Přejít na obsah

JoeLův šmoula

Doporučené příspěvky

• o 5 týdnů později...

Tak..k volantu jsem se přes samou práci ještě nedostal, tak dojíždím ten modrý hnusný :D Octávka má po koupi a servisu najeto něco kolem 5 tkm a šlape výborně :) Hrozně mě teda štve pípání, když dochází benzín nebo prostě když to na něco upozorňuje..to je tak hlasitý pípanec, že se kolikrát i leknu :D

Jinak klasika, tah 74kw už nestačí, už se to zdá líné :D Spotřeba nic extra, mám přece jen težší nohu, tak jezdím kolem 6-6,5...když se ale snažím, vejdu se i do 5,3 :), ale snažím se nerad :D.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nene chlapi, to jsem nedělal já. Jsou tam origo xenony, ostřiky, naklápění.. Já jen dodělával ty stříkací čudlíky :D protože byl měněn nárazník. Jinak je právě vše původní.. Ale světla se rozsvěcí automaticky, je pravda, že jsem je nezkoušel zapnout klasicky a pak zkusit dálky :) Zkusím a napíšu :)

Odkaz ke komentáři

Heh..tak jsem zjistil, že jsem šulin :lol: Mám tam denní svícení, tak se mi světla zapnou automaticky..a když přepnu na dálky, tak xenon zhasne :) Když světla ale rozsvítím po staru, tak svítí xenon i s dálkama, tak jak jste psali :D Ještě se asi mám co učit :D

Jinak dodělávat xenony je pěkná hovadina, když vezmeš co všechno musíš udělat...ostřiky, aut. náklon..to se nemůže vyplatit..

Odkaz ke komentáři

Dnes objednány zimní patnáctky od Vredestein (Snowtrac 3) :) Mám je vyzkoušené na Zafiře a na to, že je Zafira jen předokolka, tak to v zimě vyjelo slušné kopce, tak není co řešit :) Teď už jen nějak vyčistit ty pekelně zasrané origo 15"...bývalý majitel jim dal co proto..jsou celé černé..snad to půjde nějak dolů..

Odkaz ke komentáři

Nad tou SPZ je obyčejný 30cm led pásek :) Na Ebay.com koupíš za pár korun..a práce byla asi 10 minut... Jinak ty Vredesteiny fakt doporučuju..odjel jsem jednu zimu na předokolce a fakt jsem čuměl, co to vyjelo bez prohrábnutí. A to jsem zkoušel Googyeary, Micheliny, atd atd... Za 1300 kus je to fakt pecka. Na čtyřkolce to bude masakr totální :)

Odkaz ke komentáři

Tak gumy dorazily... Vredestein Snowtrac 3 195/65/15 :) Za ty peníze absolutně nejlepší zimní gumy! :)

Loni jsem je kupoval na Zafiru a letos jsem se vykašlal na nákup letních na Zafiru (není to bezpečné, ale co už..), takže jsem na těch zimních Vredesteinech odjel i celé léto :D A vzorek drží parádně, nesjíždí se tolik jako sra*ky typu Goodride, Barum Polaris 2, atd..

A perlička na závěr: V těch parnech, co nás donedávna sužovaly, mi začala pouštět modrá barva z přední části kapoty...takže bouchnuto a špatně stříknuto :( Zkusíme rozleštit, třeba se s tím něco povede udělat..

post-29751-0-24381100-1378579032_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...