Přejít na obsah

moje octa

Doporučené příspěvky

zdravím vás všechny jsem tu nový a tak bych vám rád představil svou octu,není to žádná mladice rv.97.

prostě klasická sériovka v základu. :D najeto poctivých 172 tk. garážovaná. bohužel již jednou bouraná.

plánuji menší úpravy. vzhledem k mému rodinnému rozpočtu nebudou nijak snad doufám finančně náročné.

nedávno jsem byl majitelem ford mondeo 2.0tdci rv 2004 výbava ghia.neskutečná to bezedná pokladnička.

až udělám lepší foto tak to sem přidám.

post-30071-0-59737100-1374167281_thumb.jpg

post-30071-0-21683100-1374401524_thumb.png

post-30071-0-57610600-1374401643_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octa z fotky vypadá moc pěkně :palec: , jen by to chtělo větší kola, aspoň 15'' liťáky, protože pokud vidím dobře, tak teď máš 14'', že? Jinak přeju ať slouží mnoho kilometrů bez poruch a ať ti dělá jen samou radost :palec:

ano jsou tam zatím 14" plánuji litá kola 15 nebo 16 ale nevím jestli je tam mužu dát,ve velkém TP jsou zapsaný 14 a 15.nevím jak by to vypadalo na 16.prozatím jsem vyměnil poklice,byly tam origoš škoda.poškrábaný,popraskaný.

Odkaz ke komentáři

Jak píše Dakie, 16'' tam můžeš bezproblémů dát, protože je mají povolený všechny octy. Předface octy mají v TP jen do 15'' (tak to mám i já), ale později Škodovka vydala prohlášení, že schvaluje na všechny typy OI 16'' kola, takže stačí zajít na úřad a tam ti je dopíší :palec:

Odkaz ke komentáři

díky, babča to sice je ale jezdí pěkně.je to pořádný krok zpět,ale co na dojíždění do práce bohatě stačí.plánuji meší upravy jako větší kola,a zatmaveni oken od B sloupku do zadu včetně zadního okna.denní svicení,chtěl jsem ji ještě trochu snížit ale vzhledem k zimnímmu ježdění brzo ráno do práce nechci dělat udržbu silnic pluhováním stopy.jezdím po okrskách kdy cestáři potkám tak až druhý den odpoledne.

Móóc pěkná předface oktulka :palec: ať ti dělá radost a spoustu km bez nehod :palec:

ps:uříznu ti ruce jak to překopeš na face :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

face né.ale když už tak, tak hotovou o pár let mladší.přiští octa bude po face. Upraveno uživatelem Dakie
necituj předchozí příspěvky ;)
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

co sa kolies tyka, ja ked som kupil octavku, tak som tam mal plechove disky 15", samozrejme ako spravny debil som si na to kupil nove letne gumy (boli tam len zimne) a ked som zistil ze tie plechace niesu vhodne pre moje oci chcel som kupit disky.. len som mal nove gumy, tak som si kupil seriove 15stky po facelifte (aj octu mam po... 2002) ze neskor budu zimne... ak chces ostat pri originalnych diskoch skoda, tak 15" tie seriove predfaceliftove, ak 16" tak by som bral tieto:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=10788

a ak 17 tak jednoznacne z RSy,

http://m3.aimg.sk/inzercie/ba_img1_3252661318_auto-disky-disky-spider-5x100-r17-octavia-rs.jpg

ak chces ine znacky tak tam neviem, nejak sa mi vsade pozdavaju viac originalne disky ako nejake O-Z a pod... :)

sam uvazujem nad tymi 17", len sa trochu bojim nasich ciest... predsa len tie 15stky maju vyhodu ze sa s nimi da lietat :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

ZDRAVÍM tak po delší pauze jsem zde a mám pár novinek ohledně babičky octy.

právě čerstvě po STK a je ok.

kompletní výměna všech tlumiču,

nová baterie,

plastové nadkolky,

denní svícení,

přezuto na plecháče r 15 zimní,

polepení b sloupku karbonem,

výměna oleje a filtru.

zatmavení oken

ještě bych rád udělal rozvody radši at mám klidné spaní.litá kola.a větší brzdy,a taky nějaké pěkné křídlo.

foto denního svícenípost-30071-0-33468500-1382206382_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Jen neudělej chybu tu co já ! Já koupul jen světla bez nosičů žárovek ! Pak v žádných autodílech to neměli nebo nechtěli prodat zvlášť. Jen v drahé škodovce -_- nakonec jsem to sehnal z vrakoviště mám tam známou :) :D jinak mezi náma ty lišty bych raději taky sehnal než to řezal :D taťka mi to trochu šuro říznul :DD

Jinak připojení je stejné,jen svěla se liší že staré světla jsou na 5 žárovek a nové na 4. Takže kdyby si měl o ty světla zájem ozvi se jestli je nepotřebuješ nové.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...