peakt Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 (upraveno) Moje ,,černá krasavice,, 1,9 TDI PD 74KW 4x4 r.v. 12/2003 modelová řada 2004 Výbava: úplně všechno,co lze v octavia1 mít - byla rok ve vlastnictví Škoda Auto a jezdila po výstavách,takže s výbavou si dali záležet a narvali tam úplně všechno Škoda Octavia 1.9 TDI Elegance MAX 4x4 vnější vzhled a výbava: centrální zamykání, dálkově ovládané centrální zamykání, dešťový senzor, kola z lehkých slitin, metalický lak, ostřikovače světlometů, přední mlhovky, senzor světel, střešní nosič, střešní okno, tažné zařízení, tónovaná skla, ukazatel vnější teploty, vyhřívaná zrcátka, xenonové světlomety, zadní stěrač s ostřikovačem. vnitřní výbava : dekor interiéru (dřevo, hliník atp.), dělená zadní sedadla, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, handsfree, Isofix, klimatizace automatická, klimatizovaná přihrádka, kožené čalounění sedadel, loketní opěrka přední, loketní opěrka zadní, malý kožený paket, Maxi Dot, multifunkční volant, nastavitelný volant, navigační systém, palubní počítač, ski box, tempomat, vyhřívaná sedadla . audio : auto rádio s CD přehrávačem, CD měnič pohon a technika : 6ti stupňová převodovka, ABS - antiblokovací systém, ASR - protiprokluzový systém, ESP - stabilizace podvozku, parkovací senzory, pohon všech kol, posilovač řízení, senzor opotřebení brzd. bezpečnost a technika : airbag, airbag řidiče a spolujezdce, airbagy boční, autoalarm, imobilizér . další : Katalyzátor, Opěrky hlavy přední, Opěrky hlavy zadní, Systém EDL - el. uzáv. dif., Ukazatel otáček, Sedadlo řidiče el. ovládané Upraveno Duben 28, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 (upraveno) no pěkněěěě Upraveno Duben 28, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Vítej mezi náma, octule vypadá moc pěkně, ale chtělo by to větší fotky, z těch malých se octa nedá moc prozkoumat ;) . Jinak přeji spoustu pohodových kilometrů a ať ti dělá jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 díky, Radost dělá,mám jí už od velikonoc 2012.Fotky pokusím upravit a mám ale bohužel i jiný fotky,kde už mi do smíchu nebylo :( Snad poprvé a naposled B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Okta moc pěkná a ta výbava je super. Plus 4x4, jak já ti závidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Okta moc pěkná a ta výbava je super. Plus 4x4, jak já ti závidím. Bylo to manažerský auto a předchozí majitel se o něj hodně,hodně staral a pravidelně jezdil do origo Škoda servisu.A i když jsem jí kupoval ve škoda bazaru,tak jsem se tam setkal i s majitelem a mám od něj nehoráznej štus dokladů ze servisu,takže i když má najeto 300tic. ,tak vím ,že je ve výborný kondici Na 4x4 nedám dopustit už nechci jinak.Je to Super jak na sněhu,tak i v mimo zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 stejne auto mel kamos jen 81kW v červene kuži pro SRN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Moc pěkný kombíček pane,tiše závidím Přeji mnoho šťastných km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Nádherný kombík s mega krásnou výbavou...tu ti velmi závidím a celý interiér :)...co bych za něj dal :)...hlavně at slouží jak má :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 (upraveno) stejne auto mel kamos jen 81kW v červene kuži pro SRN jo,jo...Pro SRN se dělalo i nemožný...viz červená kůže O Děkuju za pozitivní ohlasy. Octavia bylo moje vytoužený auto. Hledal jsem na internetu přibližně 1/2 roku než jsem kápnul na tuto octu.Měl jsem předtím toledo 96r. a jelikož mi zrezavělo téměř před očima ze dne na den,tak jsem už nepočítal s další technickou a hledal octavii a něco výbavou ,,spešl,, a našel jsem. Když jsem jí dovez domů,tak i manželka na ní žarlila,páč jsem byl pořád v garáži a něco leštil,nebo v ní jen seděl a prozkoumával výbavu. :lol: :lol: Upraveno Duben 28, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Kamarád měl z německa stejnou, jen s modrou kůží. Jednou jel do Prahy na návštěvu a zpět musel autobusem. Někomu se tam moc líbila. :'( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Moc pěkná oktule. Ať dlouho slouží, byla by jí škoda, kdyby se někde rozsypala :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Krásná, tak ať jsi s ní spokojený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Tak ta je luxusní! Hlavně ta výbava! