mischicka Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Ty woe, nějak jsem tohle téma nesledoval, o to víc jsem teď v šoku - než kvůli poškození od těsnění rozebrat a lakovat půl auta, tak to raději udělat jak píše Mr. Olaff. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Lepší je to si sám vybrousit,vyzákladovat a stříknout do barvy.Práce na dvě hodiny a náklady asi 500,nic nesundaváš.Pouze si něco olepíš,a vypadá to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Nechci zpochybňovat Tvoje schopnosti, už jsi dokázal v jiných topicích, že zručnost Ti nechybí, ale podle mě sprejem doma v garáži neuděláš takový lak, jako v pořádném, dobře vybavením servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Doli má dobré zkušenosti s opravou, tak pokaždé to špatně snad dopadnout nemůže. Já mám dvě možnosti, buď zaplatím za těsnění minimálně 2 tisíce nebo to nechám na starost servisu. Dopředu se ale těžko odhaduje, co se nakonec vyplatí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Co varianta vzít těsnění a domluvit se servisem, ať si lakování klidně vykáže, ale nenechat je to udělat? A zrovna doli, i když ne v tomhle případě, s lakováním servisem moc dobré zkušenosti neměl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 (upraveno) Určitě to zkusím, ale je to stanovisko Škodovky a obávám se, že servis s tím nehne. Upraveno Červen 24, 2011 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Nechci zpochybňovat Tvoje schopnosti, už jsi dokázal v jiných topicích, že zručnost Ti nechybí, ale podle mě sprejem doma v garáži neuděláš takový lak, jako v pořádném, dobře vybavením servisu. Ani by si to na tom prahu nepoznal.Je to rozhodně lepší než tužkou.Akorát přemýšlím nad tou folií. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Tužka je nouzové řešení o ničem. Zakryje to škrábanec, aby nebyl exponovaný, ale většinou je to vidět ještě víc než předtím. Jinak neříkám, že když si to nalakuješ sám, tak to bude vidět, ale že ten lak nebude mít takové vlastnosti a trvanlivost, jako když to nalakuješ někde v boxu s profi vybavením. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Tužka je nouzové řešení o ničem. Zakryje to škrábanec, aby nebyl exponovaný, ale většinou je to vidět ještě víc než předtím. Jinak neříkám, že když si to nalakuješ sám, tak to bude vidět, ale že ten lak nebude mít takové vlastnosti a trvanlivost, jako když to nalakuješ někde v boxu s profi vybavením. No to asi né,ale než si nechat rozebrat půl auta?A přece jenom je to jen práh na který se nikdo nekouká.Hlavně že to už nerezne.Nevíš jakou folii tam dát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Průhlednou ochranou, ne? Takovou, co se lepí na kapoty, apod. Předpokládám, že každý prodejce / výrobce fólií má něco takového v sortimentu. A pokud je to celé jen o tvrdém těsnění, obešel bych vrakáče a zkusil koupit nějaké z FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Doli mel po tehle oprave taky obnovenej problem s tim profukovanim kolem toho zadniho maleho okynka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 tak procetl jsem nekolik stran a chystam se na reklamaci taky prohlidky mam od minulych 2 majitelu takze pohoda, dneska od skodovky na infolince ze prej muzu kamkoliv a ze o tom vedi i tedko, no a hned jak dostanu sluzebak tak to postavim do servisu a budu zvedavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 No to asi né,ale než si nechat rozebrat půl auta?A přece jenom je to jen práh na který se nikdo nekouká.Hlavně že to už nerezne.Nevíš jakou folii tam dát? cus tu foliu som ti uz ponukal ak mas zaujem vidim ze ju stale zhanas ja som ju nalepil je uplne super je pevna leskla a ani to nieje poznat ze tam vobec neaka je a co sa tyka tesneni zatial no problem :o folia je 3M SGH-6 zmeraj si kolko jej chces a poslem ti presnu nierku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Ok,díky.Zítra to změřím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Asi záleží na servisu. U mě všechno v pohodě, včetně lakování. Žádný problémy s dveřma, nebo rozstřikem, všechno profesionálně udělaný, k mý plný spokojenosti. By mě zajímalo, jestli má Doli metalízu. Protože ta se opravuje velice špatně - velikost zrna i směr nástřiku hrajou zásadní roli a pokud metalízu má, nevěřím, že to doma v garáži