chjetjov Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Kluci airbag teda musi byt ze superba FL? O3 nebo fabie maji jiny konektor nebo je to stejny? Nejde mi o volant ten chci bez MF. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 pokud nechces multi volant airbag muze byt jakykoliv tusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Opravdu? Nez nechci MF, jde jen o zapojeni bagu. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 bag zapojis si myslim stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Kluci jak je to s volantem z OIII do předFL? Respektive auto mám předFL, ale volant z FL RS s multifunkcí a pádly + Columbus, tedy i FL Gateway. Rád bych výhledově tříramínko z OIII RS kvůli pádlům a perforovaci. Takovou verzi jsem v Superbáckém provedení neviděl. Stačilo by tedy sehnat OIII RS volant s pádly a tlačítka ze Superba? Multifunkce by pak fungovala co jsem pochopil, ale jak by to bylo s pádly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 spíš mě štve, že nedělají do tříramínka plaketku s nápisem l@k jako u scouta či RS :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 SirMike-ano tak jak pises volant z O3rs a leve tlacitko ze supa2fl padla by ti fungovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Ahoj, mám dotaz. Všichni tu píšou o multivolantu z O3 do O2 FL, nicméně stejný nový typ volantu se dává aktuálně i do Fabie / Roomsteru (ti však nemají tlačítka na hlas. ovládání), Rapida, Nového Yetiho a Superbu a všude vzhledově vypadá naprosto stejně. Takže i přesto fungují tlačítka v O2 FL jen a pouze ze Superba FL, z jiného auta by tlačítka nefungovaly? Mají jinou koncovku, nebo jak opticky na volantu poznám, půjdou / nepůjdou všechna tlačítka v O2 FL? Dále bych se zeptal na zkosený volant s tlačítky, ten však Superb nemá vůbec. Tedy z Rapidu ani O3 by jednoduše rozchodit v O2 FL nešel? Předpokládám, že airbagy jdou napříč všemi uvedenými vozy bez problémů vyměnit, nebo je tam také nějaká nutná kompatibilita? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 (upraveno) ahoj ja mam volant ze supa 2 fl v oii a bez problemu,zkoseny volant chci taky a jak pises dela se pro Oiii a rapid takze ja koupim jakykoliv a tlacitka si prehodim..... nicmene jsem slysel ze z rapida nebo fabie by mel taky fungovat ale to at nekdo napise kdo to vi dale se to da zjistit kdyz vytahnes leve tlacitko musi tam byt nakonci pismeno F Musí končit na index: F(5E0 919 719 F). Upraveno Září 13, 2014 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Taky mi toto není moc jasné, takže ač volanty v O3,Citigu, Rapidu či Superbu II FL vypadají naprosto totožně v Octavii 2FL bude fungovat jen ten z Superbu? Z toho důvodu, že má jako jediný jiné MF moduly na volantu? I když vypadají naprosto totožně? Takže pokud koupím volant z O3 jediná šance jak to rozchodit je vyměnit ty MF moduly :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Nehledal bych v tom základy jaderného inženýrství :) Rapid, Citigo a Superb 2 FL jsou ještě postaveny na starši architektuře elektroniky než O3 (čisté MQB), takže ta pravá část, která ovládá navigaci, handsfree a combi přístroj je uzpůsobená ještě pro staré komponenty (RNS 510 apod). A asi by sis měl zapamatovat, že i totožný díl elektroniky může fungovat jinak pokud má jiný koncový index. Osobně by mě zajímalo, jak na tom jsou volanty s Yeti FL... Edit: Yeti FL má ve výbavě taky RNS 510, takže volant z Yeti by měl fungovat taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Nejspis ano ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garga Oct I RS Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Promiňte jestli už někdo psal, ale na 100% jde volant z O3 rs do O2 co se týče bagu. zapojení je stejné ;) .. kamarád ho má v O2 rs 2007 .na volantu je mf ,ale on ji v autě neměl ani předtím na origo volantu z O2 .. PS: jeden volant bych měl na prodej ,úplně nový eště nejetý ,červeně prošitý s mf bez pádel.. vespodu zkosený.