Přejít na obsah

...white label...

Doporučené příspěvky

Podle mě Michi neudělal nic špatnýho, když tu zveřejnil, že mu začal týct tlumič. Jsme na diskuzním fóru, autama žijeme, tak je jasný, že nás takovýhle věci naštvou a chceme se o ně podělit s ostatními. Kvůli tomu nemůžeš být Maťo naštvanej. A tvoje SZ Michimu mi přišla dost zbytečně útočná...

Odkaz ke komentáři

Hele Mato88, Michi mi pouze a jenom řekl ať pro jistotu jenom vyčkám jak dopadne jeho reklamace, neházel na nikoho špínu, neříkal nekupuj si to, právě naopak prý se to může stát i u jiných a dražších podvozků a že zřejmě narazil na jeden vadný kus. Jen mi sděloval své zkušenosti. Tím mě částečně odradil od koupi, ale já jsem ti nikdy nenapsal že ten podvozek nechci, ovšem když si mi popřál hodně štěstí ve výběru tím asi zřejmě skončila naše konverzace.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak zítra (5.8) my posílají nový tlumič :palec: Díky Maťovi, že se do toho zapojil a popohnal to, neboť po jeho zásahu se věci začaly hýbat určitě rychleji :pivo:

Jedna taková momentka ze včerejšího SCPP pořádaného SD teamem :wub: Určitě se jich tady objeví víc, mno a já pomalu půjdu spravovat ďolíky ve střeše :wallbash::lol:

post-21543-0-64870500-1375599716_thumb.jpg

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři

Bejci :D Mno domů jsem to volal dopředu a samozřejmě, že jsem to musel zaonačit :D

Koza byla pěkná, tedy hlavně jeji prdelka, ale pro dobrou fotku se musí trpět. Samozřejmě že když jsem viděl, jak se ten plech i pod ní kroutí, tak mi bylo fakt špatně a znova bych už do toho nešel!

Ale fotky od Jardy fakt super! Díky kamaráde :)

Odkaz ke komentáři

Mohlo to dopadnout i hůř. Ty ďolíčky jsou docela malinký a bez problému se to srovná. Hold když chceš mít kočku na střeše, tak se musí něco vytrpět B) Jinak palec nahoru za odvahu pustit ji na střechu a za odvahu na reakci manželky :palec: :palec: :palec:

Jo a tady máš slíbenej kontakt na firmu co opravovala auto mě po kroupách

http://www.doktor-dulek.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=2

a nebo to můžeš zkusit i tady

http://www.karosar.cz/home-s1

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj Michi, chci se zeptat k té tvé couvací kameře. Mám stejný názor, že záď bez senzorů je čistá a to je i důvod, proč se jim vyhýbám respektive bych pohodlnost parkování řešil couvací kamerou.

V originále je couvací kamera spojená právě se senzory, jak je to tedy s tím, když senzory nemáš a chceš aby fungovala kamera? Myslím tím nějaké ty jednotky atpod. Je to tedy tak, že to může fungovat nezávisle na sobě?

Jakou ty máš kameru? Co jsem pochopil, jsou dva typy - jeden více simple, prakticky jen obraz a druhý i s nějakými těmi naváděcími čárami atpod. Není to tak, že ten full model musí být i se senzory právě kvůli těm dodatečným "naváděcím" funkcím? Tak jen jestli bys mohl poradit jak jsi to řešil ty. Díky! :palec:

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

autíčko máš moc pěkné :palec:

Mě čeká něco podobného, jen v rámci mezí, protože budu mít (opět) služebáka - na nich si však kompenzuji to, že pro možnost soukromého používání nemám důvod pro koupi (a tím i úpravy) vlastního auta..

Poněvadž budu mít rovněž bílou (jen bohužel ne kombíka, ale jen lifta) a rovněž budu plastové "Prima" díly měnit za díly v laku, napadlo mě dát dozadu nový Škodovácký znak s bílým podkladem (ostatně tak jsem to měl už na svém starém autě, které ale bylo v barvě kapučína = i podklad byl kapučíno). Máš bílý podklad pod novým Škodováckým znakem i vzadu, nebo jen na masce? Pokud máš, mohl bys mi hodit nějaké foto? Docela by mě zajímalo, jak to vypadá..

Předem děkuji :pivo:

Odkaz ke komentáři

Honza9007

Bylo mým potěšením, díky za pomoc s dokumentem :palec:

Ani ne, mě právě zajímá, jak to vypadá zezadu - přední část jsem viděl už na několika fotkách :rolleyes:

Joo sry. Mno Když jsem oba znaky lakoval a rozebíral je, tak jeden z nich už po lakování nešel složit. To pochromované kolečko se jaksi prohlo jiným směrem a nešlo zacvaknout, tak bohužel vzadu mám zatím černý podklad :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...