Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Chlapi loni na jaře jsem menil vsechny cepy,lůžka,silentbloky a udel geometrii a ted po zime opet zaclo klepat prave kolo. Klepe pouze pri zataceni na nerovnostech. Volant je trochu na krivo. Cepy byly znacky meyle,je mozne ze vydržely tak malo ? Nebo je problem nekde jinde? Zvuk klepani je jako železo o železo.

Diky za rady !!

Odkaz ke komentáři

Budes muset prohlidnout celou napravu, protoze tam toho muze byt vic, co muze klepat. Jinak jak napsal Laetry, Meyle byla driv dobra znacka, ale dnes maji bidnou kvalitu. Jinak taky mam silentbloky a cepy lemforder a max. spokojenost, do budoucna budu teto znacce nadale vernej :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

00516 cidlo f60 chce to napichnout na vag a mrknout na motorovku skupina na merene hodnoty muze byt vadna klapka. Takto od stolu ti nikdo moc neporadi, ale urcite vych zacal vycistenim a zakladnim nastavenim klapky

00519 cidlo g71 opet by melo byt u klapky nemas rozpojenou kabelaz nebo prekousany draty?

Odkaz ke komentáři

Jasný dám to někomu kdo se v tom vyzná... jen to potřebuji ještě na chvíli pak si chci koupit jiné ... ještě jedna otázka,mám možnost si půjčit klapku z OCT 1 ale z 74kw,pasuje na 55kw ? dále když jsem ze srandy zkusil odpojit lambdu sondu tak nevyskočila žádná jiná chyba než ta stejná 516.... fora už jsem pročetl nikdo to nikdo nevyřešil nějak ...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...