joe4090 Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Zdravím, mám rok starou OII a dnes když jsem ji umejval, tak sem si všiml že na předních dveří u řidiče je dole v rohu blíž ke kolu rezavé místečko asi tak 3mm.. Tak jsem se chtel zeptat jestli byste to nejak resili a popr jak?? Jinak auto je stále v záruce....Za každou odpověd předem děkuji.. J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Vůbec neváhej a co nejdřív se obrať na Škodovku a požaduj reklamaci. Toto už u takového auta by se nemělo vůbec objevovat. Držím Ti palce! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Reklamovat a pozadovat uplne nove dvere ... nejenom nastrikat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 To neni možny!!! Z jakého že to máš roku??? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joe4090 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 No právě že r.v. je srpen 2008...taky jsem na to koukal jak puk když jsem si toho všiml...je to zatím malý ale u "takovýho" auta se mě to teda vůbec nelíbí...jak přijedu domů tak to nafotím a prdnu to sem..děs fakt...jináč díky za odpovědi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joe4090 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Tak přikládám foto snad to bude z toho poznat... jak jsem psal je to zatím takhle velký resp. malý... jenom nemám zkušenosti s reklamaci a tak jestli když přijdu do servisu a oni se mi vysmějí tak abych vědel jak mám reagovat jestli mu hnedka jednu nabančit a nebo sklopit "vocas" a jit domu...díky všem za odpovědi :-) http://joe4090.rajce.net/rez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 jenom nemám zkušenosti s reklamaci a tak jestli když přijdu do servisu a oni se mi vysmějí tak abych vědel jak mám reagovat jestli mu hnedka jednu nabančit a nebo sklopit "vocas" a jit domu...díky všem za odpovědi :-) máš 12 rokov záruku, tak nech sa starajú...určite bez nejakého výsledku z ich strany resp. dohody neodíď - musia to riešiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Já mám OII z roku 06/6 a zjistil sem taky při mytí že na dveřích za řidičem je asi tak 4-5 mm velký rezavý bublinkatý flek rezu. Říkal jsem si že to není ani možný považoval jsem tohle auto za klasu!!! Ale opak je pravdou!!! Normálně jdi a reklamuj. Já jsem uspěl. Ale kamarád má taky OII a stalo se že mu pták pokálel střechu a když to za pár dní myl tak jsme zjistili že má poškozenej lak a to dos podstatně!!!!! A bylo mu řečeno že se to záruky netýká a konec . Ptačí trus se má prej okamžitě odstranit. Tak to začnu sebou vozit nádrž s vodou a hard... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joe4090 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Někteří říkájí že je to od kamínků a že se na to záruka nevztahuje - a že asi moc neuspěju, ale za zkoušku nic nedám tak jak budu mít čas tak to zkusím prubnout a uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Zdarec panove, OII 2005 - modelove roky 2005-2006 maji stare tesnici gumy ve dverich, ty co prilehaji na kastli auta, pokud vlastnite tento moedelovy rok a jeste nemate na laku zadny problem, budte stastni a kupte si a nebo zkusete reklamovat i kdyz po zaruce toto u skodovky. Bude to jistotta ze nebudete muset prelakovavat auto. Moje zkusenost - daval jsem ji na stare forum - rezave fleky v mistech kde doleha guma do kastle v predu u ridice dole, v zadu jak prechazi prah do blatniku, dal jsem nasel rezavou predni kapotu pod maskou - technologicka chyba. Diky lidem na foru sem s tim vletel do skodovky a reklamoval na prorezaveni. Vysledek nova kapota + olakovani vseho co bylo chycene, + nove gumy do dveri (novejsi modely maji gumu měkci a neměla by toto zpusobovat). Hold porad jen skoda ale ted po laku to bude zase mazel . hodne stesti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Zdarec panove, OII 2005 - modelove roky 2005-2006 maji stare tesnici gumy ve dverich, ty co prilehaji na kastli auta, pokud vlastnite tento moedelovy rok a jeste nemate na laku zadny problem, budte stastni a kupte si a nebo zkusete reklamovat i kdyz po zaruce toto u skodovky. Bude to jistotta ze nebudete