pavel71 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 (upraveno) najet na nájezdy či zvednout auto tak aby se pod něj vešli ty naše pivní břicha :) otevřít kapotu motoru a povolit nalévací otvor pro olej ze spoda odšroubovat krycí plast motoru a dát stranou připravíme si aspon 5L nádobu,lehnem pod auto a 19kou klíčem povolíme výpustní šroub na vaně dáme pod šroub nádobu a šroub vytočíme a dáme stranou a olej necháme vytékat do nádoby v motoru vytáhnem měrku oleje a sundáme ten krycí plast poté povolíme vrchní umělohmotnou krytku viz foto a vytáhnem vložku filtru ted je třeba vyměnit obě těsnící gumičky na tom sundaným víku viz.foto poté dáme novou vložku filtru a víko utáhnem bud na předepsaný moment jenž je uveden na víku nebo jako to dělám já s citem ted kouknem pod auto a pokud olej už nevytéká vemem výpustní šroub pokud je na něm bordel ten očistíme a šroub natočíme zpět do vany a utáhneme taky zpod auta vytáhnem nádobu s olejem který později odvezem k ekolikvidaci do nákýho sběrnýho dvora poté zpět namontujem plastovej kryt pod motor ted do motoru nalejem nový olej já dávám 10W40 nalejem asi 4l oleje a auto sundáme s heveru či nájezdů tak aby stálo na rovině,vrátíme olejovou měrku!! poté auto nastartujem a necháme asi minutu běžet aby se olej dostal všude pak motor vypnem a po chvilce za pomocí měrky skontrolujem hladinu oleje pokud bude málo dolejeme asi na střed měrky pak opět vyndat měrku namontovat zpět vrchní plastovej kryt motoru vrátit měrku na olej zabouchnout kapotu a máme hotovo Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cracken1 Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Ahoj,a co takhle propláchnout motor? To by taky šlo ,né??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 ak ho meníš pravidelne a včas,tak zbytočné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 osobně sem motor nikdy neproplachoval neměl sem k tomu důvod a jak se píše vejš když se pravydelně staráš není co řešit :) osobně sem zasranej motor viděl asi 2 krát ale to pak šlo dolů kde co a čistilo se a čistilo leč to je jiná kapitola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cracken1 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Nemám v tom zkušenost,tak se ptám.Ale je to asi teda zbytečný,pokud nejseš čuně a nekašleš na pravidelnou údržbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Nazdar Mam par dotazov - mam skoro 9 000 km po odporucanej vymene oleja (viem nie som hodny mat octavku ... ) a co mam spravit navyse okrem klasickej vymeny oleja a filtra tak aby bol motor v cajku - vytecie vsetok olej ked nie motor v rovine napr. na rampe ? - kupil som najlacnejsi filter aky sa len dal a neviem kde je vrch a spodok lebo nikde nie je "TOP" - dufam ze Helix 5w 40 bude dobry olej - menim vsetky filtre a ktory je lepsie vymenit skor - palivovy alebo olejovy? - a je dolezite ci vymenim skor olej alebo filter? Vdaka tomu kto mi pomoze a zachrani mi octavecku Porobim si ju sam lebo servisaci boli vacsi amateri ako ja :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 V servisu ti taky mění olej na zvedáku v rovině.. Důležité je mít zahřátý motor, aby olej krásně vytekl.. Pokud si tolik přejel, asi bych dal nejdřív olej na proplach a nebo další výměnu proveď tak po 1000 km a pak už normálně po 10-12tkm.. Olej 5W40 je OK. Nejdřív vypustíš starej olej, pak vyndáš starý filtr.. Nech olej vykapat tak hodinku, ať toho vyteče co nejdřív. Pak pořádně vyčisti nádobku pod olejovým filtrem (vysušit hadrem) a taky vyčisti nalévací hrdlo. Našroubuješ zátku na vanu, olejový filtr a můžeš nalít nový olej.. Jestli vyměníš dřív palivový nebo olejový je úplně jedno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Dik za pomoc viem beriem to dost do detailov a tak to chcem vedet :-) Idem hned na to aj ked je vonku vyse 30 :D No a este neco Ako tam mam dat ten oil filter ked neviem na ktorej strane je vrch a na ktorej spodok filtra? Totizto napis TOP na no nie je Dakujem este raz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 ten filter tam nasadíš len jednou stranou...ak by si ho dával špatne,tak ti nesadne až dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 a ako často treba menit olej aj s filtrom ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 ešte dotaz ... čo ste použili na odmontovanie kritky na olejovom filtry ? lebo robím si to doma sám a neviem čo mám použiť p. s. hasákom to nejde :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
