kaur Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Tak jsem přečetl všechny příspěvky o kolísání otáček a vypínání motoru během jízdy nebo startování O1 20V turbo AGU. Zkontroloval hadice a vyměnil pouze děravou podtlakovou posilovače brzd.Vyměnil váhu vzduchu (ne original ale China), relé palivového čerpadla,vyzkoušel jsem nové palivové čerpadlo.Vyčištěna škrtící klapka.Diagnostika nenašla nic vadného.Nepamatuji si co tam byly za chyby,ale bylo tam něco jako přizpůsobeni směsi, chudá směs. Zkoušel jsem všechno a nic.Teď jezdím s odpojenou váhou vzduchu a motor nevypne.Když váhu zapojím motor prostě vypne během jízdy, dojedu, vypnu motor a potom nenastartuji.Dělá to jak si chce v různých intervalech.Díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest o2r Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Podařilo se ti vyřešit problém s náhodným chcípáním? Děje se mi úplně to samé a nevím kde začít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
andour Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Mě to dělá taky. Jen když jedu na rezervu. Dal jsem vyměnit pal. filtr a čerpadlo. Dám vědět, jestli to pomohlo. Motor mám AGU. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Duck Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Mě to dělá taky. Jen když jedu na rezervu. Dal jsem vyměnit pal. filtr a čerpadlo. Dám vědět, jestli to pomohlo. Motor mám AGU. Ahoj, mám stejný problém, vyřešil jsi ho nějak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Mě to dělal Halluv snímač,po výměně jede normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blonďák Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Zdravím,me motor chcípne jen při brzdění ,otáčky spadnou a motor vypne,diagnostika nic nepíše,nevi někdo co by to mohlo dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Píšeš, že máš China váhu vzduchu .... já když jsem měl AGU a odešla mi váha, chtěl jsem ušetřit, tehdy ještě asi nebyly China váhy (bylo to asi před 10 ti lety), ale koupil jsem nějakou za poloviční cenu v Polsku ... "bardzo dobra" ... nedělalo to dobrotu, kolísaly otáčky, netáhlo to. Tak jsem pak stejně koupil origo Bosch váhu a jezdilo to jako z praku. tehdy stála váha skoro 5 litrů, dneska se myslím vlezeš do 2 litrů .... dej tam origo váhu a uvidíš ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stano82 Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 "bardzo dobra" to je take ich :) ono na tom sa neoplati setrit, nikdy to neurobi dobrotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blonďák Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Zdravím,me motor chcípne jen při brzdění ,otáčky spadnou a motor vypne,diagnostika nic nepíše,nevi někdo co by to mohlo dělat?RS 2001 132kw,jsem z toho už v koncich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Zkus odpojit váhu vzduchu. Bude svítit sice kontrolka, ale tu neřeš. Případně pak zkoušel jsi kontrolovat věci zmiňované výše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 ked brzis motor vypne ? tak to by som nechcel,teda dost pruser. Brzdy funguju na podtlak, pokontroluj hadice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blonďák Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Při prudším brzdění otáčky klesnou a motor zdechne,hadicky jsem projel,vse ok ,nedělá to vždycky ,váhu odpojit zkusím,ale spíš bude něco s tím brzděním ,díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blonďák Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Při odpojené váze vzduchu vše ok,motor nezdechl,vymenil jsem váhu za novou a dělá to pořád ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 váha originál Bosch ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blonďák Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Jj Origo Dá se jezdit dlouhodobě s odpojenou váhou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 no, mělo by to jet na nouzák a bude vysoká spotřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 (upraveno) Na klasický nouzák to nepojede, jen bude pevně nastavené nouzové množství vzduchu. Měl by jsi mít vyšší spotřebu a nižší výkon oproti funkční. Zkus si od někoho půjčit 100% funkční váhu. Dlouhodobě bych s odpojenou nejezdil, protože skutečné množství vzduchu bude jiné, než to nouzové, v důsledku toho nebude úplně ideální směs benzin/vzduch. Upraveno Červen 27, 2016 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 me to chcipne vzdycky první start dne nebo jak to je poradne vychladne, ale dela to jen jak je teplo l,uz minuly rok sem s tim mel problem ted to zaclo znova,druhy start pak uz bezi normalne, zkousel sem i 3x otocit klickem jestli to třeba neni cerpadlem, ale bez zmeny. Co by to mohlo byt? motor agu a vag bez chyb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Na klasický nouzák to nepojede, jen bude pevně nastavené nouzové množství vzduchu. Měl by jsi mít vyšší spotřebu a nižší výkon oproti funkční. Zkus si od někoho půjčit 100% funkční váhu. Dlouhodobě bych s odpojenou nejezdil, protože skutečné množství vzduchu bude jiné, než to nouzové, v důsledku toho nebude úplně ideální směs benzin/vzduch. jasný, blbě jsem to napsal, ale myslel jsem to tak jak píšeš ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 no podla mna az take zle to nebude aj ked vaha nevypocita objem vzduchu ,tak prva lambda to zachrani, sice troska neskor, cize realne tam moze byt max . bohatejsia zmes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 hlavně požnáš špatnou váhu na vysokých volnoběžných otáčkách a vyšší spotřebě ... vlastní zkušenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Nemusí to být pravidlem, mně už váha taky nedává dobré hodnoty a vysoký volnoběh ani vyšší spotřebu nemám. Pokud teda nemyslíš úplně mrtvou váhu :D duke: Tak ani ta bohatá směs není ideální. Dočasně se tak podle mě jezdit dá, ale rozhodně bych tak nejezdil trvale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blonďák Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Katalyzátor na autě není,predchozi majitel ho vymontoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 A to je reakce na co? Nikdu tu totiž kat neřešil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blonďák Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Sorry,tohle byla reakce na jiný chat room 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blonďák Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Tak pánové problém s vypínáním motoru vyřešen ,byl to ten air blow ventil,mel jsem HKS,ktery už se nevracel jak má a propouštěl vzduch,vymenil jsem ho za originál a je po problému,diky že tohle fórum existuje ,po přečtení jsem problém dokázal vyřešit sám bez servisu,kde by si naůčtovali majlant,jeste jednou díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.