standach Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 zdravím vás všechny jsem tu nový a tak bych vám rád představil svou octu,není to žádná mladice rv.97. prostě klasická sériovka v základu. :D najeto poctivých 172 tk. garážovaná. bohužel již jednou bouraná. plánuji menší úpravy. vzhledem k mému rodinnému rozpočtu nebudou nijak snad doufám finančně náročné. nedávno jsem byl majitelem ford mondeo 2.0tdci rv 2004 výbava ghia.neskutečná to bezedná pokladnička. až udělám lepší foto tak to sem přidám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Vítej mezi náma, octa z fotky vypadá moc pěkně , jen by to chtělo větší kola, aspoň 15'' liťáky, protože pokud vidím dobře, tak teď máš 14'', že? Jinak přeju ať slouží mnoho kilometrů bez poruch a ať ti dělá jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Vítám tě tu :) Octa vypadá moc hezky přeju mnoho šťastných kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Vítej mezi náma, octa z fotky vypadá moc pěkně , jen by to chtělo větší kola, aspoň 15'' liťáky, protože pokud vidím dobře, tak teď máš 14'', že? Jinak přeju ať slouží mnoho kilometrů bez poruch a ať ti dělá jen samou radost ano jsou tam zatím 14" plánuji litá kola 15 nebo 16 ale nevím jestli je tam mužu dát,ve velkém TP jsou zapsaný 14 a 15.nevím jak by to vypadalo na 16.prozatím jsem vyměnil poklice,byly tam origoš škoda.poškrábaný,popraskaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Vítej tu a ať ti dělá Octa větší radost než Ford :) 16" ti zapíšou na každém úřadě, jsou povoleny od Škoda Auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Jak píše Dakie, 16'' tam můžeš bezproblémů dát, protože je mají povolený všechny octy. Předface octy mají v TP jen do 15'' (tak to mám i já), ale později Škodovka vydala prohlášení, že schvaluje na všechny typy OI 16'' kola, takže stačí zajít na úřad a tam ti je dopíší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Jo vítej,at slouží oktule. Mám kamoše, kterej vyměnil toho stejnýho focuse za oktávku a je nadmíru spokojen. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Jo vítej,at slouží oktule. Mám kamoše, kterej vyměnil toho stejnýho focuse za oktávku a je nadmíru spokojen. :) jsem nadmíru spokojen mám již jednu doma,1.9tdi 66kw a tahle je druhá.no a stím fordem modeo, to byl největší životní omyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Móóc pěkná předface oktulka ať ti dělá radost a spoustu km bez nehod ps:uříznu ti ruce jak to překopeš na face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 óóóó vítej mezi námi již značně prořídlými AEEčkaři zachovalá babča oktu nechej co možná nejvíce v původním stavu ;) tý jo docela mazec po 2,0 turbu a s další 1,9 s turbem pořídit tuto želvičku B) taak hodně šťastných km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 (upraveno) díky, babča to sice je ale jezdí pěkně.je to pořádný krok zpět,ale co na dojíždění do práce bohatě stačí.plánuji meší upravy jako větší kola,a zatmaveni oken od B sloupku do zadu včetně zadního okna.denní svicení,chtěl jsem ji ještě trochu snížit ale vzhledem k zimnímmu ježdění brzo ráno do práce nechci dělat udržbu silnic pluhováním stopy.jezdím po okrskách kdy cestáři potkám tak až druhý den odpoledne. Móóc pěkná předface oktulka ať ti dělá radost a spoustu km bez nehod ps:uříznu ti ruce jak to překopeš na face face né.ale když už tak, tak hotovou o pár let mladší.přiští octa bude po face. Upraveno Červenec 21, 2013 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 to jo na zasněžené okresky není snížený podvozek to pravé ořechové a ještě v kombinaci s pohonem předních kol. tam to chce spíš 4x4 s vyšší světlou výškou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 tak jsem dnes nechal zatmavit okna hned zítra dám foto.jak to vypadá.jen ještě nevím jaká kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Zdravím,také tě vítam a přeji ať Octa slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 