guzu86 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 já to teda odkroutím rukou, pokud ti to nejde použij obě naráz :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 já na to mám takovej trojramenej stahovák používá se to na olejový filtry ale nejčastěji to vytáčim velkejma siko kleštěma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 aj keby troma rukami naraz točím to nepohne a v servise mi nechceli požičať tu stahovačku či ako sa to volá na odmontovanie kritky odmontoval som aspon vrchný a spodné kryty motoru a už teraz viem že spodný naspet nedám, sa mi zdá že už držali tie skrutky len na hrdzy, Dá sa jazdit bez spodného krytu? Ak hej ako dlho alebo poradte nejaký internetový shop s lacnými dielmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 jezdit se dá já ho na jý druhý oktě taky nemám jinak mi ten dekl už taky nechtěl držet dal sem silnější samořezi a je klid jinak v kelly maj jak šrouby tak ty protikusi nebo navštiv náký železářství pematex atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 tak jak tak koukám, ty se do toho radši nepouštěj... Když si neporadíš ani s povolením olej. filtru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 tak jak tak koukám, ty se do toho radši nepouštěj... Když si neporadíš ani s povolením olej. filtru tá kritka je zavarená asi ... keby ťa postavím pri moj motor tež by ti to nešlo a nadával bych si pol dna jak ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Krytka nie je zavarena!!!! A PRECO TU ZASIERAS VLAKNO KTORE JE URCENE LEN NA NAVODY--JAK NA TO!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Krytka nie je zavarena!!!! A PRECO TU ZASIERAS VLAKNO KTORE JE URCENE LEN NA NAVODY--JAK NA TO!!!!! kludne vymaž moje komenty nech to tu nekazia kks ... sa ani nečudujem že milujete tie svoje octávečky :D len maž maž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 tá kritka je zavarená asi ... keby ťa postavím pri moj motor tež by ti to nešlo a nadával bych si pol dna jak ja No to si děláš srandu??? Dej to auto radši do servisu... Věř, že uděláš mnohem líp.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Dakujem všetkým ktorý mi odporučili servis ... spravil som si to aj sám a bez problémov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 a pak že to nepude čím si to víko nakonec povolil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 zhodil som retiazku zo starého bycikla, dal som na kritku handru omotal z reťazu zo šrobovákom prichytil a bolo bol som v autoshope a tam pýtali za tu utahovačku na tu kritku 20e tak som sa musel vynájsť diki za pomoc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Co říkáte na výměnu oleje vysátím?? Prý se starý odstraní lépe než přez šroub. Hlavně je u mojí šroub asi strhnutej, je tam nas**no plno silikonu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 řekl bych, že kraviny, bordel je vždy dole. 1. zahřát auto na provozní teplotu 2. povolit olejový filtr - víčko, otevřít víčko na motoru 3. vypustit olej a nechat ho cca 5-10min vykapat 4. dát nový šroub s podložkou, nasadit nový filtr + těs. 5. dát nový olej a nastartovat jen na volnoběh omáčku jako zvednutí atd nepíšu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 řekl bych, že kraviny, bordel je vždy dole. 1. zahřát auto na provozní teplotu 2. povolit olejový filtr - víčko, otevřít víčko na motoru 3. vypustit olej a nechat ho cca 5-10min vykapat 4. dát nový šroub s podložkou, nasadit nový filtr + těs. 5. dát nový olej a nastartovat jen na volnoběh omáčku jako zvednutí atd nepíšu :D No ale právě že se to odsává ze spoda, přez měrku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Ano odsává se, ale pak to špatně dopadá, tím nejjemnějším bordýlkem, který neodsaješ se časem zanese sací koš, auto přestane mazat, začne ti problíkávat kontrolka mazání napřed oranžově, pak červeně, následně se něco podělá - v případě mého kamaráda to bylo turbo. Pak mechanik rozdělá auto, oddělá vanu, a když uvidí sací koš, spráskne ruce nad hlavu Tak toto byl příběh měho kamaráda, který měl tak jako já dříve OI 1.8T , výměny mu dle servisky dělali ve ZNAČKOVÉM SERVISE ŠA ! Určitě vypouštěj přes šroub . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 No když ten je strženej :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 tak už spoj výmenu oleja aj s opravou tej vane..existujú opravné sady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 tak už spoj výmenu oleja aj s opravou tej vane..existujú opravné sady pod čím to hledat? pod čím to hledat? Citace z jiného fora: U nás v práci to měli taky. Ale origo mašinku, ne samo domo. Bylo to dobrý na dyferáky a převodovky. V motoru se to bralo přes měrku. Používalo se to i na čištění oleje. Vycuclo to i ten drobnej bordýlek a mělo to sejtko. Dobrá věc to byla. :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.