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Jelikož můj gumák to má už za sebou, poohlížím se po něčem novějším. Chci se zeptat, kdo má nějakou osobní zkušenost, vyznačuje se některý z typů volantů silnějším věncem? Mám poměrně velkou ruku, takže mi na běžním volantu chybí pár cm co do průměru věnce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Tak po instalaci k volantu se s váma podělím o moje poznatky protože jsme to tady nebyl schopen srozumitelně najít. Volant z O3 bez multifunkce jde do O2 po upravení konektoru k airbagu. Nový se odstřhnul a připájel starý. Stejně by to mělo fungovat i u starších aut. Co se týče věnce ten u O3 3ramínko je určitě tenčí než O2 FL. Ten byl super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Můžu poprosit o číslo dílu airbagu pro 3 ramenný volant? Osobně jsem z toho nějaký hýn a ne a ne se dobrat rozdílu mezi airbagy a jelikož mám volant separe, tak nechci koupit nepasující variantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 (upraveno) Airbag je stejnej i pro 4 ramenny Upraveno Listopad 9, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Ak som to pochopil spravne, volant z O3 bez multifunkce sa do O2 (predface) tiez bez multifunkce nevymení len kus za kus, ale je potrebne prepajkovať konektor airbagu (novy za starý) ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Přesně tak, doslova se musí ten kabel prodloužit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Karlos: číslo dílu aribagu ti bohužel neřeknu jelikož už je na autě :D ale je to podle mě jedno jaký vezmeš.... stejně budeš muset v 90% přepájet konektor... kermo: ano je to jak píšeš, konektory jsou celkem různé pro O1 je jiný než pro O2, pro O2 FL by měl být udajně taky jiný typ apod... Nejde ani tak o prodloužení kabelu ale prostě konektor je úplně jiný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Můžu poprosit o číslo dílu airbagu pro 3 ramenný volant? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Děkuju kyselinka:) Tak teĎ už jen šetřit, za rozumný peníz už jsou i k dostání :) A co se kabelů týká, nejmšnší problém, už mám za sebou sedačky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Kluci fungoval by do OII předFL DSG volant z OIII RS? Pravá strana MF určitě nepůjde, protože mám předFL MaxiDot, nicméně navi mám Columbus s hlasovým ovládáním (ne HF). Rád bych, aby mi šla levá strana tak jako teď s FL volantem + řazení pádly. Musí být i v tomto případě index F ze Superba? A jak je to s DSG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Kdyby to šlo, tak sežeň obyč volant s multifunkcí pro tebe, já mám zatím nenamontováný s pádly 3 ramínko, rád jej bezplatně vyměním za stejný obyč:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 (upraveno) Konektor na O2 FL, asi starší MR? Upraveno Listopad 11, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 (upraveno) tak moje MR2013 O2 FL má již ten novější konektor na airbagu a sedí, takže nemusím nic pájet. Kabel sem měl: 5e0 971 584, volant asi S2 FL, airbag netuším číslo na něm sem nenašel, tlačítka multifunkce: 5e0 919 719F Ve videu vidíte(jak je občas kolumbus pomalej) Klakson funkční: https://www.youtube.com/watch?v=oqo5vUmP2aM&list=UUpltmxxuj5Q76ImMrpOu7Rw Multifunkce: https://www.youtube.com/watch?v=Dlxki4aU-aU&feature=youtu.be Upraveno Listopad 11, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 mam 2006tku a konektor airbagu taky sedi vpoho a leva sttana funguje bez problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukaSsM Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 Volant z OIII v manželčině OII 2006 už nějakou chvíli mám.Krom pravého rolleru který jen přepíná 1/2 na pal.pc funguje kompletně Zdravim. Muzes mi prosim rict, jakou podvolantovou jednotuku mas na te OII 2.budu taky menit a mam tam s koncovkou BC a ta je spatna. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 (upraveno) Na predFL jedine CD CH (missclick jak jsem chvátal... díky ferdo) index, po FL jakoukoliv pro MFV. Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 Myslíš CH...s CD bude jen brečet, protože nepřipojí G85. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.