co sa kolies tyka, ja ked som kupil octavku, tak som tam mal plechove disky 15", samozrejme ako spravny debil som si na to kupil nove letne gumy (boli tam len zimne) a ked som zistil ze tie plechace niesu vhodne pre moje oci chcel som kupit disky.. len som mal nove gumy, tak som si kupil seriove 15stky po facelifte (aj octu mam po... 2002) ze neskor budu zimne... ak chces ostat pri originalnych diskoch skoda, tak 15" tie seriove predfaceliftove, ak 16" tak by som bral tieto: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=10788 a ak 17 tak jednoznacne z RSy, http://m3.aimg.sk/inzercie/ba_img1_3252661318_auto-disky-disky-spider-5x100-r17-octavia-rs.jpg ak chces ine znacky tak tam neviem, nejak sa mi vsade pozdavaju viac originalne disky ako nejake O-Z a pod... :) sam uvazujem nad tymi 17", len sa trochu bojim nasich ciest... predsa len tie 15stky maju vyhodu ze sa s nimi da lietat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 tak tady dávám nové aktualnější foto mé okty.snad se bude líbit.mě se líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Me se taky libi na ty leta je zachovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Me se taky libi na ty leta je zachovala jsem rád že se líbí děkuji, ještě mě čeká dost práce.má vady na kráse ale za ty roky to ještě není tak hrozný.rád bych ji představil na živo na srazu.snad to stihnu dát ještě ty 16 litá kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 ZDRAVÍM tak po delší pauze jsem zde a mám pár novinek ohledně babičky octy. právě čerstvě po STK a je ok. kompletní výměna všech tlumiču, nová baterie, plastové nadkolky, denní svícení, přezuto na plecháče r 15 zimní, polepení b sloupku karbonem, výměna oleje a filtru. zatmavení oken ještě bych rád udělal rozvody radši at mám klidné spaní.litá kola.a větší brzdy,a taky nějaké pěkné křídlo. foto denního svícení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Tak jsem si zase pohrál,páč kdo si hraje nezlobí.udělal jsem si osvětlení zavazadlového prostoru(kufru),protože ta origoš lampička svítila jak bludička.jsou tam dva led pásky po 12 diodach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Osvětlení pěkné ale co ty zadní světla ! chttělo by to face ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 ty zadní světla jsou stejný? myslím připojení kabelu nebo se musí něco upravovat?,neměl jsem to ještě rozdělaný ani nevím jaký je mezi nimi rozdíl kromě lepšího vzhledu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Kabel stejný, upravit jedine ty listy pod svetlem a naraznik http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-zadnich-svetel-za-faceliftove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Jen neudělej chybu tu co já ! Já koupul jen světla bez nosičů žárovek ! Pak v žádných autodílech to neměli nebo nechtěli prodat zvlášť. Jen v drahé škodovce -_- nakonec jsem to sehnal z vrakoviště mám tam známou :) :D jinak mezi náma ty lišty bych raději taky sehnal než to řezal :D taťka mi to trochu šuro říznul :DD Jinak připojení je stejné,jen svěla se liší že staré světla jsou na 5 žárovek a nové na 4. Takže kdyby si měl o ty světla zájem ozvi se jestli je nepotřebuješ nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 paráda díky za tip.jdu do toho pak dám nějaký foto jak to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Mě ty zadní světla hodně pomohly ! Ty staré kazí auto ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) A mlhovka se světlem je dvouvlakno 21/4W. 21/5W nekupuj nepude tam :D Upraveno Listopad 9, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Jestli se domluví s mojí známou na tom vrakáčí tak mu tam nechá i ty žárovky. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 chlapci díky to jsou detaily které jsem netušil,díky za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Za málo,hlavně ať Octa slouží co nejdýl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.