Přejít na obsah

Fabia III

Doporučené příspěvky

Níže jsem přidal několik videí. kde používají Chrome, Google Maps (kdo nemá data nebo má malý FUP chápu) a tak nevidím problém pustit jinou alternativní navigaci třeba i offline. Dále je na videích vidět Youtube, Facebook, psaní SMS atd.

Ale samozřejmě to může být otázka času a novějšího SW rádia, co vše pojede a co ne. Nicméně co se týká propojení přes Škoda aplikaci s autem, tak byly prezentovány asi 4 aplikace na status auta (světla, připnutý pás, otáčky, rychlost, spotřeba, trasa apod.).

Jenom doplním, že pokud nás Fabia naviguje navigací, rádio skutečně pustit nelze, ale lze přitom současně pustit hudbu z mobilu.

Co mě zarazilo, že je mobil propojen kabelem, to nejde sdílet bezdrátově přes BT / Wifi a kabelem jenom dobíjet zařízení?

Zde hraje hry, sdílí menu tak jak je v telefonu, píše SMS apod.

iGO navigace

Odkaz ke komentáři

Asi si mě nepochopil, já nemám nic proti těmto výkonům. Spíš mě zařáží si pořizovat 17" nebo 18" kola na cca 50kw v této cenové kategorii co je Fabie. Hold pak asi pro ty lidi není problém vyhodit daleko více chechtáků za pneu. Ale na psychiku to funguje dobře, protože častěji tankuješ než kupuješ pneu jednou za pár let... Ale peníze to sou.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Ono to všechno koupením auta teprve začíná. To jsou kola, servisy, tankování, různé myčky, dálniční známka, voňavky do auta, voda do ostřikovačů apod. Tudíž mi přijde příplatek za větší kola (nezávisle na kw) už zanedbatelná částka.

A to, jestli si někdo koupí 44kw a dá tam 17", nebo naopak do 81kw třebas 14" je jenom na něm. Jinak Fabie 3 má standardně 14" - 17", ale alternativně tam půjde třebas i větší.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jako mně se individualizace interiéru celkem libí. Netvrdím, že to musí být přímo nálepka, stačí klidně i barevný obložení. Byl jsem třeba nadšenej interiérem v Beetlovi. K červenýmu autu dostal člověk červenou palubku a červený sedadla - vyloženě stylovka.

Ale i ta samolepka může být fajn, dokážu si představit, že si tam mamina nalepí fotku dětí a bude happy. Akorát bych to osobně čekal jako "pozornost podniku" ve stylu "koupil jste si u nás nový auto, čehož si nesmírně vážíme a proto jsme schopni vám jak poděkování udělat a nalepit...". Vzít si za to pětikilo, fajn, ale to mi dokáže udělat každá reklamka na 20 let starý auto. Ale snaha se cení, za mě i tak :palec:

Odkaz ke komentáři

no spis bych cekal neco ve stylu beetla jak pise sirmike, sladit s autem, klidne i kdyz je dvoubarevne, mohlo by to byt zajimave, ale fotku deti, abych ji pak za 3 roky zase menil.

nevim. mozna si udelat vlastni polep by bylo nej :) jak ostatne par lidi tady uz take delalo.

sportovni sedadla jsou super, videl jsem ty peny na vlastni oci a je to jako OIII RS jen ostreji rezane, sedi se v tom fajnove, aspon tedy mne.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem FIII viděl na salonu na Jarově - modrá barva + černá střecha a disky... Bohužel zlá výbava, řekl bych tedy lepší než základ, ale mini rádio, základní potahy a hrozivě vysoký :) Kluci do to TV reklam zase pěkně zakurtovali :)

Skaja: Apple lidi nikam nenahání.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...