MichalF Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Jirka ... Screenshot nebo nejake info ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Michale, ted maji OI combi TDI-96 kW. Uz jim slouzi 9 let bez problemu, kupovana jako nova. Najeto ted 175 tis.km. No a premysli, ze by to jeste jednou na duchod vymenili. Vozi v kufru 2 boxery a koukal jsem, ze Fabia v combiku ma slusnej kufr. Zkousel jsem konfigurovat vybavu Style s motorem 1,2TSI. 81kW plus nejakou vybavu navic- parkovaky, asistent rozjezdu, paket pro spatny cesty atd. A dostal jsem se neco malo pres 350 tis, coz neni spatny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 za OI by to chtělo spíš Golfa Varianta ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 To sice jo, ale ten bude cenove trochu jinde. Kazdopadne to zatim nespecha, myslim, ze si octu jeste tak rok nechaji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Jirko to já o 100 tisíc víc :D Je fakt, že mi to zvyšuje 7 st. DSG a třeba moc příjemná Panorama, na druhou stranu jsem tam dal to co je teď v OII s tím, že něco FIII ani neumí (el. sedačky, xenony, kamera, kůže se dá dodělat :D ). http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/60291710 Kdyby tam do verze Combi šel el. kufr, xenony a navi, tak je to ideálka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 SirMike Zbytečně bys platil za prodl. záruku, v nabídce je položka Mobilita Plus, která stojí 990 Kč* a obsahuje prodl. záruku 5 let / 100 tkm ;) * Podmínkou platnosti záruky mobility rozšířené na 5 let nebo 100 000 km je provádění předepsaných servisních prohlídek u servisního partnera ŠKODA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Aha, to je zajímavý... To se jedná o nějakou časově omezenou akční nabídku nebo je to pevná položka v konfigurátoru? 5 let a 100 tisíc km je fér - pro soukromníky zřejmě po tuto dobu maximální nájezd, alespoň v mém případě. Kam byste FIII zařadili? Pod Rapid nebo na jeho úroveň? Cenově je Rapid výš, ale FIII mě osobně přijde jako "větší kus" auta a co jsem ji viděl v lepších výbavách, tak na mě působí i trochu vyspěleji. Tedy v otázce designu, ale technicky je to co - recyklace starých dílů v novém kabátě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 FIII je prostorově menší auto proti Rapidu, koukal jsem na rozměry, výbavou nabízí FIII více, ale to je pochopitelné,protože je to novější auto s novější elektrikou, také má modernější motory TSI, ale myslím, že Rapid brzy projde inovací či něco jako FL, protože do něj na jaře půjdou motory TSI z Fábie, takže se třeba dočkáme i nějakých změn ve výbavě, ale myslím, že omezeně, protože nemůže být úrovní výbavy nastejno s O3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Me se vzhledove libi vic rapid spaceback, pokud projde nejakym FL a moznosti vybavy tak do nej mozna i pujdu :) Jinak asi jako dalsi auto vemem za rok-dva veme F3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 (upraveno) Zajímá mě ta Apple konektivita - jak je tot řešené? Prý Bolero ukazuje to co je v mobilu tzn. třeba app s navigací nebo přímo interní Maps v iOS, co navigování také umí? Nikde jsem k tomu moc nic nenašel. Nevíte někdo jak to má fungovat v praxi? Absence klasické vestavěné navi je pro mě bohužel zásadní - Upraveno Listopad 4, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Apple nepůjde, protože nepodporuje MirrorLink 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Aha, tedy ta zmiňovaná Apple konektivita je přejmenovaný MDI s Apple kabelem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 http://www.computerworld.com/article/2488237/emerging-technology/apple-s-carplay-vs--mirrorlink--is-there-a-need-for-both-.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Pořád nevím, co je inzerována Apple konektivita. Z článku vyplívá, že tedy snad bude záležet na vývojářích apps, aby do iOS udělali aplikace tak, aby fungovaly s Mirror Linkem. Jinak to moc nechápu. :) Nebo pokud tedy do FIII vyloženě implementovali jen a pouze jeden ze současných dvou systémů, tak potom tento krok moc nechápu. V dnešní době mít připíchnutý TomTom na okně je mimo, stejně tak nějaký kabely po autě abych vůbec přehrál hudbu (alespoň pro mě). