Přejít na obsah

Fabia III

Doporučené příspěvky

Bohužel všechny nové Škodovky jsou kozy vysoké a přijde mi to pořád horší :(

Se sport podvozkem, zajímavou barvou (což pro mě osobně ta modrá fakt není) a v dobré výbavě asi nebude špatná, ale i u Hellera ta modrá v průměrné výbavě na 16" bez dalších doplňků, která stojí jako koza se mi zrovna moc nelíbí...

Odkaz ke komentáři

Měl, jsem tu možnost se s Fabií 3 několik hodin povozit a musím říct , že je to výborné auto . Auto bylo na 16´ a vůbec nebylo tvrdé. Podvozek se jim povedl vyladit na 1* . Interiér je velice příjemný a sedadla jsou super.

Jezdil jsem s dvoubarevnou variantou a tady bych byl trošku šťoura. Barevná kombinace bílá s černou střechou je super na tom se nedá nic pokazit. Ale je tam jedno ale. Jelikož vím , že je vůz nejdříve nalakován do bílé a černá střecha je lakována dodatečně , tak se mně nelíbí ten ostrý přechod mezi barvami. Pokud si přechod přejedu prstem tak je to hrozně znát a je to i v některých místech ostré. Proč to někdo alespoň trošku nezaleští?

Už se těším na kombi, to bude pecka.

Upraveno uživatelem bburago
Odkaz ke komentáři

Dneska sem si ji prohlizel u nas v garazich - stribrna s cernou strechou a full vybavou a na cernejch 17" a fakt se mi libila. Kdyby tam byla moznost vetsi vybavy tak bych si dokazal predstavit ze bych si ji i poridil

Jak pises - jako nove auto by to problem nebyl, avsak nemoznost vybaveni jako mam ted OII je na nic. Me se libi Combi.

Odkaz ke komentáři

Ja som bol zhrozený, že aj v tej najvyššej výbave Style je interiér tvrdý ako zabudnutý štolverk na slnku. Čo som vnútri chytil, to bolo tvrdé ako skala! Jediná mäkká časť sú látkové časti dverových výplní v oblasti lakťov, všetko ostatné je tvrdé tvrdé a ešteraz tvrdé!

Odkaz ke komentáři

V Rapidu a FIII tyhle tapecy ještě docela jdou (jasně, neni to ideální, ale zas to jsou levnější auta), kde to ale působí fakt nepatričně je OIII. Ty tvrdý plasty v interieru nejsou ideál, ale holt to lidem nevadí, kupovat to budou i tak. Už jen proto, že i teď mají tvrdý, tak jim je to fakt jedno.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak jsem dnes projel na nejakych 60 km 1.2 TSI 81 kW, vybava Style a jako slusny! :) Prvni poznatky...

Interier: svetly interier pusobi hlavne co do pohledove kvality plastu o 50% lepe nez cerny. Je pekne pocitove prostorny, libi se mi vysoka palubka a nektere detaily v dosahu oka jsou opravdu pekne. Nikde nic nevrzalo, plasty nevypadaji lacine, na omak vse prijemne. Co je vazne hnus tak je seda stropnice, to je hadr jak blazen. To se hodne nepovedlo. Sedacky jsou pohodlne, nemel jsem pocit sezeni na jerabu, avsak mohli by mit delsi sedaky. Svizne radio vc. vsech funkci, solidni odhlucneni.

Motor a podvozek: Jede to a tahne solidne uz odspoda, avsak zvuk 0, absolutne neemocni. Ale asi porad lepsi nez krmeni z repraku. Podvozek i na hrane velice stabilni, slzsne filtrovani nerovnosti vc. tech pricnych v zatackach. Jasne, trosku se naklani, avsak v prujezdu neutralni, nedotacivost nenastava (ale jak je to na limitu nevim a taky proc s timhle autem).

Hele za 400 super auto, volba rozumu, ja bych se za nej rozhodne nestydel. Ale v horsi vybave to asi takova parada uz nebude.

Odkaz ke komentáři

Světlý interiér udělá své :)

Poznatky hezké, překvapuje mě ten zvuk motoru, protože u OII je docela sportovně agresivně chraplavý navzdory tomu, že zvenčí je nemožný. Možná to ovlivňuje to tlumení a tím následná rezonance :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Diky :) Pisu to z postele z mobilu, takze se omlouvam za nulovou stylistiku. :) Ja nevim, ja tam proste nic hezkyho neslysel, vlastne nejak vubec nic. Coz je asi skoda. Zadny wow efekt. Klidne bych o ni premyslel, z nafty zpet k benzinu, trosku toho zvuku pocuchat. :) Ale co bych chtel, holt jit lovit o dalsich 400 vys.

A ten interier je vazne v pohode, az me to prekvapilo. Latka je nicmene v OIII vyrazne kvalitnejsi, tedy co na pohled. Kdyz tomu daji alespon low xenony z Rapida jakoze daji, tak proc ne... :) Uprimne se tesim na kombik. A co me teda uprimne chybi je nemoznost upozorneni mrtveho uhlu... v dnesni dobe.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...