Přejít na obsah

Klimatizace

switcher

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
no mne ten smrad prestane pri vymene filtru takze to asi zatim dezinfekci ne potrebuje.

Chce to vyčistit ten výparník dělá se to při dezinfekci klimy co tu řešíš nech to vyčistit a doplnit a uvidíš jak bude makat :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím,dnes v těch hicech přestala klima (manual) fachčit.Snažil jsem se tomu nějak pomoci,ale bezvýsledně.Jen teplý vzdoušek.Prozvonil jsem vodiče od kompresoru k ŘJ (J293) T14a/10-T2r/1 a T14a/6-T2r/2 zdají se být v pořádku.Když,ale na nich měřím napětí při nakoplé klímě ukazuje se na měřáku 0 V.Odpojím-li svorkovnici od kompresoru naměřím bez zátěže jen cca 9V.Zkusil jsem i natvrdo připojit napětí z baterky cca 14 V a kompresor tlačil a chladil.Jaké napětí by tam mělo jít?Jsou ještě nějaké další prvky k regulaci?Teď mě napadlo ještě zaoxidované svorkovnice.Má někdo ještě nějaké rady co dál?

Odkaz ke komentáři
Zdravím,dnes v těch hicech přestala klima (manual) fachčit.Snažil jsem se tomu nějak pomoci,ale bezvýsledně.Jen teplý vzdoušek.Prozvonil jsem vodiče od kompresoru k ŘJ (J293) T14a/10-T2r/1 a T14a/6-T2r/2 zdají se být v pořádku.Když,ale na nich měřím napětí při nakoplé klímě ukazuje se na měřáku 0 V.Odpojím-li svorkovnici od kompresoru naměřím bez zátěže jen cca 9V.Zkusil jsem i natvrdo připojit napětí z baterky cca 14 V a kompresor tlačil a chladil.Jaké napětí by tam mělo jít?Jsou ještě nějaké další prvky k regulaci?Teď mě napadlo ještě zaoxidované svorkovnice.Má někdo ještě nějaké rady co dál?

že by moc media?

Odkaz ke komentáři

Zdar všem. Mám takový problém. Před nějakým časem když začalo být teplo jsem pustil AC a žádná změna v teplotě vzduchu.

Zjišťoval jsem kde by mohl být problém a dle přítele automechanika na telefonu stačila jen naplnit (při zapnutí klimy zakolísání volnoběžných otáček prý značí, že kompresor je v pořádku). Bral jsem to

jako hotovku a objednal jsem se v servisu na naplnění. Jaké bylo mé zděšení když mi technik oznámil že se z kompresoru zakouřilo zajiskřilo a zemřel.

Poradí mi někdo jestli je možné kompresor vyndat a jezdit bez něj než ho nechám opravit? Nový je stašlivá pecka a z vrakoviště se mi ho nechce

kupovat abyh neměl dva který jsou na h...o. Všem díky za rady

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zdravím, mám dotaz. Dneska jsem čistě náhdou našel, jak mi z prasklého spodního krytu motoru čouhá nějaký "kotouček s nátrubkem" na internetu jsem zjistil, že jde o část spojky z čerpadla klimatizace - climatronic. Mrkl jsem do motoru a skutečně mi tento díl na řemenici čerpadla chybí. Můžu s tím nějaký čas jezdit, nebo to mám nechat opravit, případně je nějaké riziko poškození dalších částí motoru? Předem dík za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Zdravím, mám dotaz. Dneska jsem čistě náhdou našel, jak mi z prasklého spodního krytu motoru čouhá nějaký "kotouček s nátrubkem" na internetu jsem zjistil, že jde o část spojky z čerpadla klimatizace - climatronic. Mrkl jsem do motoru a skutečně mi tento díl na řemenici čerpadla chybí. Můžu s tím nějaký čas jezdit, nebo to mám nechat opravit, případně je nějaké riziko poškození dalších částí motoru? Předem dík za odpověď.

Tak sem to měl u známého v servise a spojka se protáčí na čerpadle klimatizace, takže buď to půjde zrepasovat nebo nové čerpadlo......Má někdo zkušenosti s rapasí tohoto čerpadla, jestli se to oplatí apod?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...