Bohouš Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 (upraveno) Sháním kvalitní čistič disků, který po umytí disků nezanechává mapy a nemusí po umytí disky čistit vlhkým hadříkem do sucha.Mám matné disky a na těch mi zůstávají bílé mapy které musím extra ručne hadříkem doleštit. Zkoušel jsem od značek jako je Rivax, Mafra, Sonax a Wurth, ale bohužel nic nefunguje bez námahy. Díky za Vaše zkušenosti a postřehy Upraveno Červen 14, 2013 uživatelem Bohouš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Ty bílé mapy způsobuje podle mě tvrdá voda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Já vyzkoušel z recese již ve detaelingu zmiňovaný čistič Krbů a Kamen(Krbík) a veškerá nečistota po jedné minutě působení šla dolů pouhým opláchnutím a disky se lesknu a jsou super čisté :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 peakt: taky používám čistič na krby a kamna a je to super, ale ty jeho bílé mapy podle mě způsobuje tvrdá voda. U nás je hodně tvrdá voda a na kolech i na autě mám pokaždé bílé mapy a je to určitě tou vodou, protože kola i auto jsou opláchnutá od čistícího přípravdu pořádně... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Je pravda,že mě to mapy nedělá. Vodu tvrdou nemáme,tak to bude asi tím. Takže dle mého názoru,jestli to je vodou,tak s tím nic nenaděláš,leda že bys to umejval balenou vodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Jediná možnost je po umytí kola důkladně osušit a když tam nebudou ty mapy, tak zavoskovat... Jinak já používám Carlan, nedám na něj dopustit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Díky za připomínky a tou vodu by to mohlo být, protože na chatě se mi to loni nestávalo.Kámoš mi říkal, že jsou mycí boxy někde u Prahy kde mají odvápněnou vodu, ale tam nebyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 (upraveno) Zdravím Vás chlapi, problém vyřešen = bílé mapy jsou od čistících přípravků.Objednal jsem ALU CLEAR a v Pátek zajel na myčku jako jezdím vždycky a tvrdou vodou to není určitě.Řekl bych, že ten přípravek má jiné složení než všechny ostatní od renomovaných výrobců ( má lepší vlastnosti i co se týká ochrany povrchu po umytí ).Odkaz níže viz níže. http://www.aluclear.cz/ PS: naprostá spokojenost Bohouš Upraveno Červen 23, 2013 uživatelem Bohouš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 (upraveno) Jo jo, ten aluclear je tu známý, prodává to i na zdejším fóru náš člen a hlavně na VW foru. Já to myju kyselinou solnou - 1 litr za 30,- Kč a výsledek super. Upraveno Červen 23, 2013 uživatelem KaJe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 velka spokojenost s aluclear 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 taky jsem spokojenej s AluClear 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 (upraveno) tak po kouknutí mě to hodně zaujalo. Cena Aluclear je výborná. Momentálně jsem si mimo toho Krbíku co používám na silné znečištění koupil ještě nějaký přípravky Carlson na kola co měli Kauflandu v akci za 39Kč a až je spotřebuju,tak zkusím ten Aluclear Upraveno Červen 24, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Rovnou objednej Aluclean a zkus pro porovnání na jedno kolo dát ten a na druhý ten šmejd z Kauflandu, nebo jakejkoli jinej rádoby čistič disků. Ten rozdíl je astronomickej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 kdo to tu prodava na foru? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.