Neználek Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 To máš pravdu asi to očistím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Tak Hubert je o5 na všech čtyřech ,ale to trvalo podstatně déle než se čekalo.Doufám že už to půjde ;) kalupem. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 :D ! Ako vzdy chceme fotky Ako to vlastne dopadlo s tou tvojou druhou schade? Naozaj ju niekto ukradol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Tak tak je v prd.... asi cigáni do sběru hovada :lool: .A fotky budou ,ale až v sobotu :P ,teť není čas tam zajít dělám až do večera . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Dnes jsme o5 pokročili :) usadili jsme světla :D pokusně připasovali blatníky a kapotu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 budeš navařovat chybějicí nebo jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 (upraveno) dlouho jsem tu nebyl se dívat a musím říci ,že super jsem zvědavý jak dopadne tahle kombinace nových dílů a staré kastle,myšleno designově,držím palce a sleduji dále :D Upraveno Listopad 21, 2010 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 budeš navařovat chybějicí nebo jak?Jo Jime bude se pod světly navařovat a kapota se mírně zamračí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 já si řikal že to bude pořádně :D musíš rezat čelo, nebo se to vleze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Koupil jsem chladičovku z O1 a plech do kufru se vyřezal a udělají se kapsy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Pěkné kukadla Miro a Raztymu patří taky obrovská pochvala :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 jsem docela zvedav na vysledek. myslel jsem, ze se to bude ubirat trochu jinym stylem. preci jen se v dnesni dobe uz takovych aut v origo stylu nevidi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 no, tak tos překvapil.. čekal sem originálnější vzhled.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 no, tak tos překvapil.. čekal sem originálnější vzhled.. :DUž na záčátku vlákna jsem psal že že se k originálu asi nedostanu.Tak promiň že jsem tě zklamal. ,ale dělám ho hlavně pro sebe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 libi se mi jak si s tím hraješ, jak si to uživáš-o tom to je přeci, at už je to do stavu originálu nebo unikátu, nevypadá to že by to byl další lamionutuning, já bych řekl že to bude vypadat dobře... ale abych tě nechválil, je tu na muj vkus málo fotek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Jime máš na 100% pravdu ;) a fotek je tu opravdu málo :D ,sám určitě víš že s rukama od oleje,barev a ostatních věcí se strašně špatně fotí :) :D :smich: ale dík za podporu. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Ale fotek určitě přibude jak se to bude pomalu skládat ,to už nebude tak špinavá práce.a už to pomalu začíná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 no já vždy tatovi beru ty jednorázový chirurgický rukavice:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 TY CHIRURGICKÉ RUKAVICE MIREK POUŽÍVÁ KDYŽ SE MU CHCE MOČIT A NECHCE SI UŠPINIT PINĎOURA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Tak to je pravda je tam hrozná zima :D :o :P Dnes jsem cvičně dal jednu sedačku ,protože potřebuji pořádně usadit volantovou tyč,tak pár foteček jsem udělal jak ta sedačka tam pasuje .A přišla pošta pro Huberta hlava na fofr klacek a znovu DSG ,mě se prostě ten tvar líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 (upraveno) Miro a bude k DGS klacku taky DSG převodovka ?? Upraveno Prosinec 5, 2010 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvek!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 já bych řekl že jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 budeš nějak tužit kastlu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Dnes jsem sundaval zadní nápravu že nandám tu zrepasovanou,ale ze čtyř šroubů na přičce jsem dva ukroutil tak že to budu muset odvrtat.A to jsem to nastříkal všema sajrajtama co mám v garáži a nepomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 já se posral Kluci moc pěkný :) asi se budu muset stavit do gáru na kontolu.) ,ale k těm kóžám to chce klimu Jo a co ty cigára tam na kapotě :P TY CHIRURGICKÉ RUKAVICE MIREK POUŽÍVÁ KDYŽ SE MU CHCE MOČIT A NECHCE SI UŠPINIT PINĎOURA :) ;) :P :) :D B) RAZTĚJI Chybíš mi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Míro, málo fotek ALe opravdu jsem na Huberta zvědav, čím vším bude prošpikován 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 já se posral Kluci moc pěkný :) asi se budu muset stavit do gáru na kontolu.) ,ale k těm kóžám to chce klimu Jo a co ty cigára tam na kapotě :P ;) :smich: RAZTĚJI Chybíš mi :lool: Klima by se šikla ,ale zase bude šíbr přes půl střechy ;) . :smich: :smich: Míro, málo fotek ;) ALe opravdu jsem na Huberta zvědav, čím vším bude prošpikován :) Tome neboj však se dočkáš,a na Rozkoši už určitě budu Hubertem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 a co teda bude pod kapotou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Jime prozatím původní motor a potom se úkaže co tam vlastně půjde (otázka finací už silně krvácím :smich: ) Přihodím pár fotek jak jsem postoupil :D místo řidiče je už skoro hotovo.A zadní nárazník už čeká na svého kolegu do přední části vozu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Moc pekne Mirku, uz to zacina nabirat grady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.