Přejít na obsah

Das Auto mit Luft aneb prostě touareg ...

Ol@f

Doporučené příspěvky

Aleši, Omdrovi to je jedno, svátek nesvátek, narozeniny nenarozeniny, on paří pořád, každej den se podívá do kalendáře a hned ví jak se jmenovat a když má ráno "těžší" hlavu a nemůže přečíst jméno v kalendáři, tak prohlásí, že se znova narodil a zase je co slavit :lol::palec:, já byl v pátek v pivovaru :jager: a trochu jsem Ondrovi pomáhal,

ta fotka ohňostroje mě baví :beer:

Odkaz ke komentáři

Aleši, Omdrovi to je jedno, svátek nesvátek, narozeniny nenarozeniny, on paří pořád, každej den se podívá do kalendáře a hned ví jak se jmenovat a když má ráno "těžší" hlavu a nemůže přečíst jméno v kalendáři, tak prohlásí, že se znova narodil a zase je co slavit :lol::palec:, já byl v pátek v pivovaru :jager: a trochu jsem Ondrovi pomáhal, ta fotka ohňostroje mě baví :beer:

Jardo to máš pravdu hold mládeneckej život má něco do sebe B)

Hosi vy dva me bavite, uz se tesim az to zase rozjedem :jelen: :jager: :jelen: :jager: :jelen: :jager:

:asie: :asie: :asie: :asie:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Honza: zajimavy ze chytaji i autorsky prava na ceskou hudbu ale tak ty tu funkci stejne znas takze o nic neprijdes.

Maggots: to jsme vcera resili s Alese, je to natolik jasny svetlo ze i kdyz to primo na tebe nesviti mas pocit ze oslnuje. Jak rika viktor, svarecka

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...