Zavodnik Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Zdravím kluci, tak jsem se dneska nudil a dal jsem se do podsvícení klik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Pěkný panáčku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Děkuji ! ještě nemám všechny hotové. Dělal jsem to z LED pásku :D jinak do pátku koupím ty usměrňovací diody a jdu na ty zadní světla dle tvého návodu. Jen jsem se chtěl zeptat jestli ty dvě žárovky můžu použít z těch starých předface světel,protože mi zbyly z toho všechny žárovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Ze starých světel žárovky použít nemůžeš, protože tam ani žádný dvouvláknový nebyly, musíš koupit nové 21/4W, nepoplést s 21/5W!!! Jinak budeš dělat i ty brzdová světla, když budeš kupovat usměrňovací diody? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Jo teď mi to došlo :3 že tam to bylo všechno rozdělené ! :D No přemýšlím o tom, jinak vlastně stačí vyměnit horní žárovku za 21/4W a spojit jí se spodní ? Návod je dobrý,ale raději se zeptám než bych něco posr*l :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Ano, přesně tak, do brzdovky se dá dvouvláknová žárovka, která bude mít na sobě připájený drátek na napájení obrysového vlákna a druhý konec drátku se zapojí do rozvodného plíšku od obrysovky, co je na nosiči žárovek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Díky Martine,zítra jestli bude čas,tak to udělám. Máš dobré nápady ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Zdravím Vás pánové po dlouhé době ! :) Octa přezutá,umytá. Jak jste na tom vy ? :D Jinak chlapi,jak tak drží ten zadní znak ŠKODA ? To je přilepené ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Máš ji pěknou! Zadnî znak je klasicky přilepený. Pokud to chcešvdát dolů, ta zkus vlasec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Jen vlascem ten znak nesundáš!!! Musíš sundat z kufrových dveří ten plast a z vnitřní strany ten znak drží 2 takový plíšky, ty sundáš a znak odlepíš od dveří. Místo po starém znaku musíš zbavit lepidla a odmastit a pak můžeš přilepit nový znak. Pokud by jsi chtěl mít vrata bez znaku, tak měj na paměti, že ti zůstanou ve vratech 2 díry, takže je potřeba je něčím zadělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Konny já jsem na zadních dveřích ty plíšky neměl a ani na druhej oktávce kde jsem to měnil nebyly vzadu. Myslím, že jsou jen vpředu v masce. Tam byly na obou oktávkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 (upraveno) Pokud jsi na zadním znaku ty plíšky neměl, tak už ten znak někdo měnil, protože když jsem dával nové znaky, tak jsem ty plíšky měl jak vpředu, tak i vzadu (měl jsem stále originál znaky) ;) Upraveno Březen 30, 2014 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 No tak to je někdo musel měnit shodou náhod na obou autech co jsem dělal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Buď koupím už nové loga nebo tam seženu ještě nějaké pěkné staré,protože přední je ošoupaný a zadní kdysi nějaký lump chtěl ukrást. Je popraskaný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Závy: asi ty znaky fakt už někdo měnil nebo u faceliftu byly znaky bez těch plíšků, ale je to zase divný, když vpředu by plíšky byly a vzadu ne...? :) Zavodnik: kup už nový znaky, tady v bazaru se dají sehnat za pěkný peníze a to auto s nima vypadá úplně jinak (samozřejmě líp) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Zdravím pánové po dlouhé době. Chlapi chtěl bych se zeptat,dnes ke mě přijel strýc s O I 1.8 20V 1998 s problémem,že mu přestaly fungovat budíky (otáčky,rychlost,palivo,teplota apd.) všechny ručičky leží a prý občas naskočí. Nevíte čím by to mohlo být ? Četl jsem něco s tišťaky,ale nějak tomu nerozumím tak se v tom nechci vrtat. Je možné tam dát z nějaké jiné 1.8 Octavie budíky ? Jinak ještě já bych potřeboval poradit s tímto tlačítkem viz. fotka. (D) Nejde vypnout,tlačítko furt svítí. Když zmáčku tak zhasne,pustím a zase svítí. Předem děkuji moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Na budíky, ano opravit to jde, za 1000 to někdo opraví, odhadovaná doba je prá +-5let než to začne dělat, to je normální