zikmeister Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 To od toho Sony nevypada vubec spatne. Kazdopadne az budu porizovat dalsi auto nebo odejde soucasnej Columbus tak budu porizovat neco na tenhle zpusob, to je naprosto idealni si auto propojit s telefonem a moci vyuzivat vsechny jeho funkce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 jj, přesně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Níže jsem přidal několik videí. kde používají Chrome, Google Maps (kdo nemá data nebo má malý FUP chápu) a tak nevidím problém pustit jinou alternativní navigaci třeba i offline. Dále je na videích vidět Youtube, Facebook, psaní SMS atd. Ale samozřejmě to může být otázka času a novějšího SW rádia, co vše pojede a co ne. Nicméně co se týká propojení přes Škoda aplikaci s autem, tak byly prezentovány asi 4 aplikace na status auta (světla, připnutý pás, otáčky, rychlost, spotřeba, trasa apod.). Jenom doplním, že pokud nás Fabia naviguje navigací, rádio skutečně pustit nelze, ale lze přitom současně pustit hudbu z mobilu. Co mě zarazilo, že je mobil propojen kabelem, to nejde sdílet bezdrátově přes BT / Wifi a kabelem jenom dobíjet zařízení? Zde hraje hry, sdílí menu tak jak je v telefonu, píše SMS apod. iGO navigace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Hmm, nějaký sport packet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Kola velký jak kraaava a kde to ma brzdy ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Na co potřebuješ k těm 55 kW brzdy :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Počkej, třeba to je 44 kw :D Ale je fakt, že design dělaj auto, ať je pod kapotou cokoliv... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Jako vzhledově to nevypadá špatně. Klidně bych to bral jako nějakou spešl edici k uvedení Fabie R5 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Mimochodem ode dneška oficiálně na autosalonech Škoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Však zítra už mám jízdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 No vida, zrovna dneska jedu do servisu, tak ji můžu okouknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Tato je docela povedená, no např u Hellera v Ostravě mají modrou race barvu, která se mi obecně nic moc nelíbí a ještě k tomu asi na 15". Spolu s černým interiérem a světlou výškou jako koza na mě udělala menší dojem, nez jsem čekal.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Už jich je asi 10 na www.skoda-auto.cz - Chci vůz škoda - Nové vozy ihned k prodeji, ale všechno takové ty střední výbavy s něčím navíc a 66kw Nové vozy ihned k dodání - ŠKODA.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 (upraveno) designovka pěkná, ale s těmahle velkýma kolama ještě s tím pidi výkonem, to se ani nerozjede Upraveno Listopad 11, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Však nikdo tě do 44kw varianty netlačí. Ale věřím, že MPI se budou ve velmi hojném počtu prodávat starším lidem, do Lídlu a na hřbitov to stačí. Dokonce v Autosalonu s tím jezdili po Portugalsku a byli velice překvapeni (55kw variantou). Ne každý potřebuje motor přetíkající koníkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 (upraveno) Asi si mě nepochopil, já nemám nic proti těmto výkonům. Spíš mě zařáží si pořizovat 17" nebo 18" kola na cca 50kw v této cenové kategorii co je Fabie. Hold pak asi pro ty lidi není problém vyhodit daleko více chechtáků za pneu. Ale na psychiku to funguje dobře, protože častěji tankuješ než kupuješ pneu jednou za pár let... Ale peníze to sou. Upraveno Listopad 11, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Ono to všechno koupením auta teprve začíná. To jsou kola, servisy, tankování, různé myčky, dálniční známka, voňavky do auta, voda do ostřikovačů apod. Tudíž mi přijde příplatek za větší kola (nezávisle na kw) už zanedbatelná částka. A to, jestli si někdo koupí 44kw a dá tam 17", nebo naopak do 81kw třebas 14" je jenom na něm. Jinak Fabie 3 má standardně 14" - 17", ale alternativně tam půjde třebas i větší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 auto se ti musi libit a maly kola jsou hnusny obecne :) takza za me urcite velky kola i na maly auto, chapu ze spatne vypadaji maly brzdy, ale ty uz tolik lidi neresi ze se to nerozjede? hlavne ze to vypada dobre, to razim ja :D :D nejlip samo vyssi vykona velky kola :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 revoluce je tady!!! http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/folie-do-interieru- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 tohle tedy je prvek, ktery mi nic nerekl a moc ho nechapu, ale budiz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 No... Kdyby radši udělali pěkný dekorativní obložení i do výplní dveří a ne ty hnusný plastový výlisky... Jinak je interier pěknej. Zajímají mě ty sportovní sedadla, zatím jsem je moc nikde na foto nenašel a v konfigurátoru je poznat 0. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Jako mně se individualizace interiéru celkem libí. Netvrdím, že to musí být přímo nálepka, stačí klidně i barevný obložení. Byl jsem třeba nadšenej interiérem v Beetlovi. K červenýmu autu dostal člověk červenou palubku a červený sedadla - vyloženě stylovka. Ale i ta samolepka může být fajn, dokážu si představit, že si tam mamina nalepí fotku dětí a bude happy. Akorát bych to osobně čekal jako "pozornost podniku" ve stylu "koupil jste si u nás nový auto, čehož si nesmírně vážíme a proto jsme schopni vám jak poděkování udělat a nalepit...". Vzít si za to pětikilo, fajn, ale to mi dokáže udělat každá reklamka na 20 let starý auto. Ale snaha se cení, za mě i tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 no spis bych cekal neco ve stylu beetla jak pise sirmike, sladit s autem, klidne i kdyz je dvoubarevne, mohlo by to byt zajimave, ale fotku deti, abych ji pak za 3 roky zase menil. nevim. mozna si udelat vlastni polep by bylo nej :) jak ostatne par lidi tady uz take delalo. sportovni sedadla jsou super, videl jsem ty peny na vlastni oci a je to jako OIII RS jen ostreji rezane, sedi se v tom fajnove, aspon tedy mne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) :D zahájení prodeje FIII v BA Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Wtf? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 nápověda: není vše, jak vypadá, ale účel to splní :p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Kam se na ně hrabe Apple 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) Dnes jsem FIII viděl na salonu na Jarově - modrá barva + černá střecha a disky... Bohužel zlá výbava, řekl bych tedy lepší než základ, ale mini rádio, základní potahy a hrozivě vysoký :) Kluci do to TV reklam zase pěkně zakurtovali :) Skaja: Apple lidi nikam nenahání. Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 taky sem na to dnes koukal, že proti rapidu je FIII koza vysoká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Skaja: Apple lidi nikam nenahání. No, spíš bych řekl, že to dělá poněkud sofistikovaněji, takže si to ti dotyční ani neuvědomují a žijí v domnění, že tam jsou dobrovolně B) Ale to je asi debata hodně mimo zdejší téma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.