VSemi Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 houmíku...tu klime chce fakt jednou za dva roku zkusit na těsnost a doplnit..................když je málo chladiva tak pojede blbě a půjde do kytek a dezinfekzi...až ucítíš že smrdí tak ji nech vyčistit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 no mne ten smrad prestane pri vymene filtru takze to asi zatim dezinfekci ne potrebuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 no mne ten smrad prestane pri vymene filtru takze to asi zatim dezinfekci ne potrebuje. Chce to vyčistit ten výparník dělá se to při dezinfekci klimy co tu řešíš nech to vyčistit a doplnit a uvidíš jak bude makat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gocek Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Zdravím,dnes v těch hicech přestala klima (manual) fachčit.Snažil jsem se tomu nějak pomoci,ale bezvýsledně.Jen teplý vzdoušek.Prozvonil jsem vodiče od kompresoru k ŘJ (J293) T14a/10-T2r/1 a T14a/6-T2r/2 zdají se být v pořádku.Když,ale na nich měřím napětí při nakoplé klímě ukazuje se na měřáku 0 V.Odpojím-li svorkovnici od kompresoru naměřím bez zátěže jen cca 9V.Zkusil jsem i natvrdo připojit napětí z baterky cca 14 V a kompresor tlačil a chladil.Jaké napětí by tam mělo jít?Jsou ještě nějaké další prvky k regulaci?Teď mě napadlo ještě zaoxidované svorkovnice.Má někdo ještě nějaké rady co dál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Zdravím,dnes v těch hicech přestala klima (manual) fachčit.Snažil jsem se tomu nějak pomoci,ale bezvýsledně.Jen teplý vzdoušek.Prozvonil jsem vodiče od kompresoru k ŘJ (J293) T14a/10-T2r/1 a T14a/6-T2r/2 zdají se být v pořádku.Když,ale na nich měřím napětí při nakoplé klímě ukazuje se na měřáku 0 V.Odpojím-li svorkovnici od kompresoru naměřím bez zátěže jen cca 9V.Zkusil jsem i natvrdo připojit napětí z baterky cca 14 V a kompresor tlačil a chladil.Jaké napětí by tam mělo jít?Jsou ještě nějaké další prvky k regulaci?Teď mě napadlo ještě zaoxidované svorkovnice.Má někdo ještě nějaké rady co dál? že by moc media? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 (upraveno) Zdar všem. Mám takový problém. Před nějakým časem když začalo být teplo jsem pustil AC a žádná změna v teplotě vzduchu. Zjišťoval jsem kde by mohl být problém a dle přítele automechanika na telefonu stačila jen naplnit (při zapnutí klimy zakolísání volnoběžných otáček prý značí, že kompresor je v pořádku). Bral jsem to jako hotovku a objednal jsem se v servisu na naplnění. Jaké bylo mé zděšení když mi technik oznámil že se z kompresoru zakouřilo zajiskřilo a zemřel. Poradí mi někdo jestli je možné kompresor vyndat a jezdit bez něj než ho nechám opravit? Nový je stašlivá pecka a z vrakoviště se mi ho nechce kupovat abyh neměl dva který jsou na h...o. Všem díky za rady Upraveno Červenec 15, 2010 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gocek Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Zdravím,klima vyřešená ,byla to zaoxidovaná 30 A pojistka na poj.boxu akumulátoru(S164).Mrša jedna při měření je dobrá,ale právě,jak už někdo psal výše byla zapečena,stačí očistit ,zaškrábat kontakty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rob314 Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Zdravím, mám dotaz. Dneska jsem čistě náhdou našel, jak mi z prasklého spodního krytu motoru čouhá nějaký "kotouček s nátrubkem" na internetu jsem zjistil, že jde o část spojky z čerpadla klimatizace - climatronic. Mrkl jsem do motoru a skutečně mi tento díl na řemenici čerpadla chybí. Můžu s tím nějaký čas jezdit, nebo to mám nechat opravit, případně je nějaké riziko poškození dalších částí motoru? Předem dík za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rob314 Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Zdravím, mám dotaz. Dneska jsem čistě náhdou našel, jak mi z prasklého spodního krytu motoru čouhá nějaký "kotouček s nátrubkem" na internetu jsem zjistil, že jde o část spojky z čerpadla klimatizace - climatronic. Mrkl jsem do motoru a skutečně mi tento díl na řemenici čerpadla chybí. Můžu s tím nějaký čas jezdit, nebo to mám nechat opravit, případně je nějaké riziko poškození dalších částí motoru? Předem dík za odpověď. Tak sem to měl u známého v servise a spojka se protáčí na čerpadle klimatizace, takže buď to půjde zrepasovat nebo nové čerpadlo......Má někdo zkušenosti s rapasí tohoto čerpadla, jestli se to oplatí apod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.