Zavodnik Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Dobrý den, potřeboval bych radu. Nedávno mi začlo blbnou elektrické stahování okna u spolujezdce. Když zmáčknu tlačítko pro stažení okna tak motorek se rozjede a jen v tom divně chrčí.Když tomu trochu pomůžeme rukama tak kousek popojede. Předem děkuji za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 odišla sťahovačka okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Co je potřeba koupit abych to spravil ? Moc se mi to do servisu nechce dávat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 je treba to rozobrať a pozrieť či už nie je vymotané/roztrhnuté lanko...v tom prípade treba meniť celú sťahovačku...ak bude lanko OK,tak bude stačiť vymeniť tie plastové držiaky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Dobře,děkuji za rady. Přeji pěkný zbytek dne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 stačí sehnat jen to stahování motorek si přehodíš jý za stahovačku dával cca 700kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Pravdepodobne prasklo umelé vodítko na lište sťahovačky - bežná závada. Je ho možné vymeniť aj samostatne a v tom prípade nemusíš kupovať celú sťahovačku. V tvojom prípade ale, kedže ti to chrčí a skúšal si ho dvíhať a spúšťať, došlo k namotaniu lanka do sťahovačky a to už nie je možné opraviť. Musíš kúpiť celú....motorček ale vymontuješ svoj a dáš ho do novej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Děkuji moc za rady chlapi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Nějaký návod prosím jak vyměnit tu stahovačku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Richard Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Zdravím.Nejdou mi všechny okna,jak od řidiče,tak na jednotlivých dveřích.Kabely jsou OK,pojistky také,spoje OK,osvětlení-vše funkční i centrál.Přes počítač-bez závad.Nevím,co vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Začal bych od dveří, asi řidičových od dveří, zjisti zda jde do dveří šťáva a jestli ti neodešla komfortka, ikdyž to si nemyslím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Richard Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Vyměnil jsem komfortku,okna fungujou.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 zdravím, nevíte, jestli když prasklo jen lanko je potřeba vyměnit jen to?půjde to lehce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Celá stahovačka, lanko myslím dostupné samotné není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.