SirMike Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 S tím plně souhlasím :) V souvislosti s tímto jsem si vzpomněl na ten marketingovej tah Hyundaie jak stavěli svoje auta před salony Škodovky a mysleli si, že to bude fungovat. :) Na druhou stranu když byla nová OIII, tak jich najednou hned zkraje bylo docela dost po pražských sídlištích. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Bohužel všechny nové Škodovky jsou kozy vysoké a přijde mi to pořád horší :( Se sport podvozkem, zajímavou barvou (což pro mě osobně ta modrá fakt není) a v dobré výbavě asi nebude špatná, ale i u Hellera ta modrá v průměrné výbavě na 16" bez dalších doplňků, která stojí jako koza se mi zrovna moc nelíbí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Fabia 3 R5 ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Je to jen Fabia R5, nikoliv WRC. WRC má v rámci koncernu VW a jezdí s tím Mistrovství světa, Škoda jezdí s S2000 / R5 Mistrovství Evropy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 tak pardón 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Tak ať už se to víckrát neopakuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 (upraveno) Měl, jsem tu možnost se s Fabií 3 několik hodin povozit a musím říct , že je to výborné auto . Auto bylo na 16´ a vůbec nebylo tvrdé. Podvozek se jim povedl vyladit na 1* . Interiér je velice příjemný a sedadla jsou super. Jezdil jsem s dvoubarevnou variantou a tady bych byl trošku šťoura. Barevná kombinace bílá s černou střechou je super na tom se nedá nic pokazit. Ale je tam jedno ale. Jelikož vím , že je vůz nejdříve nalakován do bílé a černá střecha je lakována dodatečně , tak se mně nelíbí ten ostrý přechod mezi barvami. Pokud si přechod přejedu prstem tak je to hrozně znát a je to i v některých místech ostré. Proč to někdo alespoň trošku nezaleští? Už se těším na kombi, to bude pecka. Upraveno Listopad 29, 2014 uživatelem bburago 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Dnes sem si byl obhlidnou fabku a ta hrana na dverich to je teda hnus !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Tu má i Citigo a Rapid.OIII ji nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Za mě je to teda povedené autíčko a docela zvažuju jako druhé auto pro manželku :) TSIčka mají konečně rozvody s poháněné řemenem místo řetězu, tak by to mohlo i vydržet. Jen je teď na pytel, že je to novinka a nejsou žádne akce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Viděno i v šedém laku s LEDkami a vypadala moc hezky, hlavně zadní světla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Dneska sem si ji prohlizel u nas v garazich - stribrna s cernou strechou a full vybavou a na cernejch 17" a fakt se mi libila. Kdyby tam byla moznost vetsi vybavy tak bych si dokazal predstavit ze bych si ji i poridil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Kdyby to mělo ty základní fičurky co FI a FII, tak bych o tom uvažoval, ale takto nelze. Nehledě na defaultní Start stop a front assist. Je tam prostě spoustu drobností, které by mě sraly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Dneska sem si ji prohlizel u nas v garazich - stribrna s cernou strechou a full vybavou a na cernejch 17" a fakt se mi libila. Kdyby tam byla moznost vetsi vybavy tak bych si dokazal predstavit ze bych si ji i poridil Jak pises - jako nove auto by to problem nebyl, avsak nemoznost vybaveni jako mam ted OII je na nic. Me se libi Combi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Ja som bol zhrozený, že aj v tej najvyššej výbave Style je interiér tvrdý ako zabudnutý štolverk na slnku. Čo som vnútri chytil, to bolo tvrdé ako skala! Jediná mäkká časť sú látkové časti dverových výplní v oblasti lakťov, všetko ostatné je tvrdé tvrdé a ešteraz tvrdé! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 To je dnešní doba, kvůli vyšší výbavě to měnit nebudou ;) Mi je spíše obecně blujno z těch hnusných a nepohodlných tapeců, které s takovou oblibou dávají do všech Škodovek od Fabie, přes Rapida, až po OIII... