Kaby Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 zdravim zda se mi ze mam zasla predni svetla ma nekdo radu jak vycistit a ozivit svetla??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 zdravim zda se mi ze mam zasla predni svetla ma nekdo radu jak vycistit a ozivit svetla??? Kup si XERAPOL a lesti. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Jenže to ti pomůže na povrchu ale jestli jsou zaprašené za vnitř ;) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Můžu se zeptat jestli se tenhle přípravek XERAPOL může použít na přední světla??? Mám na Octavce trochu poškozená přední světla jako od kamenů a tak z provozu. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 (upraveno) OSKAR1: :D ;) Precitaj si co sa pytal KABY???? Ake svetla svetla chce ozivit??? :) :D Tu mas navod: http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/Renovace-svetel.htm :) :) Upraveno Listopad 15, 2009 uživatelem PROCHY603 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Ahoj..chci se jen zeptat...když jsme v sekci OII funguje pasta XERAPOL i na tato světla..zatím se mi zdá,že se bavíte o světlech z OI A ještě dotaz...zkoušel to někdo leštit i strojně? Já mám například modelářskou frézku s leštícími kotouči...tak jestli to to šlo s tím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest brukem Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Zkuste se podívat na www.autolesk.cz, tam je vše potřebné k renovaci světel. Není to zázrak, jen logika! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest brukem Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Tady naleznete video z renovace: http://www.stream.cz/video/484094-lesteni-...vace-svetlometu http://www.stream.cz/video/483967-lesteni-...vrzenych-plastu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Co mne jako elektrikáře okamžitě prásklo do očí je ta voda z flašky a hadice + elektrická vrtačka s hromadou větracích otvorů a rotující kotouč rozhazující vodu na všechny strany!!!! To je dost smrtelná kombinace!! Použijte accu vrtačku! Existují vrtačky s vyšší třídou ochrany pro vlhké a studené prostředí, ale do mokrého se musí používat bezpečné napětí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Zkuste se podívat na www.autolesk.cz, tam je vše potřebné k renovaci světel. Není to zázrak, jen logika! Jo mrknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest brukem Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Co mne jako elektrikáře okamžitě prásklo do očí je ta voda z flašky a hadice + elektrická vrtačka s hromadou větracích otvorů a rotující kotouč rozhazující vodu na všechny strany!!!! To je dost smrtelná kombinace!! Použijte accu vrtačku! Existují vrtačky s vyšší třídou ochrany pro vlhké a studené prostředí, ale do mokrého se musí používat bezpečné napětí. Zase bych to tak neřešil, větrací otvory po obvodě slouží k výfuku, ty nasávací jsou dostatečne chráněny, jinak by se molitanový leštící kotouč s unašečem na vrtačku ani nedostal na trh a přitom to jde koupit běžně kdekoliv. Navíc odstředivá síla kapky vody směřují zákonitě od vrtačky. Ta moje byla po leštění suchá! Nepracovat v dešti, ale leštění je v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Jeden dotaz: Když se ale provede renovace třeba tím 3M broušením a následným leštětním, tak se přece povrch světla zbaví UV ochrany a světlo bude rychleji stárnout, ne? Jak to máte kdo dlouho po renovaci? Co? Jak to vypadá po roce nebo dvou??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Myslíš, že světlo má pouze povrchovou UV ochranu namísto UV odolného celého krytu?? (plastu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 No každopádně je na světle nanasený odolný krycí lak který tou renovací sundáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest CAREX Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Po dvou letech od renovace světel Audi A6/2001 bez problémů, bez žloutnutí, jako nová. Jediný problém se objevil po přeleštění laku v servise, kdy s kapotou přibrali i kraje světel. Lak super, ale světla v tom místě zmatněla. Co je na lak NEDÁVAT na světla! Po přeleštění pastou na světla opět vše OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Ahoj, nevite jak je to s lestenim xenonu na OII? Lisi se to v necem? Menili mi PP svetlo a LP je ted v porovnani dost po letech provozu zasly. Vysvicenou vybojku jako rozdil neresim, jde mi o vzhled toho plastu. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Nemá někdo zkušenost s rozebráním xenonů u OII? Světla jsou zevnitř zaprášená, a nevím jak se do nich dostat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Dělal jsem to následovně destilovanou vodu + lih vypláchnul jsem je usušil fenem a čočky vyčistil hadrem a světla jako nové nic jsem nerozdělával 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Takže si jen vytáhnul žárovku od dálkovek + výbojku, a pak vypláchl destilku a líh? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Přesně žárovky +zdroje z výbojek a pak pořádně vypláchnout a to bílé mlíko zmizí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 a nenechalo ti to po cisteni hadrem nejake cmouhy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 vůbec žádné čistil jsem ale jen čočky Ne parabolu tu jsem jen proplachnul vzal jsem si na to spec. Vodu z worku 15.mega ohm (je to voda o dost cistejsi než destilka) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricardo1 Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Ja som to u OII rv 2007 riesil 3M pastou, ale uplne sa to posralo! Lestil som svetla uz na dvoch autach, vsetko uplne super, no v tomto pripade islo o svetla, ktore boli poskodene od kamienkov. brusenie 500 smirglom, ktory je v sade to absolutne neslo, bralo len velmi malo z povrchu, ktory v podstate ostaval bez zmeny z kamienkov, len bol povrch hladsi. otazka je ci pouzit este hrubsie zrno smirgla alebo ako? ked som zapol svetla vecer, vsimol som si ako keby bola porusena struktura plastu z vnutornej casti (urcite to bolo aj pred cistenim) a to veru nemam sancu upravit. pripajam aj fotky ak niekto bude vediet ako vyriesit, okrem kupy novych svetiel :) , tento problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 začni hrubším zkus 400 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Ricardo tohle už neopravíš...jde o mikroprasklinky v plastu tzv stříbření a s tim bohužel nic neuděláš. Můžeš vyzkoušet hrubší zrno jak psal vevca ale nevim jestli ti to pomůže ty prasklinky nejsou na povrchu ale uvnitř toho plastu... Chipman mě upozorňoval na to že to dělají i ostřiky světel takže třeba on je ma vypnuté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.