Přejít na obsah

Škoda Rapid 135 zvaný HUBERT

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si domů dovezl topení z Huberta ,bude probíhat repase a tu nemusím dělat v garáži a mrznout .Po konzultacích jsem původně plánovanou přestavbu za topeni z Felicie zavrhl jako nepotřebnou a zbytečně pracnou :D protože Hubert nebude jezdit v zimě :blink: tak že bude stačit jen ofuk čelniho skla aby nedocházelo k zamlžování .A to zvládne i topení původní. :P

Odkaz ke komentáři

Včera jsem na poště vyzvedl další baliček ,přišly nová akrylové skla na světla .Tak že když už to budu předělávat tak se do toho pustím komplet.Světla budou udělána podle vzoru světel které má na své octavce Mikl ,to je budou andělské oči kolem čoček a parabola bude nastříkána na černo .Vše potřebné už je doma jen doufám že se mi to podaří alespoň z poloviny tak pěkně jako jemu :P

post-48-1299327323_thumb.jpg post-48-1299327347_thumb.jpg post-48-1299327585_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Včera jsem na poště vyzvedl další baliček ,přišly nová akrylové skla na světla .Tak že když už to budu předělávat tak se do toho pustím komplet.Světla budou udělána podle vzoru světel které má na své octavce Mikl ,to je budou andělské oči kolem čoček a parabola bude nastříkána na černo .Vše potřebné už je doma jen doufám že se mi to podaří alespoň z poloviny tak pěkně jako jemu :palec:

pane Hubert moc pěknej, kde jsi sehnal ty skla samostatně? taky by se my hodili. Děkuju

Odkaz ke komentáři
Jime to právě zháním bude to v sobotu tak jsem se pustil do ostřiků pro xenony ,budou tam vyjižděci z romstra ,už jsou na místě .

Pěkně pokračuješ Mirku :palec: :palec:

Upraveno uživatelem Dakie
až tě ptkám, tak dostaneš :D necituj obrázky..
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...