Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Ale chlapci nepřehánějte,když vedle Vás zastaví větší auto tak určitě vám nikdy nebouchne přesně do lišty :D raději mi hoši prosím poraďte jak vyměnit čepy :D a pak bych si dojel na geometrii :D a prosím Martínku jestli bys mi poslal v odkazech jaké tam patří,děkuji :D :)

Odkaz ke komentáři

Vidím to asi na všechny a i stabilizátory,protože už to jde dost slyšet v autě jak přejedu kamínek jak to křápne. Jinak lupíno ty děláš ve škodovce že ? nevíš co by to mohlo dělat když točím volantem třeba úplně z leva do úplně do práva tak v jednom místě jak kdyby něco drhne.

Odkaz ke komentáři

možná ložiska na tlumičích co jsou v horním uložení tlumiče.

Takže budeš potřebovat:

1.chut do práce

2.trochu zručnosti v levé i pravé ruce

3.nějaké ten hevírek, vercajk, občerstvení a dobrou náladu(když není tak pivko spraví)

4.vercajk:klíč na kola(17),16,13,18,19,22nebo21klíč,pokud máš ráčnu tak plus pro tebe :palec: ,když tě něco zradí kladivo to spraví(taky budeš potřebovat)ocelový kartáč a nějaký to mazivo nebo uvolnovač rezavých šroubů,metr to je tak vše co mě napadlo z hlavy ted.

5.pokud se necítíš tak pak potřebuješ jen prachy :lol:

Odkaz ke komentáři

Máro, podle počtu kilometrů bych řekl, že ta náprava bude celá zralá na GO. Už jsi se na ni zespodu díval? Podle mě budou KO čepy, řekl bych i s řídícíma tyčkama, tyčky stabilizátoru, horní uložení tlumičů a asi i zadní silentbloky, ale musíš auto nejdřív zvednou a podívat na tyto díly jestli jsou v pořádku. Pak podle potřeby objednávat díly. Co se týká kde díly pořídit, tak doporučuji http://www.cc-autodily.cz/ , kde dělá zdejší člen Jelda (Martin Jeleček) a on ti přesně poradí, jaký konkrétní díly patří na tvé auto ;)

Odkaz ke komentáři

Nechci, ale taková je bohužel realita :( . Okolo 200 tis km se totiž dělá celková GO nápravy, protože je tam většina dílů KO. Taky jsem šel měnit jen pár dílů a nakonec to skončilo u GO, protože byla většina dílů KO nebo už se blížily ke konci své životnosti...

Odkaz ke komentáři

hele ono to nejni taka raketa zas uložení tlumiče horní s ložiskem 250ks,uložení ramene valeček origo 230ks,puk na rameno plny cca300ks,čep ramene spodní cca300ks.čep řízení cca 300ks nebo tyčku i s čepem ale to nevím ted z hlavy cenu víc tam myslím není jo ještě stabík uložení jedině origo vydrží nejdyl 200ks a tyčky stab 350ks no a si v tom za 3500 a máš 100tis pokoj

Odkaz ke komentáři

Napíšu tomu Jeldovi,koupím ty čepy,kamarád mi je pomůže vyměnit,skočím na geometrii a uvidíme. Jak jsem byl pod autem tak přední náprava vypadá ještě zdravě i když se v tom moc nevyznám. Každopádně děkuji za rady a budu doufat,že čepy problém vyřeší,popřípadě stabilizátory .:D

Odkaz ke komentáři

Už jsem psal Jeldovi,snad odpoví. Objednám ty čepy vyměním a uvidíme chlapi ! a Martine,ty mě začínáš děsit ! :D

Jinak se dělá to více pracé kolo,jak něco přejedu takový netlumený náraz. Strýc má tu O 1 1.8 20V vyměnil všechny přední čepy a už mu to netluče a má najeto 190 tisíc.

Odkaz ke komentáři

Do autorizáku nejezdím, ale jezdím do obyč. servisu, kde si berou 250 Kč/h a bezdrátová laserová geoška byla za 500,-, jo a ještě jsem měl prasklou jednu pružinu, tak se dávala použitá ze stejné motorizace.

Jinak já jsem za těch 8tis Kč měnil 2x horní uložení tlumičů, 2x řídící tyčky i s čepem TRW, 2x spodní čepy, 2x tyčky stabíku, 2x zadní plné puky, 2x uložení stabíku, 2x manžety na převodovce (nebo kde to bylo) a 1x pružina + geometrie + práce (cca 1600,-). Téměř všechny díly byly jak jsem psal origo Škoda a když už byla použita druhovýroba, tak ta nejkvalitnější, takže si myslím, že ta cena tomu odpovídá ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...