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 (upraveno) V Rapidu a FIII tyhle tapecy ještě docela jdou (jasně, neni to ideální, ale zas to jsou levnější auta), kde to ale působí fakt nepatričně je OIII. Ty tvrdý plasty v interieru nejsou ideál, ale holt to lidem nevadí, kupovat to budou i tak. Už jen proto, že i teď mají tvrdý, tak jim je to fakt jedno. Upraveno Prosinec 2, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Já mám pocit, že lidem nevadí vůbec nic. Krom tedy vyšší ceny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Ludia chcu dobru cenu a velku zlavu. Kto baziruje na kvalite ide do premiovych znaciek. Skodovka je ludove vozidlo . Stale je vela tych co chcu zakladnu vybavu aby sa nemalo co pokazit. Namiesto ovladacov na posuv okien sa tesia ze maju svihadla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 K dispozici už jsou PDF dokumenty: Příslušenství Brožura 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 ZDE je recenze na dekorativní folii do Fabie 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Docela vtipný,že si nechali udělat Hyundai :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Nově navigace Amundsen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Jak to vypadá a funguje? V konfigurátoru jí nevidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Bude od 22KT/15.Koukni se do konfigurátoru Yetiho,tam je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 S termínem se objeví model Monte Carlo (HTB i Combi) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Tak jsem dnes projel na nejakych 60 km 1.2 TSI 81 kW, vybava Style a jako slusny! :) Prvni poznatky... Interier: svetly interier pusobi hlavne co do pohledove kvality plastu o 50% lepe nez cerny. Je pekne pocitove prostorny, libi se mi vysoka palubka a nektere detaily v dosahu oka jsou opravdu pekne. Nikde nic nevrzalo, plasty nevypadaji lacine, na omak vse prijemne. Co je vazne hnus tak je seda stropnice, to je hadr jak blazen. To se hodne nepovedlo. Sedacky jsou pohodlne, nemel jsem pocit sezeni na jerabu, avsak mohli by mit delsi sedaky. Svizne radio vc. vsech funkci, solidni odhlucneni. Motor a podvozek: Jede to a tahne solidne uz odspoda, avsak zvuk 0, absolutne neemocni. Ale asi porad lepsi nez krmeni z repraku. Podvozek i na hrane velice stabilni, slzsne filtrovani nerovnosti vc. tech pricnych v zatackach. Jasne, trosku se naklani, avsak v prujezdu neutralni, nedotacivost nenastava (ale jak je to na limitu nevim a taky proc s timhle autem). Hele za 400 super auto, volba rozumu, ja bych se za nej rozhodne nestydel. Ale v horsi vybave to asi takova parada uz nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) Světlý interiér udělá své :) Poznatky hezké, překvapuje mě ten zvuk motoru, protože u OII je docela sportovně agresivně chraplavý navzdory tomu, že zvenčí je nemožný. Možná to ovlivňuje to tlumení a tím následná rezonance :) Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) Diky :) Pisu to z postele z mobilu, takze se omlouvam za nulovou stylistiku. :) Ja nevim, ja tam proste nic hezkyho neslysel, vlastne nejak vubec nic. Coz je asi skoda. Zadny wow efekt. Klidne bych o ni premyslel, z nafty zpet k benzinu, trosku toho zvuku pocuchat. :) Ale co bych chtel, holt jit lovit o dalsich 400 vys. A ten interier je vazne v pohode, az me to prekvapilo. Latka je nicmene v OIII vyrazne kvalitnejsi, tedy co na pohled. Kdyz tomu daji alespon low xenony z Rapida jakoze daji, tak proc ne... :) Uprimne se tesim na kombik. A co me teda uprimne chybi je nemoznost upozorneni mrtveho uhlu... v dnesni dobe. Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 To nemá ani OIII, ne? Jinak se mi ale FIII líbí, asi bych ji ve vhodné konfiguraci dal přednost i před Rapidem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.