muset prelakovavat auto. Moje zkusenost - daval jsem ji na stare forum - rezave fleky v mistech kde doleha guma do kastle v predu u ridice dole, v zadu jak prechazi prah do blatniku, dal jsem nasel rezavou predni kapotu pod maskou - technologicka chyba. Diky lidem na foru sem s tim vletel do skodovky a reklamoval na prorezaveni. Vysledek nova kapota + olakovani vseho co bylo chycene, + nove gumy do dveri (novejsi modely maji gumu měkci a neměla by toto zpusobovat). Hold porad jen skoda ale ted po laku to bude zase mazel . hodne stesti No vida....mám 05 modelovej rok 06.....zespoda pod maskou, na hraně kapoty co přiléhá k nárazníku....bublinka. Na místech, kde guma doléhá na hrany, místy prodřený až na základ, nebo plnič (žlutá barva)....dovoz SRN....Myslíš že je to na to, hodit jim to na kebuli? V jakým servisu jsi to reklamoval ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 (upraveno) OK tak vidim ze je na case uverejnit foto, jinak Holy: urcite to zkonzultuj, vim ze je to blby ale lepsi by byla rez protoze takto to muzou hodit na poskozeni laku a tam je zaruka kratsi ale rekl bych ze by to mohli uhrat i tak, kdybys tvrdil ze je to jejich prevence. Za pokus to stoji takze urco di do toho. No a jinak reklamoval sem to v Blansku v TOPu. A ted to foto: jinak to obrouseni vam ukaze jak to vypadalo, pac sem nenasel foto jak to bylo zreznuty. Pro predstavu to staci, na to ze auto ma pet let je to sila. Ale dneska uz je nalakovany a zitra bych si mel pro ne jit takze uz se tesim. Kazdopadne dopredu prijdou zasterky pac to co sem videl i na vnitrnim prahu je sila. Lakovali me vnitrek lemu, dvere, kapotu sem dostal novou plus lak takze preju hodne stesti a dete do toho, jo a samo ty novy gumy do dveri. Upraveno Duben 22, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 na těch předních dveřích to mám podobné...ale ne tak moc rozlezlé....udělám fotky a dám je sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 mám stejný problém, u zadních a předních dveří mám pár rysek do plniče a u pravých zadních dveří na prahu tam mám cca 2cm až na plech, škodovka už to má v řešení cca 2týdny, posílali tzv. lakové hlášení a chci aby to dali dopořádku (těsnění +přelakování) i kdyby to mělo být s mou částečnou účastí na kulanci. V současné době člověk který toto v Boleslavi řeší tak je prý na školení v Německu, tak se jim zase za týden připomenu a dám sem pak vědět jak sem dopadl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Frigo: jen se hadej pane, a neplat zbytecne, je to jejich vina, dneska sem si auto dovezl z laku a povim ti ze rozdil mezi novym tesnenim a starym je sakra poznat, a vim to protoze me vymenili jenom zadni a prisel sem na to pred chvilkou takze v pondeli tam jedu znova at to daji doporadku protoze se to odira jak predu tak vzadu a nechapu proc mi vymenili jen zadni, asi se snazili usetrit ale to neee to jim nedaruju. :) doufam ze mi to predni taky vymeni a nebudou delat zadnz grgy :D Jinak ja to tam mel od ledna a teprva dneska sem si to dovezl jen na schvaleni sem cekal 3 mesice, a samotnej lak byl 14 dnu. tak preju pevny nervy ale stoji to za to, je to mazel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 14dnů? dali Ti alespoň náhradní auto? Ještě mi řekni ve Tvém případě nesnažili se z toho nějak vycukat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Tak tady jsou moje dveře a kapota.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Ty jo tak to je masakr! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Jj nahradni auto mi cpali, ale ja je nechtel - nemel sem potrebu mame doma jeste favortika pickup s kterym jezdime s kamosem do prace uz nejakej patek takze sem jezdil timto. Par veci na ktery sem prisel pri skladani tapecu doma - strikal sem i interierovy listy - dopredu mi nedali novy tesnici gumy, nedali me do prahu u prednich dverich gumy do kterejch dolehaji dvere, a ulamali me packy na ovladani zrcatek a jeste par drobnosti takze tam pojedu a budu to resit jeste v prubehu tydne, vse snad bude ok, jsou tam pohodovi lidi a ja jim stal za prdeli tak to neudelali schvalne ale spis neco opomeli. aspon