sprejem nastříkal tak, že to není poznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Černá magická s perleťovým efektem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 info od jednoho dealera - uz to neuznavaji tak to se mi nejak nezda, zkusime kamose v porsche prosek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Zjistili, že by museli přelakovat desetitisíce aut, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 asi jo, ten od porsche vypada schudneji, jen jsem rekl o co jde a uz mi rikal kdy v mesici mam prijet at nejdem tesne pred uzaviranim reklamaci v tom danym mesici abych tam byl zacerstva :D tak uvidime, uz aby prislo to zpropadeny sluzebni auto, jinak nemuzu nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Tak mám 2 možnosti.. - výměna těsnění + přelakování - jen výměna těsnění, ale kdyby mi to začalo reznout, tak už bych měl smůlu .. koukám na ty dveře a nevím, co mám dělat - .. co myslíte? Napravo je hrana od lakování, vlevo od ní je ten lak už takovej vytečkovanej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 ja bych dal vsechno prelakovat, jakmile to lakovani neudelas tak bys toho mohl litovat, ja jim to tam postavim a klidne at si to 2 mesice nechaji hlavne aby to bylo a udelali to poradne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 nové těsnění nezabírá, resp není to 100% mě se začíná objevovat základovka u zadních dveří na místě, kde fotil ViktorMPI. Asi udělám airbrushem rozstřik a ty plochy , kde doléhá guma oblepím průhlednou folií 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 ja bych dal vsechno prelakovat, jakmile to lakovani neudelas tak bys toho mohl litovat, ja jim to tam postavim a klidne at si to 2 mesice nechaji hlavne aby to bylo a udelali to poradne Myslím, že i když budeš mít služebáka, tak Tě nebude dva měsíce bavit čekat a většina lidí tady takovou možnost ani nemá, takže to do rozhodování přináší další významný faktor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 (upraveno) Zjistili, že by museli přelakovat desetitisíce aut, co? Přesně tak!!! Podle mě to má co dočinění s celou tuhostí karoserie (celá se kroutí-někdy to je i slyšet při přejezdu nerovností) a i se samotnou kontrukcí toho těsnění kde ulpívá prach a ten pak jemně dře a dře... Mě čeká už 3. reklamace - opět se na dosedacích plochách dělají bublinky. 1. byla OK 2. jsem si musel hradit již sám. Upraveno Červenec 8, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Bych jim ten saloon asi rozštípal na třísky, kdyby mi řekli, že si mám opravu následnou po jejich prvním zákroku hradit sám. Ani omylem! A fakt se nemůžu dočkat domů, abych se pořádné podíval na svojí, prt. tady to vypadá, že se to týká snad všech Okt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 (upraveno) U té druhé reklamace bylo ještě něco jiného - byly poškozené přední rohy prahů - jako vmáčklé. Nevím jak k tomu došlo. Vevnitř v prahu to začlo reznout. Takže výměna celého prahu a lak. Nicméně bublinky jsou tam opět. Fakt mě baví mít auto skoro měsíc v servisu (už 2x) No můžeš se maximálně vztekat. Já jsem to řešil i rovnou přes Š.A. Stejně tak i bublinkové 5.dveře - kdy mi jednoduše napsali: "Projevy na laku tohoto vozidla, provozovaného více jak 6 let, s proběhem 254392 kilometrů, v žádném případě zaviněné vytvořením tzv. zinkového vměstku nejsou." ;) Takže 10 let záruky na rez karoserie při koupi už jaksi neplatí?! Nebo to je jen u auta které má najeto max. 100tis km za 10 let?! Upraveno Červenec 8, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 (upraveno) Tak to dám asi i přelakovat, a jestli nebude něco ok, tak mě tam uvidí zas. Ať se starají. Pak to oblepím taky tou fólií. Važně jsem si nemyslel, že budu u OII řešit takovéhle problémy . Upraveno Červenec 8, 2011 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 mám 09 a taky to tam mám ošuchlane od gum,a to se řikalo že to dělaj jen starši ročniky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 driv se to rikalo, nejsi prvni kdo to hlasi i na aute po FL, nebo ze bys mel zase nejakou skladacku ? Vis ja se delaji auta pro novinare a recenze ... co sklad dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 počkam a když tak to zas vymněnim :) třeba za superba kombika ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.