinky teda budou chtít ještě černou, jak psal Závy ... je jí tam málo :D A tady nejaky fotos :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Jo přesně tohle jsem čekal :) A lak vypadá povedeně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Neboj, už pracuju na nápravě :) Jo, docela ujde, až opraví ten pomeranč na 5. dvěřích, tak budu spokojenej ... hlavně už mi to nikde nehnije, ani se to nerozpadá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Aby toho nebylo málo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Máš to parádní jak lak, blinkry i ručičky ! V Žamberku Ti to omrknu na živo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Na kolik vyšly nové prahy? Co všechno je nového? Vypadá to suprově... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Blatníky origo, 3000,-/ks, prahy na doporučení klempíře 650,-/ks (origo 4000,- ks :D), práce klempíře 4000 Kč, práce na odstrojení auta, nastrojení (plasty, koberec ven, sedačky atd.) 3000 tuším a lak za 4x2500, tak si to spočítej :D Moc levný to nebylo, ale taky jsem to měl v servisu, kterej měl odvést kvalitní práci (což odvedli) a bylo tam vidět, že i přes ty ceny mají práce dost. Díky Martine, určitě dáme řeč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Tak jsi se taky konečně dočkal, vypadá to opravdu dobře . Cenovka trochu vyšší, ale zase to máš vše dělané z nových dílů, tak si myslím, že můžeš být spokojenej ;) Pokud budu v Žamberku, tak budu určitě očumovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Jj, když to vydrží dalších 15 let, tak budu spokojenej Jinak teda blinkry finálně takto: Btw. ty černý se zažloutlými skly budou teda na prodej, kdyby je někdo přeci jen chtěl ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 (upraveno) Máš to parádní Jak ti šli rozlepit ty Depa ? :) Upraveno Srpen 9, 2016 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Díky ... hele vůbec to nešlo, vždycky mi prasklo to plexi (u první sady), takže jsem objednal ještě jednu sadu a u té jsem tu zadní část rozřezal a odlepuju po kouskách, abych to plexi neprasknul :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Ja som ich skúšal rozleštiť tie "origo" začiernené ale až taký extra výsledok to nebol :D nové je nové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Jj, já vím ... viděl jsem ... já jsem na ně zkoušel tu světlejší zatmavovací folii a stejně jsem tam tu žlutou viděl, hlavně na okrajích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 blinkry vypadají luxusně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 taky bych potreboval ty blinkry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Další vypreparované plexi, které neprasklo (juchů) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Taky bych mohl zkusit nějaký vypreparovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 kur.. !!! posral jsem ten rádoby chrom na jednom vnitřku ... byla tam šmouha, kterou jsem chtěl utřít a dojebal jsem to ještě víc, než to bylo ... takže musím koupit ještě jeden a na ten "chrom" vůbec nesahat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octapatrik Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 ale tak aspon do buducnosti vie ze to nemas robit lebo len sa to pokasle.. kur.. !!! posral jsem ten rádoby chrom na jednom vnitřku ... byla tam šmouha, kterou jsem chtěl utřít a dojebal jsem to ještě víc, než to bylo ... takže musím koupit ještě jeden a na ten "chrom" vůbec nesahat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 jak si sel na rozlepeni dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Někde jsem to tu uz psal Jirko, měl jsem 2 sady a vždycky jsem rozrezal část, co jsem nepotřeboval z jedné sady plexi, z druhé zas ty zadky Jinak uz se holka těší na Žamberk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Září 3, 2016 Sdílet Odesláno Září 3, 2016 Máš to opravdu nádherné, asi nejhezčí O1 co jsem kdy viděl. Neplánuješ prodej? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Ahoj, díky moc za pochvalu :) o prodeji moc nezvazuju, protože by to nikdo neocenil :) Jedna fotka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 dekuju za info a radu pustim se do toho v nejblizsi dobe taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2016 pevný nervy přeju :D nemáš zaco Jirko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.