Maik Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Tak jsem ani pres velke znamosti na velicich technickych mistech neuspel,serviska musi byt vyplnena od autorizaku...Rikali,ze auto se muze spravovat jinde,ale ze ten servis musi posilat servisni zaznamy o provedenych opravach do skodovky(takovy ten A4 papir,kde se krizkuje povrchova kontrola karoserie a vsechny garancni ukony...) a oni by si to meli zaznamenat do systemu,tak jsem se na ne na blbce vyprdl,vcera jsem koupil nove,mekke gumy za 2500,- (oproti tem starym jsou jak perinka), vymenil je,obrousim tu rez,kterou ty gumy zacaly,pretru lakovaci tuzkou a snad to bude drzet...:D Jen zaverecna rada pro lidi,co nechcou davat skodovce nesmyslne prachy za garancky a opravovat si auto v jinem servise. Nejdriv se zajdete zeptat do skodovky,co vsechno je k tomu potreba Boleslavi dokladat,aby zaruka nepadla a muzete v klidu servisovat jinde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Mám jet v září na 3. servisku, ale jelikož zákonná záruka je dávno pryč, nelakovaný v neautorizovaným servise už mám akorát dveře, Škodovka se vymlouvá na co jen může, tak vážně zvažuju, že do Škodovky už nepojedu, posledně jsem tam nechal 8t. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 garny a mas vyreseno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 já už nikam jinam než ke Garnymu nejezdím. Do autorizáku mě nikdo nedostane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 tak jsem se po 3 měsících vyřizování dočkal a dnes bylo auto převezeno do AUTOCENTRÁLY HLUČÍN na lakovnu z důvodu rzi prahu na řidičově straně... tak doufám že mi to poskladájí tak jak mají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 V autocentrale Hlucin jsem mel auto na opravu po bouracce,menili mi predni pravy blatnik. Kluci jsou tam sikovni a s tim jejich sefem byla skvela domluva, byl jsem tam spokojeny,tak snad i tobe to tam daji v poradku dokupy:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 tak zítra v 15hod má být auto hotové, ale volal mi dneska mechanik, že škodovka nechce proplatit nové těsnění... prý že jedno stojí litr. Co myslíte vy? přiltačit na ně, nebo to nemá cenu? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 pokud byla příčina rzy to těsnění, které prodřelo lak, tak trvej na jeho proplacení, nebo tě tam chtějí snad mít do skončení záruky ještě na návštěvě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Ja kupoval vsechny 4 tesneni kolem dveri za 2500 ve skodovce,nejak se mi nezda,ze za jedno po tobe chteji litr...Taky bych zkusil pritlacit na pilu,ta rez je snad zpusobena tim,ze skrabance od tesneni prodrely lak,ne? takze by to meli vymenit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 taky se mi to zdá postavené na hlavu, ale určitě to tak nenechám. Jsem ochotný při nejhorším přistoupit na nějaký rozumný kompromis, ale určitě celé to nezaplatím... Debila ze sebe dělat nenechám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Takže závěr: verdikt s těsněním je prý definitivní... dokonce jim prý škodovka zaplatila jen polovinu opravy, zbytek údajně platila pobočka... co je na tom pravdy, nevím... a ještě mi šefmechanik tvrdil, že záruka 12 let na prorezivění karoserie, ale když to má prorezivět skrz na skrz, ne tahle povrchová rez... nevím no, docházely mi argumenty, a jsem z toho lehce rozčarován... na druhou stranu, nalakovali to perfektně, akorát jsem tím přišel o prahové lišty, ale to už neva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Hod fotky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 zkusim to dneska vyfotit, pokud to stihnu ještě za světla, kdyžtak zítra :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Unas v Autoprofite sa k tomu postavili dost dobre. Mal som obuchane prahy na aute, tak som to dal spravit a rovno aj novy kaucuk + tie dvere a casti obuchane od tesneni. Prisiel som do Autoprofitu a hned bez vahania objednali tesnenia na ich naklady. Takze aspon takto to dopadlo, servisku nemam vyplnenu, takze by som tam ani nepochodil. Som rad ze nemusim kupovat aspon tie tesnenia. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 ... na druhou stranu, nalakovali to perfektně, akorát jsem tím přišel o prahové lišty, ale to už neva :) Jak přišel o lišty? Mě dělal to samý a o lišty jsem nepřišel. Sundali je, pak očistili od oboustranné pásky, nalepili novou a lišty nalepili na původní místo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 mně předali auto, a lišty ležely servané na zadních sedadlech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Asi horší oddíl...no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 Jj vypadá to tak protože mně to také dělali a bez jediného problému a nalakovano taky super ! Auto elán teplice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 tak to jsem se opět zklamal... ... aspoň že to poskádali slušně, žádné ulomené příchytky a podobné věci, které tu jsou k vidění na foru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Calex Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Cca před 2 měsíci mi po nehodě měnili v servisu páté dveře za nové. Nyní začínají z laku vystupovat "špendlíkové hlavičky", které na různých místech zvedají lak. Myslíte, že je to vada plechu dveří nebo jen špatný lak? Foto přiloženo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 to je jedno co to je, ale jestli to dělal autorizák, tak jim to omlať o hlavu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.