u předFL octávek, mě leží už 2k km, nevím kolik je nafty, nevím kolik jezdím a vubec mě to netrápí :D Výměna je možná za stejné budíky, předpoklad že to začne zase dělat je 100% :D K tomu tlačítku, nějak nerozumím co vlastně chceš, když je vymáčknutý tak svítí barvou třeba červenou u mě, když zmáčknu tak žlutě... Pozor nefunguje když je nastaven ventilátor ofuku na čelní okno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Děkuji za rady :) zkusím mu sehnat nové budíky a na to tlačítko se podívu. Jinak chtěl jsem si taky snížit auto,ale asi raději ne :D viz. fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 no jestli jezdíš po takovéto cestě tak asi né. :D naopak udělat si ofroad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 ahoj padani rucicek je klasicka zavada u predfacelifu.navod jak opravit najdes na netu spoustu.staci proletovat cesty tistaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Jsem spíš přes pc než elektroniku. Díval jsem se na bazoš a tam na 1.8 předface seženu budíky levně. Standach: no to máš pravdu :D zdědil jsem lesní pozemky tak se musím o to starat a pěšky je to daleko :D riskoval jsem prasknutí vany,ale zvládl jsem to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Zdarec chapi, dostal jsem takový nápad a potřeboval bych poradit. Chci do předních světel na spodek zevnitř namontovat bíly LED pásek,který bych chtěl používat jen na denní svícení. Mám předfacelift,tak demontáž skel na světlech nebude problém,ale nevím jak to napojit,aby mi svítíli pouze ty led pásky bez parkovaček či normálních světel. Udělat nějaký vypínač zvlášt ? Předem děkuji za každou radu :) přijmu i kritiku nápadu,ale nechci denní svícení dávat dolu místo mřížek nárazníku,protože to má každé druhé auto. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin131 Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Ty pásky mě teda také zajímají ;) Jinak jsem se chtěl zeptat - koukám, že máš 16ky kola a gumy 205. Zdá se ti to auto taky slabší? :D Já mám od předevčíra stejné gumy a fakt je ten rozdíl (podle mě) znát. Motor mám 1.6 74 kW, předtím jsem měl gumy 195. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 (upraveno) tak o těch led páskách jsem taky přemýšlel ale problém je v tom že to prd svítí.budou tam jen takove male body které ve dne nebudou vidět.chtělo by to je zabudovat do nějakého zvětšovacího skla aby svítívost vinikla.nebo do nějaké skleněné trubičky.zapojení by šlo udělat pomocí spínacího rele jako mají denní světla. Upraveno Duben 24, 2014 uživatelem standach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Martin: Mel jsem taky 195/65/15 a nějakou větší změnu ve výkonu jsem nezachytil. Není to žádna 1.8T no :D ale jezdím většinou sám. Jinak auto na těch 205/56/16 krasne sedi a nemuzu si stěžovat. Každopádně max.16 kola větší bych nedávál. Standach: Až tak je to špatně ? Ty vysokosvitive smd pasky by měli byt dobré. Zitra hodím fotky jak to je na felicií. Jinak přemýšlím,ze bych sehnal ty čiré predface světla z l&k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Necpi takove kolotocarny na to auto. Bude to vypadat hrozne, svitit to zazracne nebude a chlupaty se na to urcite tvarit nadsene nebudou. To je muj nazor. Jestli mas mlhovky, tak znich si udelej deni sviceni. Montaz na 15 min bez tahani kabelu a vse bude svitit jak ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 měl jsem na zkoušku led pásky vubec to ve dne nebylo vidět oproti klasickým denním co mám ted.asi jsem neměl ty spravný vysoce svítívé.sundal jsem je a dal jsem denní do mřížek.hod jsem pak foto jak to teda svítí na felicií. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 A nebo dát do mlhovky nějakou žárovku která bude svítit bíle a dalo by se to používat jako denní svícení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 teď jsem obědnal ledkové mlhovky za pár kč na zkoušku a Dodo mi říkal jak se to dá udělat na denní svícené, stačí ve svorkovnici něco propojit a po nastartování se ti samy rožnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Pošleš odkaz na ty ledkové mlhovky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.