jirik01 Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Pozor. Dne 25.7.2013 se tvrdě kradlo v Liberci. Tak všichni co tam bydlí a nebo pojedou -dávejte pozor kde parkujete, mě stačil jen strom ,který mi auto částečně kryl a bylo hotovo.Auto stálo 5 metrů před domem na rušné ulici a pod lampou !!! a nestačilo to.Naštěstí zloděj byl vyrušen,ale škodu nadělal pěknou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 A procpak se jmenuje tema profesionalni pokus o kradez? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Také by mne zajímalo . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Kdyby to bylo profesionální tak auto není :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 a nebo i kdyby zůstalo, tak profíci moc škody nenadělaj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Asi ironie . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Tvrdá ironie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 a kde se nekrade ? a ne nadarmo se říká pod svícnem je největší tma. v práci máme kamery, noční záznam mizerný a vykradli auto i pod kamerou. černá postava, vypáčila zadní lepené okno vlezla oknem do auta vybral co se dalo a předními dveřmi odešel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirik01 Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Kdeže,bylo čistě odemknuté a pouze vylomená spínačka na podlaze.ŘJ v poho prostě ho zaplať bůh někdo vyrušil. Hodlám ted hodně investovat do ochrany vozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 investuj do pojištění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Jirko,můžeš investovat kolik chceš peněz do zabezpečení vozidla,ale stejně ti to bude prd platné :) Můžeš mít GPS,tajný vypínač,zámek zpátečky apd. ale když prostě zloděj to auto bude chtít tak si jej vezme,tak raději bych investoval do toho pojištění proti krádeži jak říká vaha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Pomůže vypískování vinka na okna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr_PM Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Proti krádeži auta ne, jenom tě potom může hřát u srdce, že okna bude muset čorkař vyhodit nebo se jich jinak zbavit, zkrátka budou neprodejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Ty jsou i bez pískování neprodejné Nej je mít dobrou pojistku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 kámo, pořádně se rozkoukej, toto je uplně špatná skece a uplně špatná téma.... Je tu nová sekce o LPG kde už toto myslím je dokonce napsané. První příspěvek se moc nepovedl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Tak já zahájím tuto novou sekci diskuzí o tom zdali si někdo z Vás nastavuje řídící jednotku LPG doma. Koukal jsem že se nechá koupit kabel i se softwarem. Já mám STAG 300 a slyšel jsem že je možné si to připojit k PC a sám si nastavit mapu a poladit si to doma. Už jste to někdo zkoužel a případně přidejte návod jak na to kurna to si někdo dělá prdel ne ?? tohle je kompletně okopírovanej můj příspěvek do sekce LPG ??? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21388 co to dělá tady ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Toho uživatele bych smazal, však se podívejte, co má v podpisu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Pokud to je hlasování tak taky hlasuju pro aby byl smáznut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 v procesu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirik01 Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Jirko,můžeš investovat kolik chceš peněz do zabezpečení vozidla,ale stejně ti to bude prd platné http://forum.octaviaclub.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif Můžeš mít GPS,tajný vypínač,zámek zpátečky apd. ale když prostě zloděj to auto bude chtít tak si jej vezme,tak raději bych investoval do toho pojištění proti krádeži jak říká vaha. Omlouvam se dlouho jsem tu nebyl.Jinak jsem to vyresil tim,ze jsem si koupil k autu i garaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.