MATTESS Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Nemáš zač. Na podzim, když ještě nějak moc nemrzlo, tak topila i naše 105ka. Ale s mrazy to už bylo horší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Dnes jsem si domů dovezl topení z Huberta ,bude probíhat repase a tu nemusím dělat v garáži a mrznout .Po konzultacích jsem původně plánovanou přestavbu za topeni z Felicie zavrhl jako nepotřebnou a zbytečně pracnou :D protože Hubert nebude jezdit v zimě tak že bude stačit jen ofuk čelniho skla aby nedocházelo k zamlžování .A to zvládne i topení původní. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 já mám teda pocit že muj rapid netopí o moc hůř jak toledo, rozhodně teda dřív, jen s tou manuální klimou si nějak nerozumím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Jime tak to v Toledu předělej na climatronik a máš klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Včera započnutá repase zdárně pokračuje ,dnes jsem předělal původní odpor tak že místo dvou rychlostí ;) jsem to překopal na tři :lool: dal jsem odpor z topení z Feldy a použil jsem i ovladač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 no ten tam mám, ale v rapidu s tím furt kvedlám a ne a ne se domluvit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Tak z toho mám taky hrůzu :) jsem rozmazlen climatronikem :) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 já si musel dokonce v manuálu najít co a jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Dnes proběhla montáž chladiče ,ale je tam hodně natěsno ,abych ho tam dostal tak bylo třeba vyříznout zadní stěnu ,ale ta se po menší úpravě namontuje zpět a bude na šroubování aby se dal chladič případně vydělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 teda ale za tolik roboty to chtělo něco lepšího než jen rohlíky ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Míra je energeticky nenáročnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Tam jsou i dvě klobásky ;) :palec: A dnes dostal Hubert balíček :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Mára se činil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 ale Fešák Hubert - Hubert Hrabě byl z Cimburkovy ulice na Žižkově :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Tome né ,tento Hubert je z HAVÍŘOVA :smich: žádná Praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Včera jsem na poště vyzvedl další baliček ,přišly nová akrylové skla na světla .Tak že když už to budu předělávat tak se do toho pustím komplet.Světla budou udělána podle vzoru světel které má na své octavce Mikl ,to je budou andělské oči kolem čoček a parabola bude nastříkána na černo .Vše potřebné už je doma jen doufám že se mi to podaří alespoň z poloviny tak pěkně jako jemu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Dnes jsem dodělal repasi topení ,zítra ho namontuji do Huberta a natáhnu hadice . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Včera jsem na poště vyzvedl další baliček ,přišly nová akrylové skla na světla .Tak že když už to budu předělávat tak se do toho pustím komplet.Světla budou udělána podle vzoru světel které má na své octavce Mikl ,to je budou andělské oči kolem čoček a parabola bude nastříkána na černo .Vše potřebné už je doma jen doufám že se mi to podaří alespoň z poloviny tak pěkně jako jemu pane Hubert moc pěknej, kde jsi sehnal ty skla samostatně? taky by se my hodili. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Nejsem Neznalek, ale maji je treba zde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Už jsem mu odkaz poslal sz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 No vypadá to zatím super, z počátku jsem si říkal, že lepší by to bylo jako origo veterán, ale tohle se zatím rýsuje zajímavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Dnes se Hubert podíval asi po roce jak vypadá sluníčko :D :) :P Taky jsem dodělal úchycení předních sedaček a natřel ještě jednou podlahu základem ,a zítra to napatlám tlumexem a jestli to uschne tak usadím přední sedačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Tak že sedačky pořád nejsou na místě :( ,tlumex v tomto počasí nějak neschne ,ale zato jsem pěkně nafetovanej ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Tak to konečně je suché a shaním tlumení na podlahu ,asi tam dám něco jako maji O1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 já sehnal koberec z F1 a pod origo kobercem je nastřihanej ještě tenhle, na zadní stěnu a plato jsem nalepil "deku" z pod kapoty z D feldy, ale jestli je to poznat to nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Jime to právě zháním bude to v sobotu tak jsem se pustil do ostřiků pro xenony ,budou tam vyjižděci z romstra ,už jsou na místě . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 (upraveno) že by exportní verze... Upraveno Březen 17, 2011 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Bych tipoval tak Finsko/Švédsko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 (upraveno) Jime to právě zháním bude to v sobotu tak jsem se pustil do ostřiků pro xenony ,budou tam vyjižděci z romstra ,už jsou na místě . Pěkně pokračuješ Mirku :palec: Upraveno Březen 18, 2011 uživatelem Dakie až tě ptkám, tak dostaneš :D necituj obrázky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 tak dnes jsem koupil nádržku na vodu pro ostřiky skla a světel ,sice nevim z čeho je ,ale to nevadí jen pro ni najít misto kde bude usazena Má 5l a dva motorky a byla za 200kč a taky jsem koupil krytky pro ostřiky světel z Romstra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.