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Mrkni se ve čtvrtek na Autosalon na Primě, tam se dozvíš víc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 No hlavně je trošku nepochopitelné, že při zapnutém zrcadlení (třeba právě navigace) nikdy nezapneš rádio, takže bude tichá domácnost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 EuroNCAP - http://euroncap.com/results/skoda/fabia/584.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 http://play.iprima.cz/autosalon/skoda-fabia-iii-icast http://play.iprima.cz/autosalon/skoda-fabia-iii-iicast Musim rict, ze se mi ta nova fabie fakt libi a ten MirrorLink® mi pride jako pecka ! Jeste to ma sve mouchy, ale jinak fakt paradni zalezitost. Sem zvedavej jak to pobezi v realu, s cim vsim to pobezi atp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Včera jsem FIII viděl poprvé v protisměru na kamionu, byla v bílé barvě asi se 16" koly a vypadala schopně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 (upraveno) http://play.iprima.cz/autosalon/skoda-fabia-iii-icast http://play.iprima.cz/autosalon/skoda-fabia-iii-iicast Musim rict, ze se mi ta nova fabie fakt libi a ten MirrorLink® mi pride jako pecka ! Jeste to ma sve mouchy, ale jinak fakt paradni zalezitost. Sem zvedavej jak to pobezi v realu, s cim vsim to pobezi atp. A já chtěl napsat, že ty mouchy jsou poměrně přerostlý masařky... Nemožnost zapnutí třeba rádia, když naviguju, to mi přijde jak 10 let zpět. A to, že musí být zaplé datové přenosy a hlavně dostatečný signál - v českých podmínkách to bude asi docela divočina. A když s tím pojedu do zahraničí, budu muset mít zapnutý data roaming? To mi hlava nebere... Jinak FIII se mi taky moc líbí, může vypadat velice atraktivně, i co jsem měl možnost jí vidět v parádní výbavě. Upraveno Listopad 7, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 s těmi daty jde o to jestli máš navi v mobili on nebo off line 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Tos to spravne nepochopil jar_do - vsechno v fabii funguje pres skoda aplikaci a tam maji tu svoji jedinou navigaci (nemuzes pouzit klasika google, sygic atd) a tam data musis mit bez nich nenaviguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 System tedy realne naprosto nepouzitelnej co do funkcnosti i ergonomie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Presne taky to samy sem si rikal kdyz jsem to zjistil..Hlavne ta navi mas tecku kde jedes uprostred displeje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Hele vzdyt to ma zobrazovat vse co je na displayi mobilu ne ? Pustim cokoliv a to se zobrazi ne ? Tak se bude zobrazovat i navi v mobilu ne ? To se doladi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Tos to spravne nepochopil jar_do - vsechno v fabii funguje pres skoda aplikaci a tam maji tu svoji jedinou navigaci (nemuzes pouzit klasika google, sygic atd) a tam data musis mit bez nich nenaviguje aha, tak to je tedy úplně na dvě věci, jsem se už chtěl radovat, že někdo v dnešní době konečně přišel na to, že nemá cenu do aut cpát cosi v podobě multimédia, když to samé obstará podstatně lépe každý mobil (HF s členěnými telefonním seznamem, navi, hudba, psaní SMS a posílání e-mailu) a stačí jen mít v autě pořádnej displej s dotykovým ovládáním, který by byl právě prodlouženou rukou k ovládání telefonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Tak by to bylo fajn :) CarPlay bude výhledově asi pouze v autech cenově o řád jinde, ten to takto umí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Co jsem tak videl a slysel tak to jde pouze pres tu aplikaci - muzes si v ni poustet hudbu, koukat na internet, prehravat videa, pustit navigaci atd. Ale bohuzel jen v ramci teto aplikace, tzn. klasickej prohlizec to nezobrazi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 (upraveno) no právě, jsem myslel, že to tak bude .... http://www.mirrorlink.com/ každopádně by to šlo řešit i jinou značkou rádia, jenže výrobci aut bohužel (schválně?) přestávají podporovat klasické 2 din uspořádání, osobně možná po koupi nového mobilu zkusím tohle: Upraveno Listopad 8, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Vzhledem k tomu, že uvažuji nad novým BT, je to hodně zajímavá alternativa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.