Přejít na obsah

Bílá okta 2 facelift

Doporučené příspěvky

díky za masku, lepší folie se nedá sehnat aby to ladilo na 99%? ted je celkem vidět že je to jiná barva ale ničemu to zásadně nevadí ovšem.palec.gif

hale to opravdu nevim proto jsem to radši nechal stříknout tou samou barvou

to su uz detaily ktore sa odstrania :palec: inak ma dost laka myslienka matnej bielej :wub:

to me zase celolak do perletový

Odkaz ke komentáři

song pro auto :D :D

Jo to mě baví... Ode dne kdy to vyšlo tak to mám v autě :lool: Jinak maska je pěkná, mám podobnou na očích skoro pořád jak se vídám Michim, akorát ten má ještě bílý to pod znakem. A interiér nevím nevím z fotek se to zdá dosti svítivé a věřím, že udělat to pořádně je hrozně složité, kdyby jsi musel vyndavat všechny lišty... Třeba kolem zapínání světel je už z fotky vidět pár nedostatků což mě osobně by dost štvalo. Každopádně já cením kohokoliv kdo jde pracovat s folií. Já na to nemám :lool: nervy! Takže dobrá práce :palec:

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

Ta stříbrná ozdobná lišta na popelníku jde jednoduše sundat. Ale to asi víš, nepředpokládám, že by ses to pokoušel ořezat nebo to nechal takhle...? Prosím tě, jak jsi sundaval ty lišty z tapecíru a jak jsi odmontoval lištu před spolujezdcem? Nějak nemůžu přijít na to, jak sundat ten celý plast resp. kde všude drží.

Odkaz ke komentáři

Ta stříbrná ozdobná lišta na popelníku jde jednoduše sundat. Ale to asi víš, nepředpokládám, že by ses to pokoušel ořezat nebo to nechal takhle...? Prosím tě, jak jsi sundaval ty lišty z tapecíru a jak jsi odmontoval lištu před spolujezdcem? Nějak nemůžu přijít na to, jak sundat ten celý plast resp. kde všude drží.

tapec musíš odvrtat ale fakt jenom malinko aby to zatavený odpadlo ale zůstalo ti tam co nejvíc toho jakoby kolíku lepší to načnout vrtákem a odloupnout šroubovákem před spolujezdcem musíš sundat ten kaslík jak vydíš na fotce až potom když se tam nahneš tak natý liště jsou tři vruty na hvězdičku ty sundáš a lištu vyndáš a pak všechno zase zpátky a popelník jak vydíš tak jsem taky nakonec po dlouhý době rozebral ale na lištu jsem se nějak vysral :D budto to nechám tak a nebo to časem předelam

Upraveno uživatelem lukas1s1
Odkaz ke komentáři

Díky kluci, teď mě štve, že jsem do nevzal při jednom - když jsem instaloval mřížky Sound Systemu. Naštěstí zatím jenom zadní tapecy. Nebudu línej a pustím se do toho z gruntu. :)

S tou lištou to určo předělej. :) Ale ten bílý karbon nevypadá vůbec zle, dobrá práce. Každopádně bacha, ráda se láme, ale jde to lehce, jen to chce opatrnost. :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky kluci, teď mě štve, že jsem do nevzal při jednom - když jsem instaloval mřížky Sound Systemu. Naštěstí zatím jenom zadní tapecy. Nebudu línej a pustím se do toho z gruntu. :)

S tou lištou to určo předělej. :) Ale ten bílý karbon nevypadá vůbec zle, dobrá práce. Každopádně bacha, ráda se láme, ale jde to lehce, jen to chce opatrnost. :palec:

NZ naštěstí už mám vše hotové tak je to vpohodě já už ty dvěre rozebíral tolikrát že jsou do minuty rorebraný :D takže to budeš mít hned :palec:

Odkaz ke komentáři

jj vsechno je to jen o vůli poprvé se dotoho pustit a čim víckrát to zkoušíš tím to jde potom líp a líp :):)

cubecnik -se můžeš v sobotu podívat jestli ta folie svítí nebo ne ale ty lišty u zapínání světel pořád neni to co bych chtěl tak si stim ještě budu muset pohrát, já taky nato neměl moc nervy proto jsem pořád kouřil nebo něco lítalo :D:D:D

Odkaz ke komentáři

My máme doma nějakej 20 let starej fén s šílenym výkonem a je to snad jako horkovzduška. :) Vlasy bych pod to asi nedával. :)

Tuhle lištu u přepínače světel jsem dělal tak, že jsem všechno pozahybal dovnitř vč. toho obdélníku u ovládání intenzity podsvícení. A zespodu jsem tu folii skalpelem ořezal - pod přepínačem se mi to trochu krabatilo - v hraně jak je ten kulatý profil.

Odkaz ke komentáři

My máme doma nějakej 20 let starej fén s šílenym výkonem a je to snad jako horkovzduška. :) Vlasy bych pod to asi nedával. :)

Tuhle lištu u přepínače světel jsem dělal tak, že jsem všechno pozahybal dovnitř vč. toho obdélníku u ovládání intenzity podsvícení. A zespodu jsem tu folii skalpelem ořezal - pod přepínačem se mi to trochu krabatilo - v hraně jak je ten kulatý profil.

tak natu folii nepotřebuješ nějaký extra teplo to poznáš když ta folie se začne sama přilepovat tyhle lišty ještě musím dodělat pořádně utoho štelování budu muset naříznout ty rohy aby to byly opravdu rohy,já to u všech lišt dělat tak že jsem aspon 5mm zahnul dovnitř a taky přitavil aby to drželo

Upraveno uživatelem lukas1s1
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...