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Kamarád měl z německa stejnou, jen s modrou kůží. Jednou jel do Prahy na návštěvu a zpět musel autobusem. Někomu se tam moc líbila. :'( Parchanti. Není to dlouho co i jednomu členu OC ukradli před zaměstnáním taky krásnou octu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 kamarad uz ji nema taky loply :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Lidičky ,nestrašte mě. Já o ní nechci přijít. :( Vím,že jsou teď v kurzu na náhradní díly. :( Zajdu asi koupit petlice a fab zámky a dám si je na auto jako zamykání jak to měl MR. Bean :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 No pecka vybava. Taky jsem mel 4x4 ale s vybavou elegance. Tak si hlavne udelej poradnou pojistku a at ti slouzi dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Když už je Vás tady tolik. B) Jaký dáváte filtry při výměnách(olejový,vzduchový,palivový,kabinový)- Originál,nebo Bosch? Chci si je na cc-autodíly koupit a nevím co je lepší .Je tam i rozdíl v ceně. Děkuju za radu :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 originaly Bosch nebo Mann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Na cc je hodně druhů,ale já se rozhoduju mezi original(tak to tam mají označený) ,nebo Bosch. Při všech filtrech je tam rozdíl v ceně cca. 500Kč,takže co je lepší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Ať už koupíš original, Bosch, nebo Mann, tak chybu neuděláš. Rozhodnutí je jenom na tobě. Já jsem při poslednim nakupu na CCdilech koupil palivak Bosch a zbytek Mann. Značkám Filtron a Starline se vyhejbám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 (upraveno) Díky za radu, :pivo: mám už jasno.Jak píšeš koupím bosch a kouknu ještě na mann.Na origo kašlu Olej 5W30 longlife. Ještě musím pořešit haldex.Filtr a olej mám taky vyhlídlej,jen musím najít kam se to dává. Prej je haldex v pravo u motoru,tak to snad najdu :lol: :lol: No a bude o autíčko na 30tis. Km postaráno Dnes jsem i malnko vylepšil navigaci. Už mě nebavilo vypalovat ,,trapný,, CD do měniče,abych si mohl poslechnout hudbu a navíc jen v malým obsahu. Delší dobu jsem pokoukával po něčem na propojení navi s MP3 přehrávačem,nebo I-podem a tak jsem si objednal propojovací MFD-Jack kabel. Měl jsem malinko problém při montáži,kdy mi nešla navigace zasunout kvůli kabelu až nadoraz kastlíku,tak jsem ten zadek kastlíku musel bohužel malinko prořezat a nakonec jsem to tam dostal a vše funguje přes AV perfektně. Konečně můžu poslouchat mrtě hudby v MP3 Upraveno Květen 2, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Ty děláš výměnu oleje a filtrů jednou za 30tis. km? To néé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Jak pise MarekRS nenechavej olej v motoru na 30tis km. Sice tyhle motory to maji psane v servisce ale kazdy lepsi mechanik ti doporuci menit co 15tis. Mel jsem to tak taky. Je to lepsi. A olej v Haldexu se meni co 30tis a filtr co 60tis km. A nejlepsi to bylo nechat udelat autorizak. Vymena je dost jebacka a skoro nikdo to nedela. Oni maji pripravky a se vsim vsudy jsem tam platil 1500kc myslim. ALe ja nemel ani filtr ani olej. Takze zivacka. Sam bych to nikdy nedelal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 krásný stroj s krásnou výbavou. A taky se přimlouvám za olej po 15tis km nebo jednou ročně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 (upraveno) Zdarec, Budu dělát první svojí servisku a chci pokud možno svépomocí. Ty předchozí dělal předchozí majitel v Škoda servise Trutnov a teď mi to už píše na maxiDotu upozornění. S těma intervalama u oleje vycházím z údajů v servisní knížce a taky z faktůr co mám o prováděných prácích na autě v škoda servise. Co jsem koukal,tak olej longlife má servisní interval těch 30tis. a v servisce mám prodloužený servisní interval QG2 Když budu dělat výměny a údržby podle servisky,tak autu neublížím ne? Co bych měl mimo oleje,filtrů,brzdové kapaliny a haldexu ještě udělat,když jde o servis v 300tisících km? Díky za rady S tím haldexem.V jakým roce jsi to dával do servisu?Jde mi o to jestli není cena už vyšší B) Upraveno Květen 3, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Podivej se u 4x4 na zadni ramena. Je tam viceprvek a obcas praskaji ramena. Kontrola ulozeni a stav ramen. Blizici se problemy poznas podle zadnich kol do A. A k tomu oleji to je ve finale tvoje vec. Pokud nejezdis dalky tak bych volil interval 15tis... Ale pokud mas pochyby tak napis o radu clenum jako je Rolbar, Marena_TDI, Garny atd... Ti ti k tomu renkou svoje A jeste bych vymenil olej v prevodovce a zadnim diferaku ;) Zacatkem lonskeho roku jsem menil olej v Haldexu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 (upraveno) Ne,nemám pochyby,jen jsem vycházel s oněch údajů servisky.Rád si nechám poradit Měnili v tom haldexu za 1500Kč olej i filtr,nebo jen olej? V té převodovce - není to zbytečný,prej se tam olej nemění? Pánové-něco pro zasmání.Jsem vzděláním servisní technik :lol: :lol: Samozřejmě se tím bohužel neživím a tudíž nemám žádnou praxi a zkušenosti,jen šikovné ruce,tak tu budu asi působit jako dement :lol: Upraveno Květen 3, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Ať si kdo chce co chce říká olej LongLinfe, těch 30 tis. km prostě nevydrží. A i kdyby jo, tak ty filtry stopro ne. Pokud výměnu zkrátíš na polovic, uděláš jedině dobře. Dál se ještě sem tam mění chladící kapalina a bylo by dobrý občas vyndat a zkontrolovat žhavičky. K té převodovce: Jeden nejmenovaný odborník co staví závodní převodovky, tvrdí, že olej v převodovce se má měnit co 180 000 km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.