doufam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Tak jsem se byl pochlubit se svou rzí ve Škodovce. Technik na to kouk a dal mi kontakt na člověka, kterej to nafotí, pošle do fabriky a vůbec, zařídí co bude potřeba. Ale hned jako první mě upozornil, že aby to mohlo být uznaný jako reklamace, musí mít auto kompletně vyplněnou servisní knížku se všema serviskama, nesmí mít přešvihlý ani km na prohlídku ani 24 měsíců mezi prohlídkama. Pokud je tato podmínka splněna, neměl bybýt problém s reklamací. Zítra za chlapíkem jedu, tak uvidíme, jak se bude tvářit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Holy, jeslti mas vsechny servisky tak se nenech odbejt, jen at to opravim je to technologicka vada tak at to daji do poradku, ja bych mel snad dneska mit auto tak v patek pojedu do servisu znova a zkusim dohadat jeste predni gumy co mi nevymenili padouchove :D a nejaky dalsi serepeticky co mi tam trocha polamali tak snad bude vse ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Právě jsem dorazil ze Sokolova. Technik všechno nafotil s tím, že pravá strana není skoro vůbec poškozená, ale že se automaticky měni gumy na všech dveřích najednou. Jen po nich přejel prstem, řek že jsou to ty starý. Kapotu vyfotil, servisní knížku nakopíroval. Prej to bude trvat asi měsíc a pokud to Škodovka schválí, a dle jeho slov by neměl bejt problém, bude auto asi pět dní v servisu. Zeptal jsem se na náhradní vozidlo - poskytnou rádi, ale za úplatu, páč se na tohle nevztahuje záruka mobility. Nějak na tom nelpim, mám ještě Felinu, nebo služebního Rangera, takže pěšky určitě chodit nebudu. Jen jsem zvědavej, jak vyřešej kapotu...jestli budou opravovat, nebo dají novou - mám v ní dva ďůlky od krup, takže nová by se šikla... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Zdar Holy, tak super, drzim palce at to dobre dopadne, a u te kapoty ja se neptal, dosel sem s tim ze sem se docetl ze je to normalni jev, ze to proste rezavi a ze se meni za novou, technik trosku nejiste povide no uvidime co na to reknou a pak pohoda, nova kapotka, takze super, jen tam dneska jedu krs ty predni gumy ty me musi vymenit kor kdyz rikas ze se automaticky meni vsechny. Tak at ti to dopadne a pak dej referat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 to Holy: Jestli máš servisky OK tak není problém (můžeš mít i trošku přešvihlé km-podle mne je 500km v toleranci). Taky jsem měl v kapotě dolík. Kapota je výměnný díl, takže Ti ji vymění celou. A když ne, tak na tom trvej. Byl tam špatný technologický postup svařování. Good luck! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 (upraveno) Dneska mi volal technik - dveře a těsnění je uznaný, ale chtěj ještě fotky tý kapoty, prej si myslej, že je to od "bouchání" kapotou při zavírání... Byl jsem se na to podívat...ale ty rezatý fleky, jsou přesně mezi těma černejma čudlama v nárazníku...takže omlácený od nich to bejt nemůže. Krom toho jsem si pořádně prohlídnul celej svár...na několika místech se už oloupal průhlednej lak a začíná to oxidovat...takže to snad budou do Bolky pádný důkazy. Upraveno Květen 19, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Tak je to zařízený..31 vezu auto servisu - výměna kapoty + oprava lemů všech dveří a výměna těsnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Tak moje uz je na posouzeni ve skodovce. Kdyz mi rekl tyden bez nahradniho vozidla tak jsem zacal lapat po dechu. Technik slibil ze se to pokusi vybehat do tydne pac mam 500 km do garance. Jeste panove nevi ze na to budou mit 5 dni maximalne pres vikend a to jeste bude na vikend nejaka predvadecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Já to tam dal v pondělí, že prej se v pátek ozvou....neozvali, tak ještě počkám do pondělka a ozvu se sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Tak super Holly, mel sem to tam asi 14 dnu nez mi to vsecho udelali a pak jeste dvakrat reklamace, ale nakonec vse ok. Tak at ti to dobre dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Dneska volali, že zejtra mezi 15-16 bude auto k vyvednutí...tak sem zvědavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.